A fordítástudomány filozófia doktora

Általános információk

Program leírás

A fordítás, bár ősi gyakorlat, olyan régi, mint a különböző nyelvek létezése az emberiség körében, egyre inkább társadalmi jelentőségűvé válik a többnyelvű és egyre inkább globalizálódó afrikai társadalmakban és gazdaságokban.

A filozófia doktora a fordítástudományban egy fejlett, kutatáson alapuló tanulmányi kurzus, amelynek célja a jelöltek felkészítése arra, hogy jelentős mértékben hozzájáruljanak a kutatáshoz, az egyetemi oktatáshoz és a tanácsadáshoz ezen a dinamikus és egyre bővülő területen. 3-4 évig tart, és félévenként 90, 000,00 (900 USD) tandíjba kerül. A követelmény egy mesterképzés, amelynek minimális GPA értéke 3,0. A felvételek minden szeptemberben vannak.

flags

Felvételi követelmények

Az AIU doktori képzésbe való felvételhez a pályázónak mesterképzéssel kell rendelkeznie az AIU vagy az AIU szenátusa által elismert intézménynél. A diploma megszerzésén túl a pályázónak mesterképzésben legalább B-nek kell lennie, és bizonyítania kell az akadémiai kutatásban való képességét. Az egyedi programra vonatkozó minimumkövetelményeket kell alkalmazni.

Kivételes esetekben a szenátus bármely iskola ajánlása alapján felveheti a doktori képzésbe azokat a pályázókat, akiknek magisztrégük van, feltéve, hogy ezek a jelöltek az elvégzett kutatási, szakmai és tudományos munka alapján bizonyítani tudja, hogy megfelelő képzettséggel rendelkezik doktori munka elvégzéséhez.

Mikor kell alkalmazni

A rendszeres programok iránti kérelmek általában január 15-én zárulnak be a januári bevitelre, április 15-re a májusi bevitelre és augusztus 15-re a szeptemberi bevitelre.

Ahhoz, hogy a nemzetközi hallgatókat elfogadják a szeptemberi felvételin, a jelentkezési lapot áprilisig kellett volna elküldeni, a januári felvételi esetében szeptemberig kellett volna elküldeni a jelentkezésüket, az áprilisi felvételi esetében pedig januárig kellett volna elküldenie a jelentkezési lapot.

Az iskolai programok esetében a jelentkezésednek legkésőbb március 10-ig kell eljutnia hozzánk az áprilisi ünnepekre, július 10-ig az augusztusi ünnepekre és november 10-ig a decemberi ünnepekre.

Utoljára frissítve szept. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International U ... Tovább

Africa International University is a chartered Christian university located in the serene environment of Karen, Nairobi, a strategic location, serene and conducive for learning. Africa International University currently trains students in Theology, Business, ICT, Psychology, Languages, Community Development, Linguistics Leadership and Education. Kevesebb