DBA Tanulmányok Nemzetközi Programja + Ph.D. Program Menedzsment

Általános információk

Program leírás

COVID-19 frissítés: A következő kohorsz osztályai 2021 januárjában kezdődnek. Ha bármilyen biztonsági kérdés merülne fel, különféle stratégiákat lehet alkalmazni, például az online osztályok átadását, hogy kiküszöböljük minden hallgatónk oktatási útjának előrehaladására gyakorolt hatást. Vegye fel a kapcsolatot az info@isegidbaphd.pt címen, ha bármilyen aggálya van ezzel kapcsolatban.

ISEG Business Administration Studies doktori nemzetközi program (iDBA) és egymást követő Ph.D. A menedzsment egyesíti a kutatási kiválóságot a szakmai gyakorlattal.

Az egyedülálló felépítésével ez a program felkészíti a hallgatókat a stratégia és a szervezet menedzsment területeire, fejlett kutatási készségeket biztosítva a menedzsment kutatás és a szervezetek gyakorlatának javítása érdekében.

A program összes elemének sikeres befejezése egyaránt elnyerte a Nemzetközi Gazdálkodástudományi Doktori fokozatot és a Ph.D-t. menedzsment diplomát.

DBA és Ph.D. egy intenzív programban

Más Ph.D. programok, a DBA + Ph.D. A program nem ír elő kötelező órákat az egyetemen az óraórán túl, ami lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy oktatásuk alatt dolgozzanak.

Ahelyett, hogy a program során pusztán tudományos feladatokat végeznének, az iDBA + Ph.D hallgatói A program bevezetheti tanulási eredményeit üzleti életében az osztálymentes időközönként, és konzultál a karokkal az üzleti kérdések szisztematikus tanulmányozása és megoldása érdekében.

 • A világ különböző országaiban élő és dolgozó hallgatók csatlakoznak ehhez a programhoz, mivel havonta csak egyszer utazhatnak, hogy az osztályok közötti időszakokban visszatérjenek az osztályba.
 • A hallgatók multinacionális tapasztalatokkal és helyszínekkel élvezhetik a programot, miközben Portugália hallgatói vízummal rendelkeznek, hogy a lisszaboni campuson találkozzanak.
 • Miután részt vett az üzleti életben, a hallgatók csatlakoznak ehhez a programhoz, öregedve körülbelül 30 és 55 év felett, hogy hivatásukat a következő szintre vigyék.
 • Általában egy évig tart az iDBA kitöltése, további két évig pedig a Ph.D. ebben a programban.
 • A hallgatók a tantárgyak széles skálájából választhatják meg a kívánt dolgozatot, köszönhetően az ISEG és a Lisszaboni Egyetem (a doktori szintű közel 3000 ezer tudományos kar) erős kari közösségének.
 • A programot angolul szállítják, és lehetséges, hogy elérhető lesz más nyelvre történő szinkrontolmácsolás.

Karrier eredmények

Ez a program felkészíti a hallgatókat az ipar, a tudományos élet vagy az állami szektor felső karrierjére. Irányító és vezetői szintű pozíciók szolgáltató és ipari vállalatokban, professzor és kutatói pozíciók a felső egyetemekben és kutatóközpontokban, a legfontosabb állami és nem kormányzati tanácsadók stb.

Jelenléti követelmény

 • Az osztályban való részvétel összesen 40 nap (7 + 1 modul tartása minden második hónapban, mindegyik csaknem öt egymást követő napon belül).
 • Ezután kommunikáció a Ph.D.-vel a témavezető online platformokon vagy személyes találkozókon keresztül is lefolytatható.

Belépési követelmények

 • Évente több jelentkező jelentkezik erre a programra, tehát arra ösztönzik a pályázókat, hogy tartsák be a korai jelentkezés határidejét.
 • A GMAT / GRE vagy az IELTS / TOEFL értéke, de nem kötelező. Inkább az angol és az akadémiai érdemeket a hallgatók pályázata és a háttér alapján értékelik!
 • Míg a leendő hallgatóknak egyetemi és posztgraduális oktatást kellett volna teljesíteniük, kivételes körülmények között, amikor a hallgató kiválóságot bizonyít tanfolyamon, publikációkon vagy munkatapasztalaton keresztül, elegendő lehet egy egyetemi diploma.
 • Ez a program a különféle tudományágakból származó hallgatókat fogadja el, amennyiben korábbi oktatásuk igazolja, hogy rendelkeznek a program sikeréhez szükséges ismeretekkel.

Felvételi folyamat

E-mailben az info@isegidbaphd.pt kapja meg a jelentkezési űrlapot és a jelentkezési díj fizetési útmutatóját.

1. lépés: Töltse le, töltse ki és írja alá az 'Jelentkezési űrlapot' (ehhez az e-mailhez mellékelve)

2. lépés: Összevonja a „jelentkezési űrlapot” és a dokumentumokat egy PDF-fájlba.

A következő dokumentumok kötelezőek:

 1. Töltött és aláírt jelentkezési lap (mellékelve találja meg)
 2. Korábbi diplomák
 3. Útlevél részletei oldal
 4. Útlevél formátumú fénykép
 5. A jelentkezési díj befizetésének igazolása        

3. lépés: Küldje el a PDF-fájlt az info@isegidbaphd.pt címre

díjak

A díjakat részletekben kell fizetni:

 • Jelentkezési díj: 500 €
 • Kezdeti részlet: 5.000 €
 • Legfeljebb 10 nappal az 1. modul előtt: 12 000 €
 • Legfeljebb 10 nappal a 4. modul előtt: 5.500 €
 • 2. év Ph.D. Program: 3.500 €
 • 3. év Ph.D. Program: 3.500 €
Utoljára frissítve aug. 2020

Az iskoláról

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by t ... Tovább

ISEG, Lisbon School of Economics & Management of the Universidade de Lisboa (University of Lisbon) is the most prestigious college of management and economics in Portugal. ISEG is accredited by the Association of Advanced Collegiate Schools of Business (AACSB), a distinction held by only 5% of business schools in the world, and its programs are recognized by many reputed international entities. Kevesebb