Az Acadia minisztérium doktora segít Önnek:

  • A Nova Scotia Annapolis-völgyének gyönyörű visszavonulása mellett lehetőség nyílik a személyes felfrissülésre az imádat, a barátság és a bátorítás során.
  • A szentírások és a teológia fejlettebb tanulmányozása révén mélyebb elmélettel és lélekkel gazdagítva.
  • Lelki életetek elmélyítése tanfolyamokon és a szellemi formációban való társuláson keresztül.
  • Minisztériumi és vezetői készségeinek erősítése a gyakorlati szakemberek gyakorlati kurzusain keresztül.
  • Segítenek a legmodernebb kutatások elvégzésében, hogy felfedezzék a minisztérium hatékonyságát a 21. században.

Meghívjuk Önt, hogy csatlakozzon hozzánk az Acadia-nál, hogy megszerezze az energiát, készségeket és mélységet, amire szüksége van a minisztérium hosszú távú távozásához, és növelje a hatékonyságát keresztény vezetőként. Szánjon egy kis időt, és fedezze fel ezt a webhelyet, majd lépjen kapcsolatba velünk, hogy megbeszélhessük, hogyan támogathatjuk Önt abban, hogy a mai világ minisztériumi vezetőjeként teljesítse a hívását.

Miért válassza az Acadia DMin élményt?

Megfizethetőség: Megértjük a családi pénzügyekre gyakorolt nyomást a minisztériumi otthonokban. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a tandíj alacsony legyen, és nagylelkű ösztöndíjat nyújtson a doktori fokozat eléréséhez.

Rugalmasság: A lehetőséget, hogy akár két irányított tanulmányt is igénybe vehessen, tanulmányait egy személyes érdeklődésre számot tartó területre összpontosíthatja. Az ilyen irányított tanulmányok vezetője és az értekezésed az Acadia-karon belül, a felekezeti kontextusodból vagy egy másik, a világ bármely pontjáról származó tudósból vagy gyakorlóból származhat. Emellett beszélhet a DMin csapattal, amikor a jelentős élet- vagy szolgálati változások azt jelentik, hogy egy kis rugalmasságot és kegyelmet kell igénybe venni a program ütemének szabásában.

Elsőbbség: Nagy tiszteletet tulajdonítunk a Szentírásnak és a teológiának, és azokat az életünkben és a szolgálatban végzendő összes alapnak tekintjük. Szükségünk van minden DMin diákra, hogy két tanfolyamot tartson a bibliai tanulmányokban és két kurzusban a teológiában. Hisszük, hogy az ilyen tanulmányok magas színvonalon szükségesek a minisztérium gyakorlatában a doktori tanulmányokhoz.

Sokszínűség: A hallgatói testünk és a karunk több mint 20 felekezetet és sok különböző szolgálati hivatást képvisel. Kanadából, az Egyesült Államokban és több más országban tanuló diákok úgy döntenek, hogy Acadia-ban tanulnak, és itt szívesen fogadják magukat. Az Acadia-nál barátságot építesz a különböző háttérrel rendelkező oktatókkal és diákokkal, amelyek gazdagítják a kollégium tanulási tapasztalatait.

Minőség: Kiváló oktatóink vannak, akik aggódnak mind az akadémiai szigor, mind az alkalmazott kutatás területén. A tanfolyamokon keresztül kihívást fogunk adni Önnek arra, hogy a lényeges, szellemi mélységet egy olyan tanulmányhoz kössük össze, amely praktikus és hasznos az életedben és a szolgálatban.

Vitality: Értékeljük mind a személyes megújulást, mind a missziós elkötelezettséget. Az Acadia-nál lehetősége van arra, hogy spirituális képződéssel, heti kápolnákkal, osztályos ima-időkkel, valamint egy tapasztalt szolgálati mentor mentorálásával erősítse meg lelkiségét és tanítványi képességét. Ha szeretne olyan környezetben tanulni, amely támogatja az evangéliumi szolgálat kreatív, friss megközelítéseit Isten királyságának előmozdítása érdekében, otthon érezheti magát Acadia-ban.

Hozzáférhetőség: A Wolfville, mindössze egy órára a Halifax Stanfield repülőtértől, könnyen megközelíthető a nemzetközi járatokhoz. A Halifaxnak gyakori kapcsolatai vannak London, Boston, New York, Chicago, Montreal, Ottawa, Toronto és számos más jelentős központ között.

Egyetem: Kanadai egyik legelismertebb egyeteméhez kapcsolódó szemináriumként a társaik és a családod tiszteletben tartását szerezheti. Számos elektronikus könyvtári adatbázisban, folyóiratban, könyvben és más fontosabb könyvtárakkal Kanadában és azon túl is elérheti a több százezer forrást, bárhol is él. Ez az akadémiai beállítás erősíti a kutatási és írási készségeket, hogy alkalmazhassa azokat egyedi környezetéhez.

program áttekintés

110212_program.png

Tézis

Az Acadia DMin egyik leggazdagabb aspektusa az a lehetőség, hogy jelentős érdeklődésre számot tartó kutatást végezzünk egy adott területen. Mivel a DMin a minisztérium területén a minisztériumi diploma, a dolgozat a gyakorlati szolgálat egy területére fog összpontosítani. A keresztény szolgálat területén gyakorlatilag minden érdeklődési terület elhelyezhető.

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Február 12, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 2019
Duration
4 Év
Nappali
Price
15,643 CAD
Oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date