EDBA

Általános információk

Program leírás

EDBA programok középpontjában a kutatás, amely közvetlenül alkalmazható a jelenlegi üzleti problémák. EDBA hallgatók kutatási problémák vagy kihívásokkal szembesülnek a saját iparágak és alkalmazni, amit tanulnak olyan problémák megoldására a szervezetükben.

Érdekli őket abban, hogy ezeket a magas szintű gondolkodási készségek és az újonnan megszerzett kutatási képességek vissza a munkahelyen.

Miért a Rollins EDBA?

Rollins College az első AACSB akkreditált iskola Floridában hez ügyvezető doktori Business Administration (EDBA). A Rollins EDBA a program szakmai doktori program célja a vezetők, akik az MBA vagy azzal egyenértékű oklevéllel / tapasztalat. Ezek a szakemberek akarják venni a tudás, a tanulás, és képes hozzájárulni a szervezeti siker egy olyan szintre, lényegesen nagyobb, mint így az MBA. Keresztül a EDBA élmény a hallgató van elhelyezve, hogy egy gondolat vezető és különbözteti meg más vezetők által mastery a fejlett tanterv és alkalmazott kutatási szakértelmét. Az interdiszciplináris jellegét a program párok egy emelt szintű általános menedzsment fókusz a lehetőséget a specializáció révén a dolgozat folyamatot.

Szerezd meg a Rollins EDBA Advantage

  • Közötti interakciók a kohorsz-csoport rendkívül izgalmas és kifizetődő - minden diák jött be a program egy hasonlóan magas szintű tapasztalat, a közös célok és a motiváció a szakmai és személyes fejlődés.
  • Tanfolyam hajtjuk végre a havonta egyszer péntek / szombat formátum, amely lehetővé teszi a folytatása a teljes munkaidős foglalkoztatás.
  • Top professzorok valós tapasztalat kövesse a „részt ösztöndíj” modell arra összpontosít, hogy téma a kereszteződésekben az elmélet és a mai üzleti gyakorlatban - class ülések mindig szem előtt tartva, hogy a tanulás lehet azonnal alkalmazni.
  • A-osztályú élmények kis csoportokban, és kövesse könnyített párbeszéd méret a kulcsfontosságú területekre az üzleti területen.
  • A kutatási projektek nagymértékben alkalmazzák a természetben és a diákok arra ösztönzik, hogy csatlakoztassa őket a saját cég és az ipar.
  • Az általános tapasztalat ösztönzést nyújt a szakmai előmenetel és ugródeszkát a személyes és szakmai változások.
  • A kutatás készségek terén is nagyra értékelik a mai szervezetek, és nem jól elsajátította a legtöbb vezetők, hogy nem volt EDBA tapasztalat.
  • EDBA diákok hozzák fontos új távlatokat, eszközöket és módszereket vissza mások belül cég, ezáltal növelve a teljes cég sikere.
  • Az erős kötés a tanuló és ő / kar tanácsadója és együttműködők elősegítheti éves gyümölcsöző kutatási együttműködés.
Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy.

Rollins College Crummer Graduate School of Business graduates are coveted professionals, prepared for the challenges of a competitive global economy. Kevesebb

Akkreditáció

AACSB Accredited