PROGRAM ÁTTEKINTÉS

A Ph.D. a Business kurzus olyan vezetők számára készült, akiknek szenvedélyük van a kutatás, az innováció, a vágy, hogy mélyreható különbséget tegyenek az oktatáson keresztül. Ha reménykedik abban, hogy hatalmas hitelességet és vágyat érezhet egy elismert szakértővé válni egy adott területen, akkor ez a kurzus olyan, mint amit valaha is tapasztalt. A bevált fejlesztési keretrendszeren belül a tanterv kialakítása páratlan stratégiai hangsúlyt fektet a növekedésetekre, mint integrált egyén a többféle intelligencia perspektívából, a tudományos fejlődés mellett. Világszerte elismert kutatók és szakemberek által tervezett különböző üzleti területeken a kurzus lehetővé teszi az utazás rendszeres tudósításként való megkezdését az eredeti kutatás révén, és továbbfejlesztheti azokat a kulcsfontosságú elméleteket, amelyek segítik a társadalmakat egy egyedi kulturális szempontból. A földi elméletre összpontosítva ez a kurzus biztosítja a kritikus és rendszerszemléletű gondolkodást az innovatív elméletek és koncepciók létrehozásához, amelyek átalakítják az üzleti környezetet.

A program kiemeli a következőket:

  • A Ph.D. a diploma körülbelül 48 hónap alatt megy végbe
  • Tapasztalja meg a holisztikus fejlődést, mint a bizalom és az érzelmi intelligencia az egyetemi tudás mellett
  • A multikulturális tapasztalatok világszerte elismert munkatársai irányítják a kutatást
  • Tudatos fejlesztése hitelességét, mint elismert és tisztelt tudós

Transcontinental Institution Of Higher Education túlnyomórészt a tudósok vezetőit veszi át a diplomásokra. A diplomásoknak lesz bátorsága és bölcsessége, hogy innovatív koncepciókat és elméleteket hozzanak létre a világ különböző részein. Az egyedülálló holisztikus akadémiai tanulási modell elsősorban az Ön számára mint egészre összpontosít, nemcsak egy egyedi, fejlődő analitikus készségeket a megszakadt modulok korszerű oktatási modellje alapján. Mint egy jövőbeli tudós velünk, akkor megtapasztalhatja az összetett készségek és intelligencia tudatos fejlődését, mint például az érzelmi intelligencia és az innováció a tanfolyam időtartamára.

Elérhető a személyes találkozásokon és a távoktatáson keresztül.

Tapasztalja meg a Hatalmas és U felejthetetlen tanulási kalandot, amely átalakítja téged a potenciálokon túl. Jelentkezzen ma: kattintson ide

Program oktatási nyelve:
  • Angol
Utoljára frissítve Október 14, 2018
Ez a kurzus On-line, Vegyes online és egyetemi
Start Date
Nyílt Regisztráció
Duration
4 - 5 Év
Részidős oktatás
Price
14,650 EUR
Választható havi tanítás - 455 EURO / hónap 36 hónapra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Nyílt Regisztráció
Jelentkezési határidő

Nyílt Regisztráció

Location
Jelentkezési határidő
End Date

The myth of Knowledge is Power

Imagine yourself with a PhD