A pszichológia doktora a klinikai pszichológiában (PsyD)

Általános információk

4 locations available

Program leírás

Pepperdine University GSEP nem nyújt teljes ösztöndíjakat. Itt többet olvashat az új diákok számára elérhető lehetőségekről. Pepperdine University GSEP fokozatos segítséget, tanítási segítséget és kutatási segítségnyújtási lehetőségeket kínál. A GSEP nem nyújtja a tandíj megtérítését.

A mentális egészség és a kiszolgált társadalom előmozdítása

A klinikai pszichológia doktori programja a szakképzés szakember-tudós modelljét alkalmazza, és felkészíti a hallgatókat, hogy engedélyezett klinikai pszichológusokká váljanak, akik a közösséget az alkalmazott klinikai gyakorlaton keresztül szolgálják. Ezt az American Psychological Association akkreditálja. A pszichológus vagy bármely más pszichológiai doktori program akkreditációs státusára vonatkozó további információkért kérjük, forduljon az APA Pályázó és Akkreditációs Hivatalhoz, Amerikai Pszichológiai Egyesület, 750 First Street NE, Washington, DC 20002-4242, Telefon: (202) 336-5979 .

program áttekintés

Klinikailag releváns tanfolyamokon, klinikai képzésen és alkalmazott ösztöndíjakon keresztül a diákok olyan tudást, készségeket és értékeket alapoznak meg, amelyek a jelentősebb pályaorientációhoz vezető értékek. A program tananyaga a pszichológia mint tudomány alapja, és a bizonyítékokon alapuló értékelés és kezelés teljes körű kitettségét kínálja. A klinikai képzés a négy dél-kaliforniai egyetemeken alapuló klinikán és a tekintélyes oktatási intézményeken és orvosi központokon belül kezdődik. A hallgatók részt vesznek az alkalmazott ösztöndíjas közösségekben, disszertációkutatással foglalkoznak, kiemelve a klinikai alkalmazást és a multikulturális összefüggésekre és az egyéni különbségekre való érzékenységet.

Program előnyei

 • A kisebb osztályméretek támogató tanulási környezetet biztosítanak, amely a kar és a hallgatók közötti értelmes kölcsönhatásokat foglalja magában
 • Tanterv és tanfolyam pedagógiai kapcsolatelmélet a klinikai gyakorlathoz
 • Dedikált segítség a diákok számára a gyakornokok biztosításához
 • Országosan rangsorolt ​​egyetem, rangos program és szakértői kar
 • A disszertációkutatás az Alkalmazott Ösztöndíjközösségeken belül valósul meg, amelyek szoros kar mentést és együttműködést biztosítanak társaikkal és öregdiákokkal
 • A hallgatók megkapják a szükséges engedélyköteles klinikai pszichológusokat

Legfontosabb tényeket

 • Program hossza / egységek: 4 év / 82 egység
 • Egységköltség: 1.550 $
 • Indulási idő: Ősz
 • Campus Helyszín: Nyugat-Los Angeles (Kérjük, vegye figyelembe, hogy a választott kampány nem garantált.) A kampusz ajánlata a rendelkezésre állás függvényében változik.

Jelentkezési határidő:

A 2018 őszi pályázatokat már nem fogadjuk el erre a rendkívül versenyképes programra.

2019 ősze jelentkezési határidő: 2019. január 7

Megjegyzés: Pszichológia mesterképzésre van szükség a PsyD programra való jelentkezéshez. Kezdheti magántanfolyamát azáltal, hogy a 2018-as őszi pszichológia mesterképzést vagy a rugalmas mesterképzést klinikai pszichológiában alkalmazza, hangsúlyt fektetve a házasságban

Felvételi követelmények:

A PsyD program pályázóinak rendelkezniük kell pszichológus mesterképzéssel vagy szorosan összefüggő területen, amely a tudás fokozatos szintű alapját tükrözi a következő területeken: a viselkedés biológiai aspektusai, a viselkedés kognitív és affektív aspektusai, a viselkedés társadalmi vonatkozásai; pszichológiai mérések, kutatási módszertan és az adatelemzés technikái.

