Hivatalos Leírás

A 2017. szeptember 28-i 19693. sz. Határozat által jóváhagyott akadémiai programunk célja, hogy szilárd elméleti és módszertani ismeretekkel rendelkező kutatókat képezze a jelenlegi társadalmi kontextus kommunikációs problémáinak értelmezésére. Programunk az egyetemi tanároknak és a különböző tudományterületeken dolgozó kutatóknak, főként a társadalom- és humán tudományoknak szól, azzal a céllal, hogy jobban megértsék az új és fejlett kutatási technikákat, ötleteket és megközelítéseket a kommunikáció területén.

A program hangsúlyozza a kommunikatív környezet átalakulásának tanulmányozását, mint a technológiai fejlődés termékét.

Kutatási vonal

Kommunikáció a szervezetekben

Az elmúlt években létrehozott kommunikációs ökoszisztéma után, amelyen belül az üzleti köz-, magán-, polgári-, szolidaritási és virtuális szervezeteknek az elmúlt években létrehozott kommunikációs ökoszisztémát követve elemezniük kell a modelleket, dinamikát, logikát, folyamatokat és kommunikációs kihívásokat, érdekcsoportok, a nyilvánosság és a polgárok aktívan részt vesznek.

Újságírás, kultúra

Vizsgálja meg az újságírói üzenetek keringési módjait, valamint az általuk előállított társadalmi és kulturális átalakulásokat. Hasonlóképpen, ez a sor foglalkozik az üzenetek előállításának rutinjával és a fogadóterületekkel kapcsolatos változásokkal is.

Nyelvek, narratívák

A közönség, a kritikusok, a szakértők és a művészek által végzett értelmezés mellett vizsgálja meg a különböző kommunikációs üzeneteket a minták, az esztétika és az általuk definiált identitások megtalálásához.

Kommunikáció, média

Elemezze a jelenlegi környezet társadalmi-politikai változásait a média-ökoszisztéma által a közterület építésekor kínált lehetőségekből.

Kommunikációs elméletek

Kérdezze meg és vitassa meg a kommunikációval megfogalmazott elméleti fogalmakat a különböző és sűrű dimenziókról: nyilvános, politikai, audiovizuális és szervezeti.

Tanterv

112502_Curriculum.png

Tandíj és egyéb költségek

  • Regisztráció: $ 145,000 COP / 41 USD
  • Tanulmány Kolumbiai pesóban (COP): 104,145 000 dollár. Becsült összeg dollárban: 32.543 USD

* Minden összeg dollárban hozzávetőleges érték. Az összeget a napi USD árfolyam alapján számítják ki.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve March 21, 2019
This course is Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Price
104,145,000 COP
Deadline
Június 15, 2019
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
End Date
Július 31, 2023
Jelentkezési határidő
Június 15, 2019

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Június 15, 2019
End Date
Július 31, 2023

Conozca el nuevo Doctorado en Comunicación