Áttekintés

A tapasztalt szakemberek számára kifejlesztett innovatív doktori (DBA) fejlesztése mind a kutatási, mind a gyakorlati készségeket fejleszti, lehetővé téve, hogy a menedzsment és az ahhoz kapcsolódó üzleti területek vezető szerephez jussanak.

A DBA hallgatók képesek az egyetemeken dolgozni, mint kutató-vezette tudósok, vagy az iparban, mint kutatási értelemben vett felsővezetők, tanácsadók és üzleti vezetők. Ezen a kurzuson a PhD szintű kutatási kompetenciát fejleszti a tradicionális DBA programban szerzett irányítási elmélet és gyakorlat mélyreható és visszatükröző ismereteivel kombinálva.

Irányított, lépcsőzetes átmenetet biztosítunk, amely lehetővé teszi, hogy sikeres legyen a doktori szintű kutató és gyakorló, függetlenül attól, hogy milyen volt edzésed. DBA kurzusunk segít Önnek, hogy egy reflexív, önkritikus szakembergé váljon. Megtanulják a készségeket, technikákat és gyakorlatokat az élvonalbeli kutatások elvégzéséhez, miközben elméleti és gyakorlati tudást építenek az üzleti és vezetői kutatások élvonalában. Miután sikeresen elvégezte a tanfolyamot, készen áll arra, hogy sikeresen kezelje az egyre dinamikusabb üzleti környezet nyomásait és kihívásait, és eredeti és kreatív megoldásokat kínáljon a felmerülő problémák kezelésére.

Az alapvető üzleti és kutatási készségek elsajátításának egyedülálló fókusza lehetővé teszi a tudományos kutatás idejét. Készítené alapos ismereteket a vezetéselméletről az alapvető tudományágakban. Ezzel a magasabb szintű megértéssel Ön képes lesz arra, hogy tiszta, alkalmazott kutatásokat végezzen a szervezetében, nagyobb képességeivel vagy munkájukkal az egyetemeken belül, és két pályafutást hagy maga után.

A tanfolyam rugalmassága

Ezt a kurzust teljes munkaidőben és részmunkaidőben kínálják fel. Az 1. és a 2. évfolyam féléves teljes munkaidőben való részvételre van szükség. A rugalmasság nagyobb, mint a félévben és a 3. év egészében, a tengerentúlon való tartózkodás lehetőségével. A 4. szintő vízumokra nem uniós diákoknak tanácsot kell kérniük arra vonatkozóan, hogy miként lehet ezt elhelyezni.

Ismerje meg a szakértőket

A világ minden tájáról ismertté váló és a világ minden tájáról ismert oktatói, a területükön tisztelt és széleskörű kutatási, üzleti és tanácsadási tapasztalatokkal rendelkeznek.

A University of Stirling Management School

A University of Stirling Menedzsmentiskolai University of Stirling felelősségteljes üzlet, politika és gyakorlat elve központi szerepet játszik mindazokban, amiket csinálunk. Ez a látomás segít nekünk abban, hogy hatékonyan felkészítsük a diákjainkat a globális polgárok szerepére, akik képesek a társadalom igényeinek kielégítésére.

A Chartered Association for Business School tagjaként erős kapcsolatokkal állunk az iparághoz, és a közelmúltban ítéltük oda a Small Business Charter-et a helyi és regionális vállalkozásokhoz való kötődésben.

Világszerte az üzleti iskolák egy elit csoportjában vagyunk - és az Egyesült Királyságban mindössze 14-ből - az MBA-k (AMBA) MBA és MSc üzleti és menedzsment kurzusainak akkreditációját.

