A Tömegközlekedési Kar már 2007 óta működik a piacon, amellyel kiterjesztette a tantárgyi tanulmányok területén folytatott képzést.

A kar fő célja a média és a marketingszakemberek fejlesztése és oktatása, minőségi elméleti ismeretek nyújtása, valamint gyakorlati készségek elérésének lehetősége, amelyek később kreatív módon alkalmazhatók a nyomtatás, az online, a multimédia és a reklám területén.

A jelentős pedagógusok - képzett pedagógusok és elméleti szakemberek és a közismert és elismert szakemberek (újságírók, a reklám- és kommunikáció területén dolgozó különböző vezetők és PR ügynökségek) kombinációja a modern oktatás garantálása a vonzó területeken a médiakommunikáció és az újságírás.

A kar adja meg a hallgatók elméleti és gyakorlati tudását, és tanítja őket, hogy kreatívan alkalmazzák a nyomtatás, az internet, a multimédia, a reklám és a menedzsment munkájában. Az oktatás a világban a tömegtájékoztatási eszközök információtechnológiájának legújabb trendjein alapul. A tanítás céljából a kar a legmodernebb és legmagasabb minõségû felszereléssel rendelkezik - modern video -, fénykép - és hangstúdiók professzionális felszereléssel, ahol a hallgatók elméleti ismereteiket és gyakorlati készségeiket alkalmazzák.

A médiaművészettudományok doktori tanulmányi programjának célja olyan diplomások készítése, akik a média és a marketingkommunikáció és a nyilvánosság kapcsolatának mindenféle médiatanában történő megoldására vonatkozó új, multidiszciplináris és interdiszciplináris megközelítések ismeretével rendelkeznek. képesek a szervezeti, jogi és humán erőforrás-megoldások átfogó kutatására és fejlesztésére, megtanulják alkalmazni a szisztematikus megközelítést a média és a marketing területén végzett kutatási eredmények végrehajtása során

A médiamunka karának hallgatói posztgraduális képessége megfelel az Európai Unió legrangosabb média- és marketingegyetemének.

MIÉRT Pannon európai egyetem?

  1. Lehetőség egy profi doktorátus megszerzésére és tanulmányok készítésére.
  2. Gyakorlati orientált oktatás valós projektekkel, ügyfelekkel való együttműködésben, gyakorlatilag orientált egyetemi előadók csoportja felügyelete mellett.
  3. Egyedülálló megközelítés hallgatói számára, mind a közvetlen oktatásban, mind a tanulmányok adminisztrációjában. Tanulmány kis tanulmányi és projektcsoportokban.
  4. Naprakész technikai felszerelés, amely modern létesítményekkel és speciális laboratóriumokkal rendelkezik a kiválasztott területeken (Media Center, Moot Court szoba, 3D informatikai laboratóriumok)
  5. Erős stratégiai partnerségek az oktatás és a gyakorlati tapasztalatok megszerzésében, beleértve a vállalati partnereket, mint például az IBM, a Szlovák Labdarúgó Szövetség, a Hírek és a Média Holding, a NARKS - az Asseco Central Europe, stb.
  6. A hallgatók számára rendelkezésre álló szoftverek folyamatos fejlesztése - a Microsoft Office 365 ingyenes előfizetései , a professzionális IBM szoftverek és a legelismertebb tudományos online adatbázisokhoz való hozzáférés. A jogi hallgatók számára ingyenes előfizetés automatikus jogi információs eszközre ( ASPI ).
  7. Lehetőség arra, hogy nemzetközi tapasztalatokat szerezzen az Erasmus tanulmányokon keresztül az Európán belül több mint 60 partner egyetemen és az EU-n kívüli több mint 20 partner egyetemen .
  8. Lehetőség a különleges szükségletekhez (társadalmi ösztöndíj) való támogatáshoz és rendkívüli tanulmányi érdemekhez nyújtott támogatás . A tandíj fizethető havi vagy féléves részletekben .
  9. Keresztképi tanulmányok - lehetőség arra, hogy párhuzamosan végezzen tanulmányokat 2 különböző karon, csökkentett tandíj mellett.
  10. Változatos tanórák, beleértve a vitafórumokat, workshopokat, kiállításokat, sporteseményeket, film- és mozielőadásokat és diákpártokat.
Program oktatási nyelve:
Angol

3 további kurzus Pan-European University »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
3 Év
Nappali
Price
14,970 EUR
Helyszínek szerint
Dátum szerint