A filozófia doktora a kulturális, szociális és politikai gondolkodásban

University of Lethbridge

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A filozófia doktora a kulturális, szociális és politikai gondolkodásban

University of Lethbridge

Ról ről

A doktori iskola kulturális, társadalmi és politikai gondolkodása. A program interdiszciplináris jellegű, és egy kohorsz-tanulási modellen alapul, amely egy interdiszciplináris elkötelezettséget és cserét, egy kutatói, peer mentorálást, egy csoportos diákok közötti együttmûködést támogat egy csoportos tanulási tapasztalaton belül. A program általános akadémiai célja a társadalmi, kulturális és politikai gondolkodás hangsúlyozása, valamint a társadalmi változások elősegítése érdekében a közösségi partnerekkel és ügynökségekkel való sikeres munkához szükséges szellemi és gyakorlati eszközök beemelése. A Kulturális, Szociális és Politikai Gondolatot végző hallgatók képzett szakemberek, akik szakmai készségek mozaikját mutatják (pl. Tanítás, szakértői értékelések, prezentációk, kritikai gondolkodás stb.) És kutatási kompetenciák. A diplomások képesek új, releváns és szigorú kutatásokat készíteni, amelyek jelentős és érdemi hozzájárulást jelentenek az interdiszciplináris tudáshoz.

A Kulturális, Szociális és Politikai Gondolat fő témája a disszertáció alapú, és a hallgatóknak 9,0-18,0 óra hitelesítést kell készíteniük a posztgraduális féléves tanfolyamokon és egy tézisben. A főiskolai képzéshez szükséges kurzusokat a Graduate Studies Naptár és a Kurzus katalógus tartalmazza.

Ez a program rendkívül elméleti és interdiszciplináris természetű, és célja, hogy földi diákok egy testületben rokon kritikai elméletek és módszertanok. A fegyelmi határokon túl a Kulturális, Szociális és Politikai Gondolat fő hangsúlyozza az eszmék kritikus elkötelezettségét és azok megnyilvánulását a változó kulturális, társadalmi és politikai kontextusokban.

A program kulcsfontosságú tanulási eredményei

  • A kulturális, társadalmi és politikai gondolkodás elméleti kereteinek átfogó ismerete és fejlett megértése, mint a feminizmus, a poststrukturalizmus, a posztmodernizmus, a posztkolonializmus és a kritikai elmélet.
  • Átfogó szakértelem és fejlett érdemi ismeretek a kulturális, társadalmi és politikai gondolkodás interdiszciplináris területén. A kutatási témák nincsenek korlátozva, de valószínűleg magukban foglalják az olyan problémákat, kérdéseket és fogalmakat, mint a nem, a faj, az osztály, a fogyatékosság, a szexualitás, az egyenlőség, az állampolgárság, az igazságosság, a hatalom és az ellenállás.
  • A kulturális, társadalmi és politikai gondolkodás szempontjából releváns módszertan és módszer átfogó ismerete és fejlett megértése, mint például a történeti materializmus, és az alkalmazott módszerek, mint például a diskurzuselemzés, a néprajz és az interjú.
  • Átfogó szakértelem és fejlett képesség arra, hogy az eredeti és a releváns kutatást a kulturális, társadalmi és politikai gondolkodás interdiszciplináris területein javasolják, tervezzék, bemutassák és terjesszék.

A Ph.D. programot a Középiskolai Doktori Iskola központilag irányítja, nem pedig egyéni szervezeti egységeket vagy fakultásokat.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve September 4, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
48 hónapok
Price
ár
40,212 CAD
Nemzetközi: $ 40,212. Kanadai állampolgárok és állandó lakosok: 19 766 $.
Locations
Kanada - Lethbridge, Alberta
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Kanada - Lethbridge, Alberta
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt