Doktori (PhD) Computer Science

A PhD in Computer Science program által a Graduate College. A Department of Computer Science létrehozta a politika és követelmények annak PhD program alapján a politika és követelmények valamennyi doktori programok által kezelt Graduate College. Ez a dokumentum választ kell adnia a legtöbb gyakran feltett kérdés a PhD in Computer Science Program. Azonban minden olvasó arra ösztönzik, hogy konzultáljon a Graduate bizottság a Számítástudományi Tanszék, valamint a Graduate College további információkat.

Egyediségét PhD Program

A doktori programok alapvetően különböznek alapképzési vagy mesterképzési szakok. Mint más programok doktori hallgatók szert egy alap szintű ismerete révén természetesen a munka. A különbség azonban, jön a kutatás. Mivel a főiskolai vagy egyetemi hallgató vállalja a kutatási projekt, akkor csak azt írja elő, hogy kiegészítse az természetesen a munka, és egyértelműen vezeti a kar tanácsadója. Doktori kutatás középpontjában a doktorandusz tanulmányait. Doktori kutatás sokkal önvezetős és feltáró kutatást végzett, mint a többi program. Jövő munkáltatók jellemzően válassza doktori hallgatók a minőség és az eredetiség a dolgozat kutatási, nem a fokozatok a munka során. Ezt tükrözi az élességet, az ömlesztett időt és erőfeszítést során egy diák a doktori tanulmányokat költenek dolgozat a kutatás.

Az elmúlt harminc-egynéhány évben, számítástechnika fejlődött egy gazdag tudományterületen. De a számítógépek és a számítástechnika terén is fontos szerepet játszanak számos kutatási szakterületek, beleértve (de nem kizárólag) a mérnöki, a biológia, a matematika, a fizika, a kémia, a közgazdaságtan és az oktatás. Ellen, a hátteret, a mi interdiszciplináris doktori program termel Computer Science szakemberek képes tanári és előadóművészi eredeti kutatás az egyetemi szintű, valamint az ipari vagy más szakmai beállításokat.

Az interdiszciplináris doktori program in Computer Science kínál tanulmányt a hagyományos és a multidiszciplináris területeken, mint például a bioinformatika és ökológiai modellezés. Karunk Computer Science részt vesznek élen jár a kutatás az adatbányászat, elosztott rendszerek, és az evolúciós & ágens-alapú számítástechnika. A interdiszciplináris munka átível minden területén campus, az aktuális hangsúlyt bioinformatika, számítógépes képalkotás, számítógépes tervezés, és az ökológiai modellezés. Karunk közzé a rangos folyóiratokban és konferenciákon Computer Science, jelentős kutatási támogatást a szövetségi ügynökségek (mint például az NSF, NIH, DOE, és DOD), és szolgálják a szerkesztőségek, konferencia bizottságainak, National Science Foundation felülvizsgálati panel, és a szakmai vezető társadalmakban.

A doktorandusz a tervek szerint a kurzus a hagyományos birodalma számítástechnika. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy fontolja meg kutatási témákat, amelyek egyesítik a számítógép-tudomány és más tudományágak. Az osztály széles körű másodlagos kar találkozók elsődleges érdekeit más területeken, akik fel lehet használni, mint a diák dolgozat tanácsadója.

Minimum követelmények beléptetését a PhD Program

A főiskolai diplomát, és megfelelő pontszámok a Graduate Record vizsga (GRE) általános rész van szükség az összes kérelmező. A pályázókat alapján értékelik a bennük rejlő kutatási kiválóság alapján megítélve a saját tudományos háttérrel, vizsgálati eredmények, amelyek megfelelő tapasztalattal és ajánlólevél. Azt elismerem diákok, akik úgy gondoljuk, a legvalószínűbb, hogy sikerül, és jól megélnek a program. Lásd a következő szakaszt a hiánytalan kérelem csomagot követelmények és határidők.

Pályázókat, akiknek anyanyelve nem az angol vagy akinek formális oktatás végeztek a nem angol nyelvű kell egy teszt az angol mint második nyelv (TOEFL) pontszám 550 (vagy 213 számítógép-alapú teszt, vagy 90 Internet-alapú vizsgálat) vagy a fenti. Ahhoz, hogy a pénzügyi asszisztensi Egyetemen, feltétele egy TOEFL pontszám 600 (vagy 250 számítógép-alapú teszt, vagy 100 Internet-alapú teszt) vagy magasabb.

A pályázóknak, akik jelentős tudományos feljegyzések egy másik fegyelem, és nincs elfogadható számítógép-tudományos háttérrel (ideértve általában legalább tanfolyamok adatstruktœra, Computer Organization, és programozási nyelvek) lehet ideiglenesen elfogadják. Ideiglenesen felvett hallgató lesz szükség a teljes jóváhagyott program a helyreállítási munkálatok keretében az első tanév.

Jelentkezés a PhD Program

Egy diák iránt érdeklődő PhD fokozatot Computer Science kell nyújtania egy teljes alkalmazás csomag többek között:

  • A jelentkezési lap
  • teljes testületi átiratok
  • nyilatkozat a cél és a tapasztalat (részeként elérhető a csomag)
  • három referencia levél
  • Graduate Record vizsga (GRE) általános pontszámok
  • Test az angol mint második nyelv (TOEFL) értékelik, ha az anyanyelvét nem az angol, vagy ha a formális oktatás végeztek a nem angol nyelven.
Program oktatási nyelve:
Angol

4 további kurzus College of Engineering and Mathematical Sciences »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019