Hivatalos Leírás

A filozófia doktora a technológiában

Ph.D. A technológiai program elsősorban a kreatív kutatásokra összpontosít. A posztgraduális hallgatóknak lehetőségük van a kari tagokkal szorosan együttműködni az izgalmas kutatási projektek széles skáláján. Kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre a diákok számára, hogy egy élénk, kutatás-intenzív környezetbe merüljenek.

A Filozófia Doktori (Ph.D.) program a technológia elsősorban a kreatív kutatás. A posztgraduális hallgatóknak lehetőségük van a kari tagokkal szorosan együttműködni az izgalmas kutatási projektek széles skáláján. Kiváló lehetőségek állnak rendelkezésre a diákok számára, hogy bevezessék egy élénk, kutatási-intenzív környezetbe. Ennek a programnak az a célja, hogy új ismereteket hozzon létre a régió országainak fejlesztéséhez, és felkészítse a végzős hallgatókat az ipar / akadémia / kutatási és fejlesztési (K + F) szervezetek szakmai világgazdasági pályafutására.

Időtartama Program

Ez a program a doktori fokozatot (Ph.D.) irányítja. Egy olyan hallgató, aki a Technology Information Pack Ázsiai Egyetemen mesterképzéssel rendelkezik, meghatározott időtartamon belül, legalább öt félév és legfeljebb hat akadémiai évet tölt be. Egy olyan hallgató, aki csak főiskolai végzettséggel rendelkezik, meghatározott időtartamon belül, legalább hét szemeszteren és legfeljebb nyolc tanéven belül kell befejeznie a programot.

Tantervszerkezet

A doktori program egy progresszív sorozatban rendezett "tantárgyak" egymáshoz kapcsolódó csoportját tartalmazza. Az egyéni tanított kurzusokat általában úgy tervezték, hogy egyenként 3 kredit értékű kreditértéket teremtsenek, és egyetlen félévre kerülnek. A hallgató, aki mesterképzést kell tanulmányoznia összesen 60 kredit, amely 12 kredit a tanított és 48 kredit a dolgozat. Egy olyan hallgató, aki csak egy főiskolai diplomát kell tanulmányoznia összesen 84 kredit, amely 12 kredit a tanított és 72 kredit a dolgozat.

Bejárat követelmények

Minden pályázónak meg kell felelnie a következő általános bejárati követelményeknek, mielőtt az Ázsiai Egyetemen való részvételre kerülne.
A felvétel időpontjában a pályázónak rendelkeznie kell:

  • egyetemi diplomát a műszaki területeken, beleértve a tudományokat, a mérnöki vagy kapcsolódó területeket, amelyek minimális GPA-értéke 3,25, vagy mesterképzés a technológiai területeken, beleértve a tudományokat, a mérnöki tudományokat vagy a kapcsolódó területeket, amelyek nagyon jó akadémiai nyilvántartással és / vagy diplomamunkai tapasztalattal rendelkeznek akkreditált egyetemeken Thaiföldön vagy más nemzetközileg elismert egyetemen;
  • az angol nyelvtudás.
Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
Június 2019
Duration
3 - 5 Év
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Június 2019
Jelentkezési határidő

Június 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date