A PsyD Felvételi Bizottság figyelembe veszi a kérelmező pszichológia általános ismeretének alapjainak és klinikai és kutatói tapasztalatainak szélesítését és mélységét. A GRE pontszámai - az egyetemi és a végzős átiratok áttekintése mellett - felmérik a pályázó általános ismereteit. A 2008-2012-es belépő osztályokban a hallgatók átlagos egyetemi szintű átlagsebessége 3,36 volt. A klinikai pszichológia szakmája az egyetemi előkészítésen kívül egyedi és interperszonális kompetenciákat igényel. Ezért az egyén képesítésének elismerése során figyelembe veszi az interperszonális tulajdonságokat és készségeket.

Annak érdekében, hogy az alkalmazás gyorsan feldolgozható legyen, csak elektronikus alkalmazási anyagokat fogadunk el.

A programhoz való jelentkezéshez kérjük, küldje el:

 • A befogadási kérelem egy vissza nem térítendő feldolgozási díjjal, amely tartalmazza a klinikai és kutatási tapasztalatokat.
 • Az akkreditált kollégiumok vagy egyetemek hivatalos hallgatói átiratait, amelyek az érettségi és a mesterképzést az alábbi elismert vállalatok valamelyikén keresztül ítélték oda:
  • Nemzeti Student Clearinghouse
  • Pergament
  • eSCRIP-SAFE
  • Kérjen minden átírást a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 • Két ajánlás az Ajánlati Űrlap felhasználásával. Ha lehetséges, az egyetemi tanárnak ismernie kell a tudományos teljesítményét és egy klinikai felügyelőt, aki ismeri a klinikai képességeit. A ajánlóknak a kitöltött űrlapokat e-mailben kell elküldeni a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 • A 3-10 oldalas, a pszichológia iránti aktuális érdeklődésedet, a múltbeli tényezőket, amelyek az érdeklődéshez vezető okokat, a programra való jelentkezés okait és a szakmai terveket tíz évvel a diploma megszerzése után írta le, e-mailben a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 • A Graduate Record Examination (csak általános teszt) eredményei az elmúlt öt évben. Kérjük, vegye figyelembe: a 2019-2020-as tanévtől kezdődően a GRE Psychology Subject Teszt már nem szükséges. Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a GRE-t a legtöbb helyen évente adják meg, de nem minden tesztközpont nyitva van minden tesztnapon.
 • Egy rövid szakmai tapasztalat a pszichológia területén belül és azon kívül (beleértve a jelenlegi szakmai tevékenységeket is) e-mailben a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 • (Opcionális) Ha a TOEFL tesztigénye alól kivételt keres, kérjük, töltse ki az Exception Request Form-ot, és küldje el e-mailben a gsep-admissions@pepperdine.edu címre.
 • (Választható) Mesterfokozatainak kurzusleírásai a PsyD Felvételi Bizottság támogatásához a gsep-admissions@pepperdine.edu e-mailben elküldött e-mailek terjedelmét és mélységét.

A pályázatok kezdeti szűrése után a fennmaradó jelöltek meghívást kapnak a PsyD felvételi bizottsága által készített interjúkra. A dél-kaliforniai területeken kívül lakóhellyel rendelkező kérelmezők számára telefonos interjúkra külön megállapodásokat lehet tenni. A bizottság döntéseit egy követelmény teljes mozaikjára alapozza, semmint egyetlen tényezőre. A Pepperdine University végzett mesterképzésben részt vevő hallgatók nem vállalhatnak automatikus felvételt a doktori programba.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good.

The Pepperdine University Graduate School of Education and Psychology is part of a pioneering tradition. We value academic excellence, innovative leadership and work that serves the greater good. Kevesebb
Los Angeles , Los Angeles , Irvine , Los Angeles , Los Angeles , Calabasas , Malibu + 6 Több Kevesebb