Dba programot

Általános információk

Program leírás

A Durham DBA vezetői doktori program a motivált, nagy teljesítményűek számára, akik szeretnék fejleszteni a kutatási, elemző és kritikai gondolkodás képességét a legmagasabb szinten. A doktori Business Administration köré egy kutatási projekt által vezérelt egyedi, a hangsúly a gyakorlati alkalmazása az üzleti környezetben.

 • Fejleszteni kell a legmagasabb szintű gondolkodás és kutatás
 • Mutassa az eredményeket konferenciákon világszerte
 • Hozzájárul a saját szakmai gyakorlat

Hogyan szól a program felépítése?

A program egy hajlékony részmunkaidőben és úgy 4-6 év alatt lehet elvégezni.

 • 1. és 2. évben esetben öt tanított modulok szállítják az iskolában
 • Évek 3-6 tartalmaznak egyes felügyelt kutatás és tanulmány.

Az egész vizsgálat akkor saját kutatási, elemzési, fogalmi és kritikus gondolkodás képességeit, hogy a legmagasabb szinten. Azt is szert stratégiai fókusz, amely lehetővé teszi, hogy hozzájáruljon a saját szakmai gyakorlat és a szélesebb értelemben vett területet.

A DBA részletesen

A program egy hajlékony részmunkaidőben és úgy 4-6 év alatt lehet elvégezni. Fázisokból áll, amelyek lehetővé teszik, hogy rendszeres visszajelzést kapjunk a progresszió elősegítése érdekében. 1. és 2. évfolyam 5 tanított modul az iskolában (a rendelés változhat):

 • Az ökológia Szervezetek
 • Power, ellenőrző és ellenállás a szervezetek
 • Változás a szervezetek
 • szervezetek vezetésében
 • Kutatási Design Workshop: 1. rész / elmélet gyakorlatba: 2. rész

-Assessment Az egyéni írásos megbízást modulok 1-4. -Between 4. és 5. fejezetben lesz fejleszteni a kutatási javaslatot. -Az Egyedi írásbeli megbízást 5. modul egy 10.000 maximum szóból áll. 3-6. Év A 3-6. Évek egyenként felügyelt kutatást és tanulmányokat tartalmaznak.

 • Minőségi és mennyiségi Csoportok: részt vesz a rendszeres kutatás látogatók, hogy megadja a lehetőséget, hogy megfeleljen a felügyelő / modul vezetője tanítás, útmutatás és tanácsadás.
 • Akadémiai Progression Vélemények: Ünnepi áttekinti a tervek biztosítása van téve kielégítő tudományos fejlődést. Nincs hivatalosan értékelte munkát kell kitölteni a kutatási célú látogatások; azt feltételezzük, akkor önszabályozó mire eléred ezt a szakaszt.
 • A végleges dolgozat egy 60.000 maximum szóból áll.

Kutatási szeminárium programja

Az egész vizsgálat akkor a szakorvosi képzési lehetőségek. Ezeken az üléseken biztosítja a lehetőséget, hogy találkozzon a meghívott kutatók, és szorosan együtt Durham egyetemi kar. Ezen felül, akkor támogatni fogják bemutatni a kutatási eredmények más egyetemek, kutatóintézetek és nemzetközi konferenciákon

Erőforrások

Amellett, hogy a Durham Egyetem könyvtárak, a Business School könyvtár házak kiterjedt szakember hitel és referencia gyűjtemény az üzleti, pénzügyi és menedzsment könyvek; doktori, MBA és Masters disszertációk; egy teljes gyűjtemény a Business School munkaanyagok és hozzáférést biztosít több mint 10.000 folyóiratok on-line. Nem lesz képes hozzáférni up-to-date folyóirat, pénzügyi és piackutatási információk, források, például a FAME-Mintel, imid, Európai Üzleti mihamarabb és a Pro-Quest. Van még egy széles körű információs elérhető online adatbázisok, többek között: Emerald, FAME, Mintel, Lexis-Nexis, Reuter Business Insight és Datamonitor Business Information Centre.

Átfogó informatikai eszközök

Durham Egyetem informatikai szolgáltatás hozzáférést biztosít mindent, amit elvár, hogy megtalálja a vezető üzleti iskola többek között: Számítógépes Központ megnyitása 24/7, teljesen IT integrált osztályokban, külön IT helpdesk és DUO - az egyetem virtuális tanulási környezet.

Tér tanulni

Készítettünk egy kiváló helyszín mind az egyéni és csoportos tanulmányi, beleértve egy külön doktori kutatási terület.

Mire van szükség az első?

Szükséged lesz:

 • A mesterképzésre kapcsolódó valamely tudományág az üzleti és menedzsment egy elismert egyetemen vagy más felsőoktatási intézményben; vagy azzal egyenértékű végzettséggel és tapasztalattal
 • Legalább három éves üzleti és vezetői tapasztalattal, megfelelő szintű
 • A 500-2000 szó kutatási javaslatot. Útmutató az előkészítése a kutatási javaslatot.

Angol nyelvi követelmények:

 • Ha az angol nem az első nyelv lesz szükség IELTS 7.0 (nem elem 6,5 alatti), illetve Pearson teszt az angol Teljes pontszám 70+ (No elem alatti 62).

Kérjük, vegye figyelembe, hogy ezek nem lehet több, mint 2 éves a hónapban a program elindul, pl. A program megkezdése 2014 októberében az IELTS vagy a PTE teszt megtettek vagy azt követően 2012. október. TOEFL IBT már nem elfogadható, mint egy angol Selejtező vízum céljából.

Kérelem benyújtása

A pályázatokat az on-line jelentkezési lap segítségével kell benyújtani. Kérjük, látogasson el honlapunkra.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School

Prepare yourself to compete in an increasingly international job market. Study a globally-recognised postgraduate programme at Durham University Business School Kevesebb
Durham , Oestrich-Winkel , UK Online + 2 Több Kevesebb

Akkreditáció