A minisztérium doktora (DMin) az elkötelezett bölcsességben

The Wisdom School at Ubiquity University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

A minisztérium doktora (DMin) az elkötelezett bölcsességben

The Wisdom School at Ubiquity University

Felvételi követelmények

A hallgatóknak rendelkezniük kell mesterképzéssel vagy annak megfelelőségével. Az egyenértékűség olyan doktori képzésből áll, amely az alapképzési fokozaton túlmenően egyenértékű a mesterképzés óráiban és követelményeiben.

A teljes körű egyetemi felvételi kérelmet be kell nyújtani a felvételi hivatalhoz.

A hallgatókat arra ösztönzik, hogy egy akadémiai kutatási könyvtárhoz tartoznak azon a területen, ahol élnek.

Fokozat követelmények

A DMin program 40 féléves krediteket tartalmaz, valamint egy olyan értekezést, amelyet a tanulmány megkezdésétől számított öt éven belül ki kell tölteni. Bővítmények különféle személyes, családi és szakmai okokból megengedettek. Figyelembe vesszük, hogy minden hallgatónk számos kötelezettséget és felelősséget vállaló szakember, és készek vagyunk együttműködni az egyes hallgatókkal annak biztosítása érdekében, hogy elegendő idő álljon rendelkezésre a tanulmányi és a disszertáció befejezésére. A folytatáshoz benyújtott pályázatokat a doktori tanulmányok doktora részére kell benyújtani, ha a hallgató az öt év alatt további időt igényel.

Minden befejezett ötnapos intenzív vagy zarándoklat számít 4 kreditnek, és minden hétvégén intenzív számít 2 kreditnek bármelyik Ubiquity University fokozatra. Az online kurzusok és a virtuális visszavonulások 2 vagy 4 kreditnek számítanak. A DMin fokozatra negyven kredit az osztályban való részvételre. A disszertáció elkészítéséhez további 14 kredit odaítélésre kerül, összesen 54 kreditre a DMin fokozatra.

A kurzus feleinek személyes tanulási tapasztalatoknak kell lenniük (intenzív vagy zarándoklatok), a másik 50% pedig virtuális visszavonulásnak tekinthető. Kivételeket lehet tenni bizonyos nemzetközi hallgatók számára.

phd wisdom studies

Szükséges intenzív

A DMIN programhoz a következő négy szemináriumra van szükség:

  1. Bölcsesség és civilizáció évente tanított

  2. Évente tanított doktori írás és kutatási módszerek

  3. Minden olyan tanfolyam, amely a Földi Bölcsességre és az Elsődleges Elmére vonatkozott

  4. Minden olyan kurzus, amely az egyik a Mystics vagy a Specific Wisdom Traditions egyikére vonatkozik

A fennmaradó választható szemináriumok közül választhat az egyetemi kurzus ajánlatok közül. A diákoknak ki kell választaniuk az intenzív zarándoklatokat, a virtuális visszahúzódásokat, amelyek valamilyen módon hozzájárulnak az értekezés témájához vagy meghatározott érdeklődési területéhez.

Dr. Judith Yost a diákok dékánja. Ebben a minőségben általában tanácsot ad a DMin hallgatóknak a fő tanácsadó kiválasztására vonatkozóan, és fő tanácsadójaként is szolgálhat. Dr. Carolyn Atkinson, a Doktori Tanulmányok Deanja szintén konzultál a hallgatóval, amint a hallgató úgy döntött, hogy megkezdi a disszertáció megkezdését.

Jelöltek áttekintése

Miután a hallgató legalább három (3) Bölcsészettudományi Egyetemet végzett, eldöntötte a vizsgálat tárgyát, és egy tanácsadói megállapodást kötött egy fő tanácsadóval, a Doktori Tanulmányok Dékánija összehívja a tagjelölt felülvizsgálatot. Ez a találkozó magában foglalja a hallgatót, a dekánt, a fő tanácsadót és egy kiválasztott tanári tagot, aki megfelel a disszertáció témájának, és lehet személyesen vagy telefonon, az érintettek földrajzi közelségétől függően.

A tagjelölt felmérés célja a dékán és a hallgató számára, hogy együtt vizsgálják a hallgató készségét egy kutatási tanulmányba. Ezenkívül a hallgató és a tanácsadó kérdései is foglalkoznak. A hallgatónak bizonyítania kell a kutatási folyamat alapvető ismeretét, és azonosítania kell azokat a fő szerzőket, amelyek az irodalmi áttekintés alapját képezik. Ha a hallgató további tanácsokat vagy támogatást igényel a tagjelölt felülvizsgálat előkészítése során, akkor kapcsolatba kell lépnie a Doktori Tanulmányok Deanjával.

A DMin koncentráció területei

Számos olyan koncentrációs terület létezik, ahol a diákok DMIN diplomát szerezhetnek mindaddig, amíg a "bölcsesség spirituális" általános témája. Végül a választás rendkívül személyes, és lehet egy olyan téma, amelyről valakit kíváncsi egy ideig, vagy egy égető érdeklődést nyújtó terület a további kutatáshoz. A sikeres disszertációk a tiszta kutatásból a kreatív művészeti projektekhez és / vagy a társadalmi aktivizmushoz tartoznak. Például egy adott misztikus, történelmi eseményt vagy spirituális aggodalmat kiváltó területet kutathatunk. Olyan művészi projektet fejleszthetünk ki, mint egy zenedarab vagy művészet, és felírhatjuk. Az egyik részt vehet egy bizonyos társadalmi tevékenységben, például Indiában, ahol hátrányos helyzetű gyermekekkel dolgozhat és felírhatja. Ezt a döntést meg kell tennie, mert végül az értekezés a munkád, és annak kell tükröznie, hogy ki vagy és mit tartasz fontosnak a tudományos és spirituális növekedéshez.

Ahogy a középpontokról gondolkodik, kérjük, tudassa, hogy számos olyan Ubiquity Egyetem oktatója van, akik jelentős szakértelemmel rendelkeznek számos olyan fókuszterületen, amelyek tanácsadói szerepet játszhatnak.

Előfordulhat, hogy a kutatási területed kívül esik az összes egyetemi karon. Lépjen kapcsolatba a Judit Yost tanácsadói igazgatóval, amint beiratkozik, hogy tájékozódjon arról, hogy mit szeretne feltérképezni az értekezés témájához, és akit érdemes tanácsadónak tekintenie.

Graduation követelmények egy DMin diploma

A hallgatóknak az értekezést a fő tanácsadó jóváhagyja, és a diplomás év január 5-ig benyújtja a doktori tanulmányok dékánját. A benyújtásnak tartalmaznia kell a borítólapot a fő tanácsadó aláírásával.

A hallgatói díjat és az Ubiquity Egyetemre vonatkozó valamennyi pénzügyi kötelezettséget teljes mértékben be kell fizetni, és a diploma minden követelményének teljesítését a diplomás év februárának harmadik hetén kell teljesíteni.

Azok a hallgatók, akik a júniusi kezdési időpont után teljesítik a diploma megszerzésének követelményeit, kérhetik az átiratokat az érettségi bizonyítékként, és hogy valójában a minisztérium doktora címet viselik. A Degree és a Stole a következő júniusban kerül megrendezésre, vagy a diáknak küldik el, ha nem tervezi, hogy részt vesz a diplomaosztó ünnepségen.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve November 6, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
Nappali
Locations
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - USA Online
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt