PHDSTUDIES.HU

Neveléstan DBA Képzés Összevetése

Megszerezte a DBA az oktatásban is nagy karrier lépés azoknak, akik szeretnék, hogy hozzájáruljon a jövőbeli felsőoktatási intézményben. Azt is biztosítja a hallgatókat egy külön előnyt jelent, ha folytatja munkát ezen a területen.

Sok leendő diákok jellemzően a kérdést: "Mi az a DBA az oktatásban?" Ez magában foglalja a kutatás szakértelem párosul szakmai gyakorlat. Az interdiszciplináris stílusa diploma előkészítése diplomások, hogy segítsen megoldani a számtalan 21. századi kihívásokat és lehetőségeket a felsőoktatási intézmények.

Ez a diploma nagyon hasznos az egyének, akik szeretnék, hogy felemelje a karrierjük, hogy a következő szintre. Az üzleti és a legjobb gyakorlatok felsőoktatás fejlődik ilyen gyors ütemben, a DBA oktatás estében a hallgatókat a szükséges ismereteket, hogy néhány, a legelső gondolkodók a területen.

A költség a DBA Oktatási is függ az iskola. A részmunkaidős fokos is eltarthat legalább három év, és legfeljebb nyolc év alatt fejezik be. A leendő hallgatók meg kell erősítenie a program minden díjat a felvételi irodái az iskolák, amelyekben ők is érdekeltek. Diploma keresők is alaposan a kutatás minden intézmény, hogy fontolgatják, hogy lehet, hogy a különböző programok találkozott az igényeiknek.

Nem lehet egy széles körű munkalehetőségek álló egyének a DBA az oktatásban.

Ez magában foglalja a vezetői pozíciókban a főiskolai és egyetemi, valamint a foglalkoztatás, mint a teljes vagy részmunkaidős professzorok és adjunktus. Egy másik lehetőség a diplomások ilyen mértékű kutatói munkahely.

Van számos program áll rendelkezésre, akik szeretnék folytatni a DBA Számviteli.A hatalmas adatbázis lehet egy nagyszerű kutatási eszköz azonosítására iskolákban. Figyelembe osztályok online alternatívája a diákok kevésbé rugalmas időbeosztás, és azok, akik élnek még olyan vidéki területeken, amelyek nem könnyű hozzáférést kínáló iskolák ilyen mértékű. Keresés a programok alatt, és közvetlenül a kapcsolatot a felvételi iroda az iskola választott kitöltésével a vezető formában.

1 Találatok Neveléstan Filter

Híd (a filozófia doktora a tanácsadói oktatásban és felügyeletben)

Grand Canyon University
Campus Nappali Szeptember 2020 Amerikai Egyesült Államok Főnix Albuquerque Sun City Scottsdale + 2 további

Grand Canyon University Filozófiai Hivatala a Tanácsadó Oktatás és Felügyelet programban önállóan engedélyezett vagy társult szintű engedélyezett mentálhigiénés szakemberek számára, akik tanácsadó hallgatókat akarnak tanítani, felügyelniük kell a klinikai tanácsadókat, és klinikai vagy akadémiai környezetben szakértői szakembergé kell válniuk.