Ápolási gyakorlat doktora (DNP)

Általános információk

Program leírás

Az ápolói gyakorlat doktora az elmúlt évtizedben létfontosságú szerepet töltött be az egészségügyi vezetők fejlesztésében. A DNP terminális fokozat egy nem kutatási klinikai doktori fokozat, amely az ápolói „gyakorlat” szakértőinek fejlesztésére összpontosít (AACN, 2006). A DNP programba való beiratkozás döntő és életet megváltoztató döntés. A Holy Family University elkötelezett amellett, hogy támogassa és irányítsa Önt utazása során, amikor új magasságokba ér.

A Holy Family University büszkén kínálja az DNP programunkat, amelynek célja az ápolók felkészítése a haladó gyakorlati szerepekre, mint klinikai tudósok, akik jártasak az elmélet és a kutatás, a bizonyítékokon alapuló gyakorlat, a fejlett klinikai gyakorlat, a betegek kimenetelének mérése és az egészségügyi ellátórendszerek átalakítása terén. a minőség és a biztonság biztosítása érdekében. A diplomások képzettségükre és tapasztalataikra építve befolyásolják a változásokat.

Programunk egyedülálló. A kevert osztályformátum rugalmasságot kínál a hallgatóknak, miközben szoros kapcsolatot tart fenn a kar tagjaival. A kis osztálylétszám, a haladás kohorszként és az egyetem küldetését teljesítő oktatók csak néhány az egyedülálló jellemzők közül. Az ápolói karunk klinikai szakértelmet, tudományos szigort és az ápolás iránti szenvedélyt von be a tantervbe, így minden diplomásunk felkészült arra, hogy inspirálja és vezesse az ápolás jövőjét.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after ... Tovább

Holy Family University nurses and radiologic science professionals are found in major hospitals throughout the region, and we have developed a widespread reputation for graduates that are sought after by the healthcare industry. Our accredited undergraduate programs are ideal for high school graduates, experienced nurses, and radiologic science professionals seeking additional training, or working adults who wish to start an entirely new career. One of the best things about nursing, apart from the service that you’re rendering to society, is that this career path consistently stays in high demand. Kevesebb