$close

Szűrők

Lásd a találatokat

Üzletvezetés / Vállalkozásfejlesztés DBA Képzés Összevetése

Folytat DBA vállalkozási egy nagyszerű választás, akik szeretnék átalakítani az innovatív ötletek üzleti lehetőségeket. Vállalkozói vállalatok kínálnak nagy jutalmakat, de általában jön a nagy kockázatot. A diploma a vállalkozói segíthet finomítani fontos készségek, amelyek növelik a sikerének valószínűsége. Leendő hallgatók gyakran a kérdést: "Mi az a DBA V… Tovább

Folytat DBA vállalkozási egy nagyszerű választás, akik szeretnék átalakítani az innovatív ötletek üzleti lehetőségeket. Vállalkozói vállalatok kínálnak nagy jutalmakat, de általában jön a nagy kockázatot. A diploma a vállalkozói segíthet finomítani fontos készségek, amelyek növelik a sikerének valószínűsége.

Leendő hallgatók gyakran a kérdést: "Mi az a DBA Vállalkozói?" Ilyen mértékű magában foglalja a tanulás alapjait az alapító és a vállalkozás működtetésének; ez magában foglalja a marketing, számvitel, műveletek és a vezetői képességek. Annak érdekében, hogy egy sikeres vállalkozó, egy kell egy termék vagy szolgáltatás, amely képes teljesíteni az ügyfelek kívánalmainak és szükségleteinek megfelelően, és kap hozzáférést tőkét, hogy indítson az üzleti. Egy vállalkozó is tudja, hogyan kell bővíteni műveletek elhelyezése érdekében a növekedést.

Felsőfokú vállalkozói tart számos előnnyel jár.Ez felkészítsen az eszközöket építeni és működtetni egy virágzó üzlet. Részt vesz a programban is kínál egy öregdiák-hálózat, amely lehet nagyon előnyös. Diplomások, aki ilyen mértékű lehet a versenyelőny, ha fut a saját cég vagy alkalmazása a munkahelyek.

A költségek egy DBA Vállalkozói eltérő lehet intézmény. Azok, akik szeretnék, hogy folytassák ezt a fokozatot kell beszélni valakivel a felvételi irodák egy iskola, ahol a diákok az érdekelt, hogy erősítse meg a program összes költséget és felvételi díjakat.

Sok karrier lehetőség azok számára, akik a DBA vállalkozói. Néhányan úgy dönt, hogy indul a saját cégek. Mások folytatni munkahelyek tanácsadók vagy vezetői elemzők. Diplomások is működik a kisvállalkozások, nagyvállalatok vagy non-profit szervezetek.

Sok csodálatos iskolákat programok fejlett fok vállalkozói. Átfogó adatbázis egy remek hely, hogy a keresés elkezdődjön. Online tanfolyamok lehet a legjobb alternatíva, akiknek menetrend korlátozott rugalmasság, vagy élő nagy távolságokra intézmények, melyek a szükséges osztályokat. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

Kevesebb
Egyéb lehetőségek ezen a tanulmányi területen belül: 
$format_list_bulleted Szűrők
Rendezés :
  • Népszerű Legfrissebb Cím
  • Népszerű
  • Legfrissebb
  • Cím
Business School Lausanne BSL
Chavannes-près-Renens, Svájc

Legyen Változtató azáltal, hogy megtervezi és vezeti az ipar számára szükséges üzleti átalakítást. A változás felgyorsulása a 21. század aláírása. Az üzlet az a hely, ahol a l ... +

Legyen Változtató azáltal, hogy megtervezi és vezeti az ipar számára szükséges üzleti átalakítást. A változás felgyorsulása a 21. század aláírása. Az üzlet az a hely, ahol a lehetőségek valósággá válhatnak. Ezért az üzleti átalakulás áll a világ átalakulásának középpontjában. A Business School Lausanne (BSL) úgy alakította az üzleti adminisztráció doktorátusát (DBA), hogy túlmutasson egy adott vállalat sikerén vagy innovációján. A DBA program ötvözi a doktori tanulmányok széles spektrumát és mélyreható megértését, a terepi cselekvés realizmusával és fókuszával. -
DBA
English (UK)
feb. 2022
Campus