Hivatalos Leírás

Pszichológia tanácsadás DPsych

Egy plurális program, amely egzisztenciális, fenomenológiai, kognitív-viselkedési és pszichodinamikai megközelítést kínál, nagy hangsúlyt fektetve a foglalkoztathatóságra.

Kulcs információ

 • Név: Pszichológia tanácsadás
 • Képesítés: DPsych
 • Szint: posztgraduális
 • Tanulmányi mód: Teljes munkaidő
 • Időtartam: 3 év
 • Tandíj: £ 11 500 *
 • Ösztöndíjak: Nem *
 • Következő kezdő dátum: 2018 szeptember
 • Jövőbeli kezdő időpont: 2019. szeptember
 • Tanulmány külföldön: Nem
 • Érvényesítés: Ezt a diplomát az Open University, Egyesült Királyság igazolja

* További információért kérjük, olvassa el az alábbi díjakat és pénzügyi támogatásokat.

Áttekintés

A DPsych program célja, hogy magasan képzett, reflexív gyakorlati pszichológusokat és kutatókat fejlesszen ki, akik értékes hozzájárulást nyújtanak a szakmához, mind a tanácsadón belül, mind a kívül.

A DPsych sikeres végzettje megfelel az Egészségügyi és Ápolási Tanács (HCPC) és a Brit Pszichológiai Társaság (BPS) által meghatározott szabványoknak és kompetenciáknak, és jogosult ezeknek a testületeknek a nyilvántartásba vételére és chartázására.

A DPsych program elkötelezett amellett, hogy olyan szakember pszichológusokat állítson elő, akik jól felkészültek az egyes ügyfelek igényeinek kielégítésére, és az egyénre szabott megfogalmazást és beavatkozást alkalmazzák, miközben soha nem veszik szem elől a kapcsolatot a törekvés középpontjában.

Ennek támogatására a DPsych pszichoterápiában három megközelítést kínál: egzisztenciális-fenomenológiai, kognitív-viselkedési és pszichodinamikai. A program elsődleges modelljei a pszichoterápia egzisztenciális-fenomenológiai megközelítései; ezek az elméletek és gyakorlatok alapító hatások az Egyesült Királyság tanácsadó pszichológiájának történetében. A létező-fenomenológiai megközelítések a szubjektív élettartamot hangsúlyozzák; ismerje el a párbeszéd fontosságát; és átfogó, relációs képet adjon az emberi természetről és a helyzetről. Ezeket a megközelítéseket a program két moduljában kifejezetten tanítják és gyakorolják; Mindazonáltal befolyása a hároméves képzésen keresztül számos modulon átterjed.

A gyakornokok is tanulják a pszichoterápia második hullámú és harmadik hullámú kognitív viselkedési módszereit - a CBT, mivel a program másodlagos modelljét további két modulon belül tanítják. A gyakornokoknak a képzés folyamán kognitív viselkedésterápiás elhelyezést kell készíteniük, hogy javítsák foglalkoztathatóságukat a gyakorló pszichológusi piacon.

A pszichodinamikai megközelítések gyakorlati ismerete, mint a program harmadik modellje, egy további pszichodinamikai modulban kínálják. Ezeknek a megközelítéseknek a megtanulása támogatja a végzősöket a dinamika és a komplexitás kialakulásában, nemcsak a terápiás kapcsolatokon belül, hanem a szakmai kapcsolatokon és a szervezeteken belül is.

A DPsych programot az Egyesült Királyság Nyílt Egyeteme hitelesíti és a BPS ötéves időtartamra akkreditálja.

Szerkezet

Hossz

A DPsych képzés három éven át teljes munkaidőben zajlik. Minden képzési év háromhetes 10 hétből áll (beleértve egy olvasási hétet), opcionális workshopokkal, konferenciákkal és szemináriumokkal egész évben a kutatásra és más speciális témákra összpontosítva.

A részvételi napok hétfőn és kedden indulnak az elsőéves hallgatóknak, hétfőn a másodikéves hallgatóknak és a kedden a harmadikéves hallgatóknak.

További információ

Klinikai gyakorlat elhelyezése

A képzés során klinikai gyakorlatokat végez hetente legalább egy napot, gyakorolva a klinikai felügyelet alatt álló gyakornoki tanácsadó pszichológusként. Egyes gyakornokok további külső klinikai felügyeletet vállalnak, hogy támogassák gyakorlatukat a képzés során. Számos workshopot és szemináriumot biztosítunk, valamint a heti kiscsoportos oktatóanyagokat az év során, ahol az ügyfél anyaga is feltárható és megvitatásra kerül. A részletes elhelyezési feljegyzéseket és a felügyeleti értékeléseket rendszeresen felülvizsgálja a dedikált személyes oktató, hogy támogassa az Ön fejlődését a klinikai és szakmai kompetenciák fejlesztésében.

