Áttekintés

A Bradford Business Administration (DBA) doktora a vezetői oktatás csúcsa, és 2001-ben indult. Ez a doktori fokozat ugyanolyan akadémikusan szigorú, mint a doktori fokozat, de a vezető tapasztalt szakmai vezetők számára készült.

Az egyetemi elméleteket és fogalmakat összekapcsolja az üzleti és irányítási gyakorlatokkal.

A program első fázisában fejlettebb tanulmányokat folytat a vezetői gyakorlatról, kritizálva a meglévő elméletet és tanulmányozza a kutatási módszereket a vezető tudósok és szakemberek irányítása alatt.

A második fázisban empirikus kutatás és disszertáció írása két tapasztalt kutatási felügyelő irányítása alatt történik.

A Bradford DBA számos személyes fejlődési és karrierlehetőséget kínál, és néhány tanulónk vezető tudományos és gyakorlati folyóiratokban tesz közzé. University of Bradford DBA-s hallgatói DBA diákjai az üzleti emberek nemzetközi alumni hálózatának részévé válnak. A jelenlegi és a legújabb DBA diákok olyan vállalatoknál dolgoznak, mint a Shell International, a Siemens, a Bayer, az ING Group és a Phillips International.

Szakmai akkreditáció

Büszkék vagyunk arra, hogy az üzleti iskolák egy elit csoportjában tartjuk az Equis, az AMBA és az AACSB hármas akkreditációit, gyakran a "hármas korona" néven.

ranglisták

A Bradford Business Administration (DBA) doktora a világon csak 26 DBA-program, és az Egyesült Királyságban az ötödik közül az egyik a vezérigazgató magazin által felsorolt akkreditáció, a karok minősége, a földrajz és a nemzetközi helyzet alapján.

A University of Bradford a 2019-es felsőoktatási világegyetemi rangsorban a Business and Economics világában 301-400-at helyezte el.

Belépési követelmények

Örömmel fogadjuk a DBA-program összes pályázatát, különösen azoktól a pályázóktól, akiknek érdekei kiegészítik kutatóközpontjaink (számviteli, pénzügyi és közgazdasági, emberek, szervezeti és vállalkozói, logisztikai, ellátási lánc és technológia, nemzetközi üzlet, marketing és márka) szakértelmét.

A DBA-nak rendelkeznie kell

  • egyetemi diplomát és mesterképzést akkreditált intézményben
  • legalább ötéves releváns vezetői tapasztalat
  • kutatási javaslat
  • két referencia (ha lehetséges, egy tudományos)
  • magas szintű angol nyelvű

A kutatási javaslat

Ez fontos része az alkalmazásnak. A kutatási javaslata a kutatási ötletek minőségének és eredetiségének, kritikus gondolkodási készségeinek, a releváns irodalom megértésének és a javasolt kutatás megvalósíthatóságának értékelésére szolgál. Azt is használják, hogy azonosítsák a megfelelő felügyeleteket, így biztosan érdemes időt és erőfeszítést fordítani rá.

A kutatási javaslatnak 1500 szó és 2500 szó között kell lennie. Bár nem ragaszkodunk egy meghatározott formátumhoz, javasoljuk, hogy kövesse az alábbiakban vázolt struktúrát.

Cím: a címnek röviden összefoglalnia kell a javasolt kutatást

Bevezetés: ebben a szakaszban rövid leírást kell adni arról a témakörről, amelyben a kutatást el kell helyezni, egyértelműen meg kell adni a központi kutatási kérdéseket, és meggyőzően meg kell magyarázni a javasolt kutatás okát.

Irodalmi áttekintés: ez a szakasz rövid áttekintést igényel a meglévő tanulmányokról (különösen a kutatási és szakemberi folyóiratokban közzétett). El kell magyaráznia, hogy a kutatást hogyan hajtja végre a meglévő szakirodalom hiányosságai, és elmagyarázza, hogy a meglévő szakirodalom elméletileg és gyakorlatilag tudta-e tájékoztatni a kutatást. Egy jó szakirodalmi áttekintésnek be kell mutatnia, hogy a javasolt kutatások hogyan kapcsolódnak a korábbi tanulmányokhoz, meghatározzák, hogy a konkrét hozzájárulások milyenek lehetnek, és megmutassák, hogyan lehet megvalósítani a tervezett konkrét hozzájárulásokat a meglévő kutatások ötleteinek és erősségeinek rajzolásával.

Kutatási módszertan: számos kutatási módszer létezik. Ezért elengedhetetlen, hogy ez a fejezet világos leírást adjon a kutatási módszertan választásáról (azaz mennyiségi vagy minőségi kutatásról), és magyarázza meg, miért a leginkább megfelel a kutatásnak. E szakasznak tartalmaznia kell az adatgyűjtés módszereinek és az adatok elemzésének részleteit, és meg kell említenie az adatgyűjtés megvalósíthatóságát.

Hozzájárulás: fontos, hogy a DBA-kutatás befolyásolja és befolyásolja mind az akadémiai elméleteket, mind az üzleti és szervezeti gyakorlatokat.

Hivatkozás: a javaslatban említett bármely tanulmányt a dokumentum végén fel kell tüntetni a Harvard-hivatkozási stílus segítségével.

Kapcsolódó linkek:
Home Office UK Border Agency - a vízumokkal és a bevándorlással kapcsolatos információk a nemzetközi diákok számára.

Angol nyelvi követelmények

A programot angolul tanítják, felügyelik és megvizsgálják, így képesnek kell lennie bizonyítani a nyelv folyékonyságát, ha nem az Ön első nyelve. Ha bizonyítékra van szüksége az angol nyelvtudásról, akkor minimális pontszámot kell elérnie legalább 6,5-re az IELTS-teszten (al-teszt nélkül 6,0-nél kisebb). TOEFL teszteredmény min 94.

Ha nem felel meg az IELTS követelménynek, akkor vállalhatja a University of Bradford előszavazásos angol nyelvtanfolyamát.

Mit fog tanulni?

Ez magában foglalja a gyorsan változó és kihívást jelentő környezetekben való hatékony munkavégzéshez szükséges készségeket és ismereteket. Fejleszti azokat a kompetenciákat, amelyek kritikusan és stratégiailag gondolkodnak, és olyan összetett kutatási programokat azonosítanak, amelyek szükségesek ahhoz, hogy új megközelítéseket vagy új tudást fejlesszenek ki, amelyek a szervezeti változásokat hajtják végre és jelentősen hozzájárulnak a kiválasztott szakma fejlődéséhez.

Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus University of Bradford »

Utoljára frissítve Június 26, 2019
Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
szept. 21, 2020
Duration
4 - 7 Év
Részidős oktatás
Price
41,000 GBP
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 21, 2020
End Date
Május 24, 2024
Jelentkezési határidő

szept. 21, 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Május 24, 2024