Matematika Tanszék

1. Bevezetés az osztályhoz és kulcsfontosságú kutatási irányok

A tanszék elkötelezett a tiszta elhagyás és a tudományos kutatás magas szintjén. A tanszék tisztán iskolai kutatásai középpontjában a modern korszakok legújabb fejleményei állnak, és aktívan beépültek a jelenlegi nemzetközi lemorzsolódási folyamatokba. A többi hagyományos kieséshez képest a tanszéknek számos kutatási projekt előnye van, mint például a folyadékdinamika, a tudományos számítások, a statisztikák és a pénzügyi lemorzsolódás. A különböző tudományágak gyűjteménye egy sor osztályban hatékonyabban bővítheti a különböző oktatási és kutatási személyzet kutatási horizontját, és javíthatja a kutatási eredmények szintjét. A tanszék és a nemzetközi tudományos közösség aktív és szoros cseréket és együttműködést folytat.

A következők a legfontosabb kutatási irányok a Közgazdaságtudományi Tanszék:

• 數 數 自 論 論 論 論 論 論 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李 李

• Analízis és differenciálegyenletek - komplex elemzés, funkcionális analízis, nemlineáris dinamika, nemlineáris differenciálegyenletek, integrálható rendszerek.

• Geometria és topológia - Metamorf geometria, differenciál geometria, alacsony dimenziós topológia.

• Folyadék dinamika-cirkuláció, kétfázisú áramlás, nagysebességű áramlás és stabilitás, égés, tájfun és buborékos folyadék dinamika.

• Tudományos számítástechnikai párhuzamos algoritmusok, ρ-értékelt lineáris, differenciálegyenlet -értékelt módszerek, turbulens áramlási számítások és anyagtudományi számítások.

• Valószínűség és statisztika - véletlenszerű elemzés, randomizáció és túlzsúfoltság, túlélési elemzés, disztribúciós közelítés, újraminősítés, idősorok, orvosi statisztikák.

• Pénzügyi lemorzsolódás - ármodellek és derivatívák kockázatelemzése.

2. Oktatási és kutatási erőforrások és berendezések oktatása

A források számításával kapcsolatban a tanszék közel 80 Intel Pentium IV személyi számítógépet telepített az oktatási és kutatási személyzet irodájában. Emellett három oktatási és kutatólaboratóriumot hoztak létre, hogy összesen 80 "Intel Pentium IV" személyi számítógépet biztosítson. A hátsó részen 2002 februárjában megnyílt egy Linux Parallel Computing Cluster Lab, amely közel 150 processzort telepített az "Intel Pentium IV / Xeon" és az "AMD Opteron" számára. "A nagysebességű számítógép, az MPI párhuzamos üzenetküldő felületén keresztül, ezek a nagysebességű számítógépek kombinálhatók szuperszámítógéppé, hogy komplex tudományos számítási problémákat kezeljenek.

Emellett az egyetemi könyvtár szorosan együttműködik a tanszék különböző tudományágainak oktatási és kutatási munkájával a gyűjtemények és szolgáltatások terén. 2005-ben a könyvtárgyűjtemény mintegy 650.000 könyv és folyóirat volt, és jelentős elektronikus adatbázis állt rendelkezésre. Ugyanakkor a könyvtárak számos lehetőséget kínálnak az automatizált rendszerek számára. Az iskola tanárai és hallgatói sokféle bibliográfiát, folyóiratot, referenciakönyvt, full-text anyagot és CD-ROM-ot tekinthetnek meg az egyetemen.

3. Bevezetés a posztgraduális képzési programokra és a kapcsolódó belépési követelményekre

Filozófia doktor (lemorzsolódás)

Tanfolyami követelmények: összesen 36 kredit az iskolai vagy kapcsolódó tantárgyak elhagyására;

Yan Wen: érettségi és esszé befejezése.

A pályázóknak rendelkezniük kell:

i. egy alapképzés, vagy egy Bachelor of Science vagy Bachelor of Engineering (erős lemorzsolódással);

(ii) Bizonyos angol nyelvtudás és beszédkészség.

A fenti kurzusok minden posztgraduális képzés. A hallgatóknak először tanfolyamot kell szervezniük, majd az esszét és az esszét meg kell vizsgálniuk.

Program oktatási nyelve:
Angol

36 további kurzus The Hong Kong University of Science and Technology »

Utoljára frissítve July 20, 2018
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
3 - 6 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
42,100 HKD
Deadline
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
Kérj Információt
Please refer to http://pg.ust.hk/programs ("Application") for details.
End Date