Egy CBT elhelyezés és egy elhelyezés egy NHS-beállításban két olyan program elhelyezés követelménye, amelyek támogatják a gyakornokok jövőbeni foglalkoztathatóságát. A gyakornokokat arra is ösztönözni kell, hogy megtalálják azokat az elhelyezéseket, amelyek a képzés során létező egzisztenciális és fenomenológiai módszereket támogatják.

A gyakornokaink az elhelyezési beállítások széles skáláján dolgoznak, többek között az NHS elsődleges gondozásával és a pszichológiai terápiához való hozzáférés javításával (IAPT) kapcsolatos szolgáltatásokkal; NHS másodlagos gondozási szolgáltatások; Közösségi Mentális Egészségügyi Csoportok (CMHT); Gyermek- és kamasz mentálhigiénés szolgáltatások (CAMHS) és más, a gyermekekkel és fiatalokkal dolgozó szervezetek, például az iskolákban; harmadik szektorbeli szervezetek; pszichoterápiás részlegek és független pszichoterápiás szervezetek; anyagfelhasználási szolgáltatások; étkezési rendellenességek, tanulási fogyatékos szolgáltatások; hallgatói tanácsadási szolgáltatások; gyász és hospice beállítások; és a szervezeti beállítások és a munkavállalói támogatási programok (EAPs).

A program teljes körű támogatást nyújt a gyakornokoknak a beszerzési portfólió beszerzésében és fejlesztésében a program során a személyes oktatórendszeren és elhelyezéseken keresztül.

Doktori portfólió

Doktori képzései három részből álló doktori portfólió benyújtásával zárulnak le, amelyet a viva voce vizsgál. Ez a doktori portfólió bevezetésből áll; az Ön utolsó harmadéves klinikai gyakorlatának papírja; és a doktori értekezés tézise nem több, mint 40.000 szó.

modulok

1. év

 • Tanácsadás Pszichológiaelmélet
 • Tanácsadás Pszichológiai Kutatás I
 • Tanácsadás Pszichológiai Kutatás II
 • Létező megközelítések a tanácsadási pszichológiában
 • Kognitív-viselkedési megközelítések a tanácsadási pszichológiában
 • Etikai
 • Tanácsadás Pszichológiai Beállítások
 • Kritikus pszichopatológia
 • A különbséggel
 • 1. év szakmai gyakorlat

2. év

 • Kognitív viselkedési megközelítések 2: Harmadik hullám
 • Pszichodinamikus megközelítés a tanácsadási pszichológiában
 • Filozófiai
 • 2. év szakmai gyakorlat

3. év

 • Fejlett tanácsadás pszichológiai műhelyek I: befolyásolása és vezetése
 • Fejlett tanácsadó pszichológiai műhelyek II: Mérés
 • Advanced Counseling Psychology Workshops III: Szakirány
 • Doktori Klinika
 • Viva előkészítés
 • Klinikai szeminárium: pluralista
 • 3. év szakmai gyakorlat

Tanítás

Tanulmányi módszerek

A Regent's DPsych-t a Brit Pszichológiai Társaság elismerte, hogy együttműködik a tanulással és kreatív, innovatív tanítási módszereivel.

A végső felmérés a doktori portfólióhoz tartozó viva voce formájában történik, amely bevezetésből áll; ügyfél tanulmány, folyamatjelentés, és a klinikai szeminárium reflektálása a 3. évben; és doktori kutatási tézis (maximum 40 000 szó).

Program Csapat

A DPsych program tapasztalt oktatókkal rendelkezik, akik mindegyike részt vesz a klinikai gyakorlatban, valamint a kutatásban, írásban, ösztöndíjban és tanácsadásban.

Dr. Elaine Kasket a tanácsadó pszichológia programjainak vezetője, és jelenleg szombatnapi. Dr. Anna Butcher és Dr. Russel Ayling a kurzusvezetők és a jelenleg ideiglenes programvezetők; Anna vezet a program akadémiai oldalán és Russel a kutatási oldalon. Dr. Isabel Henton vezető tanársegéd, gyakorlati és elhelyezési vezető, jelenleg pedig ideiglenes kurzusvezető. Martin Milton professzor a tanácsadó pszichológia professzora; Dr. Rosemary Lodge egyetemi adjunktus; Dr. Andreas Vassiliou és Helen Damon előadók.

