PHDSTUDIES

Részidős Technológiai tanulmányok D.B.A-k 2021 Keresése

Az Üzleti Ügyviteli Doktorik jelzik, hogy a pályakezdők sikeresen elvégeztek egy magas szintű képzést, amely felkészíti őket a tudományos életre és/vagy a speciális tanácsadásra. A DBA képzések egyensúlyt teremtenek a hallgató központú kutatás és a hagyományos képzés között. A képzésnek részét képezi a Szakmai Fejlődés, a Publikálás, a Terjesztés és a Fejlett Kutatási Technikák.

A technológia beépítése a modern társadalomban gyakran tárgya politikai és filozófiai vitáknak. A fő kérdés az, hogy a technológia az emberiség javát szolgálja-e vagy inkább ártalmas. Egyesek szerint a technológia túlzott alkalmazása káros a környezetre, míg mások úgy vélik, elengedhetetlen része az emberi fejlődésnek.

Lépj közvetlen kapcsolatba az Intézményekkel Részidős Technológiai tanulmányok DBA Képzések 2021

2 Találatok Technológiai tanulmányok Filter

DBA a menedzsment és a technológia területén

ICADE Business School
DBA
<
Részidős
<
3 év
Angol
Spanyol
Campus

A menedzsment és technológia DBA egy ügyvezető doktori program szellemi kíváncsisággal rendelkező vezető szakemberek számára, akik változást akarnak elérni.

Tovább

DBA menedzsment információs rendszerben

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
DBA
<
Nappali
<
4 év
Spanyol
Campus

A menedzsment információs rendszerek doktori programjának célja, hogy elméleti alapot biztosítson a vezetői információs rendszerek ismereteinek javításához. Ez a specializáció ...

Tovább