AZ OSTEOPATIAI ORVOSTAN ORVOSA

Általános információk

Program leírás

A Rocky Vista University Osteopátiás Orvostudományi Főiskola (RVUCOM) oktatói és munkatársai elkötelezettek az oszteopátiás filozófia és örökség mellett, valamint az oszteopátiás orvoslás tudományának és művészetének előmozdításában. Rocky Vista University Osteopátiás Orvostudományi Főiskolája arra törekszik, hogy olyan személyeket toborozzon és oktasson, akik elkötelezettek a közösségi alapú, alapellátási orvosok válása iránt, akik segítenek kielégíteni a páciensek sokféleségének igényeit, amelyekkel karrierjük során találkoznak, és akik képesek lesznek alkalmazkodni a változó egészségügyi rendszer igényeihez.

A Rocky Vista University Osteopátiás Orvostudományi Főiskolát irányító oktatási elvek magukban foglalják a korai klinikai integrációt és a hallgatók számára szerzett tapasztalatokat; támogató, aktív és interaktív tanulási környezet; valamint integrált tanterv, amelynek célja a hallgató felkészítéséhez szükséges tudás, készségek és kompetenciák megszerzése az orvosi végzettség megszerzéséhez, valamint az egész életen át tartó szakmai növekedés és tanulás támogatásához.

Rocky Vista University Osteopátiás Orvostudományi Főiskola kiterjedt közösségi partnerségei biztosítják, hogy hallgatóinak oktatásához szükséges klinikai helyszínek és klinikai oktatók rendelkezésre álljanak a régióban, és hogy a hallgató oktatása a főiskola által kinevezett kar felügyelete és irányítása alatt folytatódjon. Az Osteopátiás Orvostudományi Főiskola aktívan részt vesz az olyan diplomás orvosképzési lehetőségek fejlesztésében, amelyekre a diplomások, valamint más oszteopátiás és allopátiás orvosok számára szükség lesz és kívánkozik közösségi partnereinken belül és a kapcsolódó helyszíneken.

Utoljára frissítve jan. 2021

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mi ... Tovább

Rocky Vista University (RVU) was founded in 2006 in Parker, Colorado. Rocky Vista University is a rapidly growing institution with two locations and two states. Rocky Vista University has a special mission: to provide healthcare education while inspiring students to serve with compassion, integrity, and excellence. Kevesebb