A Nemzeti Képesítési Keretrendszer szerint a Doktori fokozat (General) képzéseket szervez az akadémiai karrier számára, és megköveteli, hogy egy jelölt elvégezhesse a tézisek csúcspontját. Ezenkívül az előállított kutatásnak közzétehető szabványnak kell lennie, és ezáltal bizonyítania kell a tudás testéhez való eredeti hozzájárulást. Ez azt jelenti, hogy nincs értékelt tanfolyam-munka összetevő, bár a tanfolyam is beilleszthető a fokozat befejezésének megkönnyítésére.

Összefoglalóan a Business School olyan PhD programot kínál, amely hozzájárul a "Vezetés a fenntarthatósághoz" kapcsolódó tudás testéhez. A jelenleg kutatandó témák közé tartozik a vezetői fejlődés, a felelős stratégiai döntéshozatal, a szolga vezetés és a szolgáltatás mint vezetői kompetencia.

A Rhodes Business School nincs DBA programunk.

Pre - Phd Műhelyek

Jogosultsági

A PhD jelöltek kiválasztásakor a következő kritériumokat alkalmazzák:

 • Képesítés: Tartson egy mesterképzést [azaz NQF 9-es szintet] egy releváns tudományágban [pl. Kereskedelem, vezetés, vezetés vagy üzleti adminisztráció]. Ez magában foglalná a tanfolyam-mesterképzést, például egy MBA diplomát.
 • Tanulmányi teljesítmény: A mesterképzés 65% feletti összesített értéket ért el.
 • Kutatási képesség: bizonyított képessége független kutatások elvégzésére. Ez tükröződik a jó kutatási teljesítmény és a teljesítmény a Master program. A kutatási eredmények közzétételének bizonyítéka külön előny lenne.
 • Részvétel: Míg a doktori fokozatot általában részmunkaidőben kínálják fel, és nem jelenik meg, a jelöltek elvárják, hogy Grahamstownban évente kétszer foglalkozzanak a PhD hetekkel.
 • Kapacitás és összehangolás: Megfelelő felügyeleti és hallgatói érdeklődés, valamint felügyeleti kapacitás.
 • Hozzáférés az adatokhoz: Hozzáférés egy lehetséges helyszínhez a terepmunka elvégzéséhez.
 • Önfinanszírozás: Kevés finanszírozás áll rendelkezésre a részmunkaidőben végzett PhD tanulmány számára. A pályázóknak meg kell adniuk a költségvetésüket az éves regisztrációs díjuk, a kutatási költségek, a konferencia-látogatás költségei és a Grahamstown-i látogatások költségeire, hogy részt vegyenek a PhD héten és találkozzanak a felügyelővel.

A PhD program

Időtartam: Legalább egy teljes munkaidőben dolgozó PhD-jelöltet két évig akadémikusan és egy részmunkaidős jelöltet három évig regisztrálnak. Általában ez az időtartam hosszabb időt vesz igénybe, mint ez a minimális időtartam, és realisztikusabban ötéves regisztrációra van szükség ahhoz, hogy befejezze a 360 kredit vagy 3 600 fiktív órát. Ez átlagosan közel heti 15 órát tölt az év 50 hetében, öt év alatt.

A PhD hét: A PhD-jelölt köteles bizonyítani egy képes közzétételre képes szabvány független kutatását. Ez kemény és magányos utazásnak bizonyulhat. Következésképpen az üzleti iskola megköveteli, hogy jelöltek vegyenek részt kötelező PhD héten, évente kétszer [általában márciusban és augusztusban], mint támogatási és hálózatépítési lehetőséget más PhD-jelöltekkel. Ennek a hétnek a fő célja, hogy a doktorjelöltek találkozhassanak felügyelőikkel és PhD-jelöltükkel, és további útmutatást kapjanak kutatási eredményeikről. Ideje van a kutatási módszerek fenntarthatóságának és vezetésének előadásaira; egyszemélyes felügyelet; független tanulmány; és látogasson el a könyvtárba. A jelentkezők várhatóan ezen a héten is előadást tartanak saját kutatási előrehaladásukkal kapcsolatban. Azok az egyének, akik a közeljövőben lehetnek PhD-jelöltként regisztrálhatnak, szintén meghívást kapnak arra, hogy részt vegyenek ezen a héten, és ötleteik rövid ismertetését tegyék közzé.