A legfontosabb okok, hogy velünk tanulhassunk

# 1 Innovatív kurzus, amely mind szakmai vezetői, mind kutatói készségeket kölcsönöz

# 2 Szakértő oktatói tanítják, akik széleskörű üzleti és tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek

# 3 Lehetőség van az iparági kapcsolatok megkötésére, valamint a vezető vezetők és tudósok bevonásával vendégelőadásokon, workshopokon és tanácsadási projekteken keresztül

Tanfolyam részletei

Az 1. és 2. évfolyamon, a teljes munkaidőben, évente két félévre (szeptembertől decemberig és január-májusig) oktatnak modulokat. Két olyan kutatási projekten is dolgozhat, amelyeket egy vezető kutatóintézet javasol és felügyel. A projektek az évek során fognak működni, és az 1. és 2. évszak nyári időszakaiban (május és augusztus között) zárulnak le.

A 3. évfolyamban az Ön 2. évfolyamát a doktori értekezésben bemutatott jelentős ismeretekhez fűződik. A DBA odaítélésekor sikeresen befejezni kell a projektet tudományos szigorral, és gyakorlati jelentőséggel kell rendelkeznie. Ahhoz, hogy megkapja a díjat és megfeleljen a doktori szintű kutatási teljesítmény követelményeinek, a 3. évben benyújtott pályázat hozzá fog járulni a vezetés szakmai gyakorlatának fejlesztéséhez, valamint az elméleti keretek, módszerek, és technikák.

A kurzus során támogatást kap, hogy kutatási projektjeit tudományos folyóiratokban tegye közzé. Ez támogatni fogja a karrierfejlesztését, különösen az egyetemeken, és lehetővé teszi számodra, hogy széles körű és tartós hozzájárulást biztosítson a területnek a DBA során.

Az 1. és 2. évfolyamon féléves teljes munkaidőben kell részt venni, de nagyobb a rugalmasság arra, hogy a félév és a 3. év (és adott esetben a 4. évfolyam) egésze legyen. Az ilyen rugalmasság kiterjedhet a külföldön végzett terepmunka ellenőrzésére is, bár a 4. szintő vízumoktól nem uniós diákoknak tanácsot kell kérniük a rugalmasság mértékére és arra, hogy miként lehet ezt elhelyezni.

A hallgatók minden évben teljesítenek krediteket, majd a DBA-val végzik. Ugyanakkor tudatában vagyunk annak, hogy a dolgok megváltozhatnak, így lehetőségünk van arra, hogy évente elhagyjuk a tanfolyamot, és még mindig rangos minősítést szerezzünk. Az 1. évben legalább 180 kredit sikeres befejezése esetén a programot MBA-val lehet elhagyni. A 2. év minden 180 kreditjének sikeres befejezése esetén a programot MRes üzleti és menedzsment módszerekkel lehet elhagyni. Különböző bizonyítványok, oklevelek és oklevelek állnak rendelkezésre, ha kevesebb kredit jön létre.

Tanítás

A tanítást előadások, workshopok, szemináriumok és számítástechnikai laborok végzik, a projektmunkával együtt.

Értékelés

A vizsgák és a tanfolyam kombinációjából értékelnek, beleértve az írásbeli feladatokat és prezentációkat.

Tanfolyam igazgató

George Burt professzor

44 (0) 1786 467407

dba@stir.ac.uk

Főbb személyzet

Nagy kaliberű oktatók rendelkeznek a DBA hallgatók felügyeletére. Világszerte ismertek, tiszteletben tartják a területüket, és kiterjedt üzleti és tanácsadói tapasztalattal rendelkeznek. A legmodernebb kutatást teszik közzé - az új tudás szerves része a tanításnak.

Díjak - 2018/2019

Teljes programdíj:

  • Tengerentúli: 50.200 £
  • Kezdőlap / EU: TBC
Program oktatási nyelve:
  • Angol

3 további kurzus University of Stirling »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
Duration
36 hónapok
Nappali
Price
50,200 GBP
Teljes programdíj: tengerentúli: 50.200 GBP - Főoldal / EU: TBC
Helyszínek szerint
Dátum szerint