Dba - orvos, üzleti adminisztráció

Munich Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Dba - orvos, üzleti adminisztráció

Munich Business School

StockSnap_ZYW8MGFQKZ

DBA - Doctor of Business Administration

A doktori fokozat nem csak egy nagyon magas tudományos teljesítmény, és egy gyakran még magasabb személyi mérföldkő, hanem egy intelligens és fenntartható beruházások egy szakmai jövőben. A DBA által kínált Munich Business School (MBS) együttműködve Sheffield Hallam Egyetem (SHU), a diákok is fokozza a tudományos vagy üzleti karrier a nemzetközi és rugalmas beállítást nem kötelezi őket, hogy a szakmai karrier tartásban.

DBA - Doctor of Business Administration at a Glance

PROGRAM START

Október

Tannyelv

Angol

IDŐTARTAMA

48 hónap

FORMÁTUM

Részidős

külföldi tanulmányok

Nemzetközi modulok Sheffield Hallam Egyetem (SHU)

FELVÉTELI

  • Mester diplomát üzleti, menedzsment, illetve a kapcsolódó területen
  • Előnyösen 5 éves vezetői tapasztalat

TANDÍJ

32.000 €

hatóságilag jóváhagyott

A Doctor of Business Administration program Munich Business School együttműködve Sheffield Hallam Egyetem által hivatalosan engedélyezett Bajor állam Tudományos, Kutatási és Művészeti.

A DBA - Doctor of Business Admnistration

A DBA egy kutatás-alapú doktori ideális azok számára, akik lelkesednek a tanulás és akik szeretnék, hogy a különbség, hogy az utat, hogy a vezetés és a szakmai gyakorlat alakult ki a specializálódás. Tanulás egy üzleti doktori lehetővé teszi, hogy a tényeken alapuló kutatási és teljes doktori disszertáció, ami egy PhD, miközben továbbra is folytatja a pályafutását, mint a vezető szakmai vagy vezető.

A DBA program Munich Business School és a Sheffield Hallam Egyetem megadja a lehetőséget, hogy megvitassák a legfontosabb tartalmi témák, amelyek tükrözik a kutatás és fejlődés a szervezeti és üzleti ismeretek. Továbbá, akkor végre kell hajtania minden egyes lépés a fejlődő, a tervezés és kezelése a doktori kutatási projekt.

A DBA program Munich Business School az első és egyetlen DBA programok Bajorországban, melyek a Bajor Állami Minisztérium Oktatási és Kulturális, Tudományos és Művészeti hivatalosan jóváhagyta a végrehajtását a tanulmányi programok és vezetési egyetemi vizsgák 86. cikk szerint 1. bekezdés a BayHSchG (bajor University Law).

5 ok, amiért a DBA

  1. Nemzetközi képzés
    A Doctor of Business Administration, DBA, jelentése nagy tekintélyű tudományos fokozat, amely nyitott ajtók be, és a nemzetközi üzleti világban. A sikeres befejezése, DBA diplomások is használhatja a német cím a „Dr.”.
Kiváló minőségű és elismerés
A DBA MBS és az SBS egy széles körben elismert doktori program, amelynek résztvevői részesülnek a kiváló minőségű kutatás és az oktatás két egyetem.

rugalmas beállítás
Köszönhetően rugalmas beállítást, a DBA lehetővé teszi a résztvevők, hogy folytassa a doktori fokozat, anélkül, hogy a karrierjük tartásba. strukturált Program
A DBA az MBS és SBS alapul nagyon hatékony moduláris rendszer és a program szerkezete, hogy megkönnyítse haladását és eredményeit. erős Partners
Munich Business School és a Sheffield Hallam Egyetem is a nemzetközileg elismert egyetemek amely egy csapat erős és jó kapcsolatokkal rendelkező partnerek.

DBA - Partnerünk Sheffield Hallam Egyetem

Munich Business School kínál a részmunkaidős DBA program együttműködésben Sheffield Business School (SBS), az egyik fő karok Sheffield Hallam Egyetem (SHU) Sheffield, Egyesült Királyság. SHU híres modern létesítmények, dinamikus megközelítés a tanítás és a tanulás és a magas szintű hallgatói támogatást. A 34.000 diák több mint 100 országban világszerte, és 3000 személyzet tagjai az egyik az Egyesült Királyság legnagyobb és leghaladóbb egyetemeken. Használja ki a 100 £ millió SHU fektetett state-of-the-art tanítás és tanulás létesítmények további £ 70 millió kell befektetni az elkövetkező két évben.

Sheffield Hallam kutatási program volt rangsorolva az első öt az összes brit modern egyetem a legfrissebb országos Research Excellence Framework (REF) 2014-ben. Az e-learning rendszer SHU egyik legátfogóbb és legfejlettebb az országban, hogy hozzáférést biztosít a források és támogatás, ahol és amikor szükség van rájuk. Erőforrás-tele tanulási központ, kiváló informatikai eszközök, amelyek nyitva állnak a nap 24 órájában, minden héten az év.

Sheffield Business School országos és nemzetközi híre nyilvánított posztgraduális és szakmai menedzsment fejlesztési programok. A több mint harminc éves tapasztalattal rendelkezik a kutatás és az oktatás az üzleti és menedzsment, SBS részt a legkülönbözőbb tiszta és alkalmazott kutatás, amely a legtöbb területen az üzleti és menedzsment.

DBA - résztvevő profilja és kohorsz

A DBA program Munich Business School és a Sheffield Hallam Egyetem kifejlesztett menedzserek és vezetők, akik:

  • felelnek meg a tudományos követelményeknek a program,
  • hozzájárulhat a class tanulás program és a hozzáadott értéket a hallgató tapasztalata,
  • részesülnek a tanulási tapasztalat, és annak bizonyítása, hogy a DBA hozzáadott értéket a már sikeres karrier,
  • van vezetői és vezetői potenciál, kiváló interperszonális és kommunikációs készségek, valamint a magas fokú érettség és a motiváció.

Szerves részét képezi a program a kohorsz, a csoport a hallgatók kezdődik a program egy időben, és részt vegyen az összes tanulmány blokkok össze. A diákok a kohorsz megbeszéléseket folytasson egymással a vizsgálat során blokkok, az egymástól való tanulás. Kívül a tanulmány blokkolja a tárgyalások továbbra is, a diákok közös ötletek és tapasztalatok egymás támogatásában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
okt. 2019
Duration
Időtartam
48 hónapok
Részidős
Price
ár
36,000 EUR
Information
Deadline
Kérj Információt
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
Locations
Németország - Munich, Bavaria
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
A befejezés dátuma Június 29, 2020
Dates
okt. 2019
Németország - Munich, Bavaria
Jelentkezési határidő Kérj Információt
Application round 1 deadline. 29.07.2018 application deadline.
A befejezés dátuma Június 29, 2020