Hivatalos Leírás

DMin az elkötelezett bölcsességben

A DMin programunk számos tudományterületre és érdeklődésre nyitott. Célja, hogy az emberi és ökológiai szempontból szinte minden területen számos problémát kezeljen. Doktori programunk célja, hogy segítse Önt egy új globális civilizáció kialakításában és közös létrehozásában, hogy az emberi faj megtanulhassa, hogy felelős és tiszteletreméltó gazdálkodóként működjenek nagyobb bolygó-ökoszisztémánkban.

A doktori folyamat minden szintjén mentorok és edzők támogatják. Szükséged lesz bizonyos alapvető tanfolyamok megtartására, és a mentoroddal és a Doktori Tanulmányokkal konzultálva szabadon megtervezheti a program többi részét.

A diákok választhatnak kurzusokat akár az Ubiquity-től, akár az Ubiquity-től. Ez azt jelenti, hogy ha olyan kurzusra van szükség, amelyet egy másik intézményen keresztül kínál, akkor szabadon teheti ezt. Ubiquity személyi kurzusai szintén rendelkezésre állnak doktori hitelekhez.

A DMin programunkra való felvételhez kérjük, írja a Doktori diplomát, Dr. Szabo Györgyi (g.szabo@ubiquityuniversity.org), aki felveszi Önnel a kapcsolatot, és megvitatja az Ön törekvéseit és potenciális Pathway . Minden doktori hallgatónak át kell adnia a korábbi oktatás átiratát, és írnia kell egy esszét, amely a kutatási területet mutatja be.

követelmények:

A doktori hallgatóknak négy fő kurzust kell teljesíteniük, amelyeket az Ubiquity Egyetem kínál, valamint doktori értekezés írását. A fennmaradó kurzusok az Ubiquityből vagy máshol is kiválaszthatók a kiválasztott tanulmányi területhez kapcsolódó speciális kurzusok.

4 fő tanfolyam:

  • Doktori értekezés írása és kutatási módszerei Dr. Szabo Györgyi (4 kredit)
  • Nagy könyvek Dr. Jim Garrison és Dr. Szabo Györgyi (3 kredit online)
  • Bölcsesség a civilizáció élvonalában Dr. Jim Garrison és másokkal (4 kredit személyenként)
  • Ubiquity Chartres Akadémia, évente megrendezésre kerülő Chartresben, Franciaországban (4 kredit személyenként)

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a bölcsesség a civilizáció élvonala és az Ubiquity Chartres Akadémia kurzusai helyett egy másik Ubiquity Egyetem helyettesítheti a kurzusok dékánja által várt megállapodást.

Összesen: 15 kredit

Hitelkövetelmények

36 kreditet kell kitölteni a kurzusokból és 24 kreditet a doktori értekezéshez, összesen 60 kreditet.

Tandíj és költségek

A teljes program teljes díja és díja = 18 000 dollár 60 kreditért (300 $ / hitel) *, disszertáció díja, fő tanácsadói díj és külső vizsga díja.

* Ez a kurzusok összege ingadozhat, ha a kurzusokat az Ubiquity-től független tanulmányként vesszük. Minden Ubiquityn kívül elfogadott kurzusra 100 eurós hitel átutalási díj kerül felszámolásra.

A személyenkénti tanfolyamok magukban foglalják a logisztikai költségeket (például a fedélzetre és a szállásra), amelyek nem szerepelnek a fenti költségekben.

Felvételi követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell mesterképzéssel vagy annak megfelelőségével. Az egyenértékűség olyan doktori képzésből áll, amely az alapképzési fokozaton túlmenően egyenértékű a mesterképzés óráiban és követelményeiben.

A kitöltött Ubiquity University felvételi kérelmet be kell nyújtani.

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy egy akadémiai kutatási könyvtárhoz tartoznak azon a területen, ahol élnek.
Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus The Wisdom School at Ubiquity University »

Utoljára frissítve February 11, 2019
This course is On-line
Start Date
szept. 2019
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Nappali
Price
300 USD
félévenkénti kredit.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019