Kiadás: A PhD útra lépés hatékony módja az, hogy szakaszosan tegye közzé, mielőtt átadná a tézist a vizsgára. Ez kisebb mérföldköveket biztosít az út mentén, és lehetővé teszi a jelölt számára, hogy megkapja a szakértői visszajelzést, amely segíti a PhD téma lehetséges hozzájárulásának értékelését. Az üzleti iskola nem csak arra ösztönzi ezt a kiadási gyakorlatot, hogy a doktorjelöltet regisztrálták, hanem arra is bátorítja a doktorjelölteket, hogy a regisztrálást megelőzően tárgyalásokat és / vagy folyóiratcikkeket társelnek a leendő felügyelőkkel. Ez az együttműködési tapasztalat felbecsülhetetlen értékű a kutatók felfedezésében az akadémiai kutatás szigorúsága miatt, betekintést nyújt a PhD követelményeihez, és lehetővé teszi, hogy a pályázó és a felügyelő együtt dolgozhasson, mielőtt formálisan elkötelezné a PhD követelményeit.

Hogyan kell alkalmazni

Kezdeti vizsgálat: A PhD tanulmányokhoz kapcsolódó kérdéseket a bizschool@ru.ac.za címre lehet elküldeni. Kérjük, írjon "PhD inquiry" -ot az e-mail címsorában, és csatolja önéletrajzát. Az e-mail szervezetében kérjük, adja meg a következő információkat:

 • Név:
 • A legmagasabb képesítés és az intézmény neve:
 • Javasolt téma:
 • Akadémiai teljesítmény: A mesterképzésre elért összesített pontszám:
 • Kutatási képesség: A kutatási teljesítmény és a teljesítmény leírása.
 • Adatokhoz való hozzáférés: Ismertesse a terepmunka elvégzésének lehetséges helyét.
 • Önfinanszírozás: Győződjön meg róla, hogy képes finanszírozni saját tanulmányait.
 • Helyszín: Grahamstown közelsége és annak valószínűsége, hogy itt lehet a PhD héten és a felügyeleti üléseken
 • Időtartam: Az évek száma, amelyeken belül szeretné elvégezni a diplomát.

Miután megkapta a kérését, az iskola előbb megfontolja, hogy képes-e felügyelni a kutatást, és ha Ön PhD-jelöltként jogosult. Az iskola megvizsgálja, hogy képes-e extra felügyeletet vállalni, valamint a kutatási témát az iskola kutatási érdekeihez igazítani. Ezt követően a kérelmező jogosultságát felülvizsgálják. A Rhodes Business School tanszék tagjai válaszolnak e-mailjére, vagy tájékoztatják Önt arról, hogy (1) nem jogosult a PhD programra, (2) hogy ebben a szakaszban nem tudjuk figyelembe venni kérelmét, vagy (3) kapcsolatban áll egy leendő felügyelővel.

Kutatási együttmûködés: Ha a pályázó kapcsolódik egy leendõ felügyelõhöz, a két fél részletesen megvizsgálja a témát, és együttmûködik egy kutatási lapon egy konferencia kiadásáig, vagy egy folyóiratban való közzétételhez . A pályázó felkérést kap, hogy vegyen részt és jelenjen meg a következő PhD héten.

Formális alkalmazás: Ha a leendő felügyelő meggyőződött arról, hogy készen áll a kérelmező felügyeletére, az egyetemre hivatalos kérelmet lehet benyújtani.

Program oktatási nyelve:
 • Angol
Utoljára frissítve December 18, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 5 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
22,968 ZAR
- évente
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020