Bölcsészdoktor

Általános információk

Program leírás

Összhangban a Harrison Middleton University elkötelezettségével az oktatás kiválóságának előmozdítása iránt, valamint azon vágyakozásáról, hogy magasan képzett tudósokat és szakembereket hozzon létre, akik széleskörű, intellektuális perspektívával rendelkeznek a humán tudományok területén, az egyetem a művészetek doktora programot kínál.

A bölcsészdoktor programról

Ez a program megköveteli a hallgatóktól, hogy 60 órányi diplomát szerezzenek a mesterképzés szintjén túl. A Bölcsészettudományi Doktori Programot a hallgató tervezi, konzultálva a hallgató oktatócsoportjával. A hallgató javaslatot nyújt be a bölcsész doktor programra az egyetem számára, amelyet a hallgató oktatócsoportja és a dékán jóváhagy. Minden doktorandusz Master of Arts-ot szerezhet, ha sikeresen teljesíti az első koncentrációs átfogó vizsgát és 36 diplomát a Harrison Middleton University .

A Harrison Middleton University bölcsészdoktorát teljes egészében távoktatásban nyújtják, rugalmas és egyénre szabott, hallgató által létrehozott tanulmányi programot használ. Ily módon az a mód, ahogyan a hallgató teljesíti a fokozat követelményeit, az egyes hallgatók oktatási és karrier céljaihoz igazítható.

* Tekintse meg a Harrison Middleton University programjainak felvételi feltételeit.

A program céljai

A Bölcsészettudományi Doktori Program sikeres befejezése után a hallgatók a következő célokat fogják elérni:

Tervezzen meg, valósítson meg és fejezzen be egy önálló doktori programot a bölcsészettudomány legfontosabb műveiről.

Mutassa be a lehetőséget a vizsgálaton alapuló beszélgetés módszereivel értelmezési kérdések megfogalmazásával és tanfolyam-beszélgetéseken való részvétellel.

Gondoljon kritikusan a humán tudományok és a nyugati gondolatok alapvető gondolataira, és folytasson szigorú vitát az emberi lét alapvető kérdéseiről.

Mutassa be a nyugati kultúrtörténet interdiszciplináris ismeretét a választott területeken.

Értékelje, szintetizálja és fogalmazza meg a főbb szakirodalmat, elméleteket, gyakorlatokat, problémákat és etikai kérdéseket, amelyeket a tanfolyamuk során tárgyaltak.

Hatékony kommunikáció világossággal és kifinomultsággal, írásbeli és szóbeli formában, különféle körülmények között; felhasználja a logikai koherenciát és következetességet, valamint a bizonyítékok és idézetek megfelelő felhasználását a választott területeik feltárása érdekében.

Jelentős szellemi kutatás, eredeti gondolat és interdiszciplináris ismeretek bemutatása Capstone és védelme formájában.

Utoljára frissítve okt. 2020

Keystone ösztöndíj

Ismerd meg az ösztöndíjaink által kínált lehetőségeket

Az iskoláról

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear direc ... Tovább

We at Harrison Middleton University believe that the study of the humanities is both timeless and timely because it focuses on the central questions of human existence, lasting debates that bear directly on the problems we face today. And in a time when information of all kinds is increasingly fragmented, the study of ancient and modern classics provides a rich source of fundamental knowledge and unifying ideas. Harrison Middleton University is a great ideas, great works, great conversations, distance learning university that offers graduate education in the humanities with concentrations in imaginative literature, natural science, philosophy and religion, and social science. Harrison Middleton University promotes student-faculty scholarship through research, discussion, and the development of collaborative publications. Kevesebb