Hivatalos Leírás

A doktori üzleti adminisztráció (DBA) egy professzionális doktorátus, amely a hallgatók számára lehetőséget, hogy tanulmányozza átfogó tanterv a fejlett üzleti adminisztráció, amelynek középpontjában a branding és a vállalkozói szellem. Ideális felkészítés azoknak, akik saját vállalkozást akarnak vezetni, vagy vezető szerepet vállalnak az állami vagy a magánszektorban. A doktori címet az Ecole Superiéure de Gestion ítéli oda, amely a franciaországi felsőoktatási iskolák egyikének a Párizsi Doktori Iskola részévé válik.


Ki az a DBA?


A DBA program célja azoknak a hallgatóknak, akik már megszerzett mesterképzést az üzleti vagy kapcsolódó területen, és akik meg akarják különböztetni magukat további szakorvosi képesítés megszerzésével.


Milyen előnyökkel jár a DBA megszerzése


Csak az elit bármely területen szerezhet doktort. A kurzus befejezése lehetővé teszi, hogy bemutassa a leendő munkáltatóknak, hogy te vagy az iparág vezetője, és képesek vagyunk kreatív és eredeti gondolkodásra.

Program tananyag


A doktori üzleti adminisztráció tananyag tartalmazza a következő kurzusokat:


• Branding terv és stratégia
• Márkakezelés és luxus márkák
• Vállalkozói és kisvállalkozói menedzsment
• Vállalkozás: Új vállalkozások bevezetése
• Nemzetközi vállalkozói tevékenység
• Online vállalkozói tevékenység
• Kutatási módszerek
• Doktori szimpózium


Az első hat kurzust az első évben tanítják, a fennmaradó kettőt pedig a második év elején. A diákok a második év hátralevő részét a doktori témavezető felügyelete alatt dolgozzák ki. A tanfolyam általában három éves időtartamú, de a diákok bármikor benyújthatják diplomájukat a második év befejezése után.

A program felépítése

Minden téma nyolc hétig tart. A kurzus tanított komponensei online szemináriumok sorozataként szerveződnek. Minden szeminárium előtt a hallgatók néhány rövid cikket vagy könyvkivonatot kapnak olvasásra és felülvizsgálatra. A szemináriumok alkalmával képesek lesznek megbeszélni ezeket a tutorokkal és diákokkal. Az értékelés alapja a diákoknak az együttműködési feladatokhoz és a csoportos megbeszélésekhez való hozzájárulásának minősége.


A munka során körülbelül heti 12-15 órát tölthet el. Lesz egy heti online szeminárium, amely három óránként tart. Ezt rögzíteni fogják, hogy azok a diákok, akik nem tudnak részt venni a szemináriumon. A diákok várhatóan legalább további 5-6 órát töltenek online minden héten, hozzájárulnak a fórum megbeszélésekhez és az online anyagok olvasásához.

Bejárat képesítések


Önnek már rendelkeznie kell mesterképzéssel az üzleti vagy kapcsolódó területen. Azok a pályázók, akiknek mesterképzésüket más területen szerezték be, akkor is elfogadhatóak, ha jelentős vezetői tapasztalattal is rendelkeznek.


Karrierlehetőség

A DBA előkészíti Önt egy nagyszerű pályafutásért, különféle területeken, többek között az ügyvezető menedzsment, a márka menedzsment, az értékesítés és a marketing menedzsment, a tanácsadás, az oktatás és a kutatás területén.

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is On-line, Campus based
Start Date
aug. 2019
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
5,200 GBP
3000 GBP / év távoktatásra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
aug. 2019
Jelentkezési határidő

aug. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date