Rendszeresen üdvözöljük a rendszeres látogatói előadókat, a vendéghallgatókat és a szélesebb karon dolgozó személyzetet a programban, akik jelentősen hozzájárulnak a kutatásfelügyelethez, a doktori értekezéshez és a tanításhoz.

Nyílt egyetemi érvényesítés

A DPsych Counseling Psychology programot a Nyitott Egyetem hitelesíti.

Fogyatékos diákok

Egyes osztályokat a lépcsőkhöz érkező tantermekben szállítanak. Ha olyan állapotban van, amely befolyásolja a mobilitást, és földszintet igényel, vagy liftes szobákkal rendelkezik, kérjük, haladéktalanul értesítse a hallgatói nyilvántartást. Azt is tanácsoljuk, hogy lépjen kapcsolatba a fogyatékossággal foglalkozó tisztviselővel.

Belépési követelmények

A BPS- és HCPC-szabványoknak és a belépési feltételeknek megfelelően a programban részt vevő kérelmezőknek meg kell felelniük az alábbi belépési követelményeknek, amelyeket az interjú és a kiválasztási eljárás során értékelnek.

Akadémiai követelmények

 • Legalább 2: 1 pszichológia vagy magasabb fokozat (kivételes körülmények között, például olyanok esetében, akik mesteri vagy PhD fokozatot szereztek, 2: 2-es díjat veszünk figyelembe).
 • Valószínűleg érdemi tapasztalat a személyes tanácsadással vagy más formális segítő szerepekkel (pl. Ideális esetben egyéves teljes munkaidős egyenértékű, bár a megszerzett tapasztalat minőségét a mennyiségnél fontosabbnak tekintjük).
 • Azokban az esetekben, amikor a kérelmezőnek kevesebb klinikai tapasztalata van és / vagy nem rendelkezik a kérelmező klinikai ismereteivel közvetlenül összefüggő referenciaszövegben, a kérelmezőnek sikeresen meg kell szereznie a tanácsadási készségekkel vagy a pszichoterápiával és a tanácsadással kapcsolatos alternatív bevezetést . Felhívjuk figyelmét, hogy a Regent kínál egy alapítványi bizonyítványt a pszichoterápiában
 • Kapacitás a doktori szintű kutatás elvégzésére, amint azt a korábban befejezett munkában bizonyított kutatási tapasztalat, tudás és tudományos ismeretek bizonyítják.
 • Magas szintű interperszonális készségek és önreflexiós képességek.
 • Hivatkozásokat.
 • A brit pszichológiai társaság számára a diplomáciai alapon a bérelt tagság (GBC). [A GBC-t korábban GBR-nek nevezték (graduális alapon a regisztrációhoz). Mindkettő elfogadható a megfelelő előzetes képzés bizonyítékaként.]
 • Egyértelmű megértés / kifejeződés, miért keresik a tanácsadási pszichológiát.

Angol követelmények

Igazoljuk az angol nyelvtudás igazolását. Például, kérjük: Egy befejezett egyetemi diploma angolul többnyelvű angol nyelvű tanulmányt folytatott. IELTS: 7,0 összességében, mindegyik komponens legalább 7,0 értékkel.

Ha Londonban vagy, kínálunk minden ajánlattevőt egy szabadon működő angol nyelvű diagnosztikai teszten. Ezt a tesztet előzetesen el kell készíteni egy teszt lefoglalására, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a felvételi csapatunkkal. Felhívjuk figyelmét, hogy ez csak diagnosztikai teszt a Regent's University London

Ez a lista nem kimerítő jellegű, ezért átnézzük az alkalmazásában szereplő angol képesítést, és kapcsolatba lépünk velünk, ha további információra van szükségünk.

Azok számára, akik szeretnék javítani az angol nyelvtudásukat, kérjük, olvassa el angol nyelvtanfolyamainkat.

A következő interjú dátuma: TBC

díjak

Tandíjat állapítanak meg az egyetem pénzügyi évéhez, amely augusztus 1-jétől július 31-ig tart.

Díjak 2018 szeptemberében

 • Éves tandíj: 11 500 £
 • Tézisfelvételi díj: £ 2.700
 • Főoldal / EU díj: 1000 font (vissza nem térítendő)
 • EU előtti betét: 4.000 GBP (nem visszatérítendő)

Tandíjat állapítanak meg az egyetem pénzügyi évéhez, amely augusztus 1-jétől július 31-ig tart. A tavaszi tanulmányokat megkezdő hallgatók éves díjai a pénzügyi évekre terjednek ki. A tavaszi és őszi díjakat az adott időszakra érvényes árfolyamon kell számlázni.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve May 11, 2018
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
3 Év
Nappali
Price
11,500 GBP
£ 2.700 dolgozatért
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date