Read the Official Description

Grand Canyon Egyetem Filozófia doktora a tanácsadói oktatásban és felügyeletben Lehetővé teszi a tanulók számára, hogy bemutassák Istentől kapott céljukat a tanácsadó hallgatók tanításában és a klinikai tanácsadók felügyeletében. A tanulók pszichológiai kutatásokat is folytatnak, amelyek a tudást és készségeket generálják, hogy szakemberek legyenek akadémiai vagy klinikai környezetben.

Ez a doktori program a tanácsadás, tanítás, tanácsadói felügyelet, vezetés és érdekképviselet, ösztöndíj, statisztika és kutatás területeire összpontosít. A Doktori Tanulmányok Doktori Iskola fejlesztette ki ezt a PhD-t a tanácsadói képzésben, válaszul a növekvő számú mester szintű tanácsadók a területen, és szükség van PhD diplomások tanítani a mester szinten. A doktori hallgatók ápolják a készségeket, hogy felügyeljék, neveljék és irányítsák ezeket a mentális egészségügyi szolgáltatókat a gyakorlatuk és az egészségügyi ellátás eredményeinek javításában.

Ez a doktori képzés a tanácsadói oktatásban a GCU keresztény világnézetének szemszögéből is megfogalmazódik, és arra ösztönzi a tanulókat, hogy kifejezzék keresztény örökségünket és a hit alapú értékeket, amelyek befolyásolják a tanácsadói és az ügyfélkapcsolatokat. A pozitív fejlődés és az egyének személyes növekedésének további elősegítése érdekében a tanulók megvizsgálják a tanácsadói etika, értékek, kulturális sokszínűség és kompetencia elméleti és gyakorlati alapjait.

Min. Oktatás

Mesterképzés vagy magasabb

Program taught in:
Angol

See 19 more programs offered by Grand Canyon University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline
Start Date
szept. 2019
Application deadline