A világ vezető doktori programjának fémjelzése nemcsak az általa létrehozott kutatás, hanem azt is, hogy milyen mértékben nyújt kiváló diploma-készségű diplomásokat. Az SHTM felkészíti a hallgatókat vezető pozíciókra a választott karrierjükben, a világ első szakmai D.HTM fokozatának kínálásával .

shtm11

A D.HTM program célja az akadémikusok, vezető iparági vezetők és vezető alkalmazottak kormányzati és nem kormányzati vendéglátás és a turisztikai szervezetek. A program 2007-es megalakulása óta vonzza a szakemberek széles skáláját, akik érdeklődnek a karrierjük, a tapasztalt szakemberek és a kormányzati képviselőktől az akadémikusokig. A specifikus ázsiai fókusz, a tantárgyak és a kutatás egyedülálló kombinációja és a rugalmas szállítási minta lehetővé teszi az iparági szakemberek számára, hogy továbbfejlesszék készségeiket, miközben a munkaerőben maradnak.

Az ipar és az egyetemek egyre igényesebb igényeinek kielégítésére kifejlesztett D.HTM kielégíti az egyre növekvő keresletet egy új kapcstermelési képesítéssel szemben. Ez a program felkészíti a diplomásokat, hogy karrierjüket az ázsiai környezetben innovatív, kreatív és kutatói készségekkel fejlessze. Ennek a lenyűgöző programnak a végzősök mind egyetemi, mind ipari szférában vettek részt, amely tükrözi továbbfejlesztett képességeit és vezetői törekvéseit.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus The Hong Kong Polytechnic University - School of Hotel and Tourism Management »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
2.5 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date