A filozófia doktora (Ph.D.) a globális vezetésben

Általános információk

Program leírás

A filozófia doktora (Ph.D.) a Global Leadershipben

A filozófia doktora a globális vezetés (PhD) a Richfield College egy kutatási központú posztgraduális tanulmány és oklevéllel összpontosított kérdésekre, amelyek alakították a globális közösség és a vezetés. Ez biztosítja a hallgatók számára a tudás, a kutatási képességek és a vezetői képességek megoldások kidolgozását a globális problémákra. A program keresi az egyének egy szilárd főiskolai oktatás és szakmai eredmények, amelyek szeretnének nagyobb szerepet játszanak a világ átalakítása a jobb. Azok a magánszemélyek, akik szenvedéllyel és vízióval rendelkeznek magas színvonalú és gyakorlati megoldások kidolgozására a bolygónk és népei előtt álló problémák miatt, arra ösztönzik a programot.

A Richfield diákok a tanulás és a kutatás révén megismerik a globális kérdéseket, ha szerepüket más emberekkel és rendszerekkel globális szinten vizsgálják. A program a globális perspektívákra, a globális problémákra és problémákra, valamint olyan konkrét megoldásokra összpontosít, amelyek az emberek számára életképesek és állandóan változó és összekapcsolt szavakban élnek.

A Főiskola olyan képzett személyeket keres, akik rendelkeznek erőforrásokkal, ismeretekkel, elkötelezettséggel és idővel a globális tanulmányokban doktori fokozatra irányuló tudományos kutatások elvégzésére.

A program céljai

A Richfield Főiskola filozófiai doktora a Global Leadershipben egyedülálló lehetőséget kínál az olyan egyéneknek, akik a globális üzleti élet és a környezet javítására törekszenek látásuk és vezetői kompetenciáik révén. A program felkészíti a globális vezetőket, akik kompetensek a valódi kutatások elvégzésében a mai informatikai eszközöket kihasználva. A program kiemelkedő tudományos és kutatási lehetőségeket kínál a diplomás szinten a vezetés és a vezetés legigényesebb területein, beleértve a pénzügyi, szervezeti, tudást, szervezeteket és környezetet.

A diplomások megtanulják kidolgozni a mai világban megvalósítható modelleket, amelyek elősegítik a jólétet, az együttműködést, a termelékenységet és a globális erőforrás-fenntarthatóságot.

A diplomások a minőségi kutatás és fejlesztés révén hozzájárulhatnak a globális szervezetek tudásbázisához. A diplomások nagyszerű lehetőségeket élveznek vezetői és végrehajtó szerepet játszanak a mai globális vállalkozásokban, szervezetekben és környezetekben.

A program küldetése és értékei

A filozófia doktora a globális vezetés (PhD) a Richfield Főiskolán az, hogy felhatalmazza a főiskolát végzettek és a sikeres szakemberek, akik szeretnének játszani vezető szerepet különböző globális környezetben a végzős oktatási és tudományos kutatás. A főiskolai diplomások részt vesznek az állami, magán- és nonprofit szervezetekben, valamint olyan projektek irányításában, amelyek javítják az életminőséget az egész világon.

A Philosophy Doktori Program a Global Leadership a Richfield College alapja a legfontosabb értékek és látomások, amelyek alakítják az emberiség jövőjét a bolygónkon. Az alábbiakban bemutatjuk a doktori fokozat alapvető értékeit a kollégium globális vezetésében:

• Minden ember egyenlő, és jogosult a szabadságra, az egyenlő jogokra, a gazdasági egyenlőségre és a jólétre.

• Tiszteletben kell tartanunk környezetünket és meg kell erősítenünk erőforrásait a megőrzéssel, az újrafeldolgozással és a továbbfejlesztett módszertanokkal és ismeretekkel.

• forrásainkat, gondolataikat, tanulásunkat és cselekvéseinket a bolygónk és a lakosság életének javítása érdekében kell irányítanunk.

• A békét az emberi méltóság, az emberi jogok, a kultúra és a hiedelmek közötti párbeszéden, együttműködésen és tiszteleten keresztül lehet elérni.

• A látomásos elképzelések, a felelősségteljes vezetés és a közös jóság révén globális békét és jólétet tudunk elérni.

• Az erőforrásokat birtokló egyéneknek és entitásoknak meg kell osztaniuk tudásukat, idejüket és erőforrásaikat, hogy segítsék azokat az embereket, akiknek nincs elegendő erőforrása és készsége az életük és közösségeik javítására.

• Magas etikát és értékeket kell támogatnunk, miközben továbbra is támogatjuk az eredetiséget, az innovációkat és a technológiát.

• A legjobb gyakorlatokat globális média és platformok, például az internet, az Egyesült Nemzetek Szervezete, a kutatási és oktatási intézmények, valamint a hagyományos és alternatív média és multimédia világszerte elérhetővé kell tenni.

Felvételi követelmények

1. lezárása, benyújtása és jóváhagyása a jelentkezési lapot és az igazoló dokumentumokat, beleértve a fizetési az előírt díjakat.

2.. Az Egyesült Államokban vagy egy ezzel egyenértékű külföldi intézménnyel rendelkező, országosan akkreditált felsőoktatási intézetből átlagosan legalább egy "B" fokozatú, vagy magasabb szintű oklevelet kapnak. Minden külföldi dokumentumot, beleértve a tanúsítványt és az átiratokat, értékelni és validálni kell a Richfield Főiskola felvételi irodájában. A hitelesített angol nyelvű másolatoknak idegen nyelven kell kísérniük az összes dokumentumot.

3. az angol nyelv ismeretét bizonyítja az alábbi:

a. 70% vagy annál magasabb pontszám a Richfield főiskolai angol nyelvvizsgán (RCEPE), vagy

b. A pontszám 600 vagy magasabb a papír - alapú teszt az angol mint idegen nyelv (TOEFL), azaz a pontszám 100 vagy magasabb az internet-alapú (IBT), vagy

c. High School Diploma vagy legalább egy (1) év egyetemi oktatás egy intézmény, angol, mint hivatalos oktatási nyelv.

4.. A pályázó által írt célmeghatározás (SOP), amely tudományos céljai körvonalazásával foglalkozik a Richfield Főiskola végzős tanulmánya során. Ezt a dokumentumot a pályázati dokumentumok részeként kell benyújtani.

5.. A frissített önéletrajz (CV) teljes példánya a Richfield Főiskola CV fejlesztési és benyújtási irányelvei alapján, megjelölve a pályázó korábbi tudományos és felsőfokú oktatási, szakmai hátterét, kiadványait, szakmai szövetségeit és minden olyan készséget (beleértve a nyelvi készségeket), amelyeket a neki / neki.

6.. A felvételhez a GMAT pontszám szükséges. Ezt a pontszámot helyettesítheti a GRE - beleértve a GRE átdolgozott általános tesztet - alternatívaként. A GMAT / GRE pontszámok öt évig érvényesek és a felvételi kérelem benyújtását megelőzően kell megtenni.

Azok a pályázók, akik nem vettek részt a GMAT / GRE vizsga alapján a benyújtás után, és a többi szükséges felvételi okmány és kritérium jóváhagyása, feltételesen elfogadják a programot, és a GMAT / GRE teszt eredményeit a jelentkezésüket követő egy éven belül be kell nyújtaniuk és be kell nyújtaniuk. a végzős program. Azok a pályázók, akiknek felsőfokú végzettségű GPA-értéke meghaladja a 3,5-es vagy annál magasabb értéket, kérhetik a GMAT követelmény alóli mentesítést. A kérelmezőnek a továbbképzésre való jogosultságának jóváhagyása után a felvételt értesíteni fogják a kérelmezőnek a mentesség jóváhagyásáról.

7. Foglalkoztatási igazoló levél, amely a jelenlegi vagy korábbi munkavégzést vezetői vagy vezetői pozícióban ellenőrzi.

8. Két ajánlólevél azoktól az egyénektől, akik ismerik az alkalmazás képességeit és képzettségét a posztgraduális tanulmányok és kutatás folytatásához.

9.. A kutatási javaslat összefoglalója, amely tartalmazza a disszertáció címét és a kutatási területet. A formalizmusokat, a tartalmat és a kézbesítést az intézmény által meghatározott iránymutatásokon és szabványokon kell alapul venni.

10. Pénzügyi és erőforrás-támogatás megkötése, részletezve az alap forrását és a támogatás jellegét, amelyet a hallgatónak be kell fejeznie oktatásához és kutatásához.

11. Egy vagy több képzett kutató (k) vagy diplomázó egyetértési és elfogadó memorandum, aki segítséget nyújt a hallgatónak a kollégiumon keresztül történő továbbképzésében.

Utoljára frissítve szept. 2017

Az iskoláról

Richfield Egyetem önálló felsőoktatási intézményt és egy része a Richfield Technology, a belföldi társaságok törvényei szerint bejegyzett államok Kalifornia. Richfield Egyetem büszkén található a váro ... Tovább

Richfield Egyetem önálló felsőoktatási intézményt és egy része a Richfield Technology, a belföldi társaságok törvényei szerint bejegyzett államok Kalifornia. Richfield Egyetem büszkén található a város Woodland Hills, Kalifornia állam, mintegy huszonöt mérföldre északnyugatra Los Angeles belvárosában. Richfield Egyetem elkötelezett a sokszínűség és a globális tudatosságot a érdekképviselet a béke és a világ jólétét. Nagyra szívesen nemzetközi diákok és elkötelezett szolgálni egy sokszínű, multikulturális szervezet a hallgatók és oktatók a légkörben, amely elősegíti a büszkeség, a tisztelet, és a csapatmunka. A hallgatók és oktatók jönnek a különböző etnikai és közösségi háttérrel. Richfield Egyetem 's programok és kezdeményezések arra törekszenek, hogy ismerjék el a sokféleség tiszteletben tartásán és a globális polgárság és az együttműködés. Richfield tanulási közösség egy tanulási környezet, amely elismeri a eredetiséget és sokszínűséget, a gazdag változatos gondolkodás és a párbeszéd, az értéke kínál alternatív perspektívák és megoldásokat, és hatékonyságának fejlesztése célzott oktatási tartalom fogja szolgálni a tanulók egyéni és azok tiszteletben közösségek. Kevesebb