Dba

University of Nicosia

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Dba

University of Nicosia

 • Futamidő (év): 3
 • Végzettség: Doctor of Business Administration
 • Képzés szintje: doktori fokozat (3. ciklus)
 • Az oktatás nyelve: angol és görög
 • Tanulmányi mód: Teljes vagy részidős
 • Minimális ECTS: 240

A program profilja

Egy kutatási alapú doktori program, amely a Doktori Iskola DBA fokozatához vezet. A DBA kutatási program mind a tanított elemeket (az első 18 hónapban), mind pedig a kutatási elemeket (folyamatban) tartalmazza.

A DBA tanított eleme négy doktori szintű kurzusból áll: személyes és szervezeti reflexiók, irodalmi áttekintés, kutatási filozófia, módszertan és módszerek, valamint információelemzés. Mind a négy tanfolyamok 30 óra osztály tanítás. Ez magában foglalja a szemtől-szembe tanulást, a csoportokban dolgozó hallgatókat, a diákok bemutatóit, megbeszéléseket stb.

Várható, hogy a kurzusok fogják értékelni keresztül rendeljenek 7500 szót hosszú és követi a dolgozat, ami körülbelül 80.000 szó (beleértve az alkatrészeket a megbízást a kurzusok).

A megkülönböztető jegye a DBA program lesz az egymás támogatása és az interakció eredő amelynek tanított eleme, hogy általában bonyolította a csoporton belül. Minden tanfolyam magában foglalja az aktív részvételen alapuló tanulási stílus a legmegfelelőbb és a résztvevők arra ösztönzik, hogy a tudás és készségek révén csoportos és egyéni projektek, kezdve a bemutatása a saját munkáját az aktív kritika feladatokat. Hallgatók élvezhetik a gazdag és ösztönző munkahelyi légkör, ahol mindenki hozzájárulhat a szakmai tanulást. Továbbá, a diákok is tanulnak egymástól, mint vesznek részt, hogy nyílt vita az osztálytársaikkal és oktatók.

Az oktatott modulok számára folyamatos útmutatást a folyamatban lévő munka. Ez segíteni fogja a megvalósításához megfelelő szabványok, ahol a munkát fejlett és tárgyalt egy folyamatban és ismétlődő folyamat közötti tagjelölt és előadások. Ezt követően a diákok kell eljárni kitöltésével és elküldésével a végső feladat az értékeléshez.

Továbbá, a DBA 803 (Research Filozófia, módszertana és módszerei természetesen) van egy értékelni bemutatása (zajlik előtt a kar és osztály) és kiosztására. Ez garantálja, hogy a diákok minden szükséges támogatást és útmutatást.

A hallgatók felkérhetik a Masters programok további továbbképzéseit.

Karrier kilátások

N / A

Hozzáférés a további tanulmányokhoz

N / A

Értékelés

A hallgatóknak be kell tartaniuk a program összes megítélt munkateljesítményét (prezentáció, megbízások, végleges pályázat jóváhagyás, tézisviva vizsga). Nincs írásbeli vizsga. A diákoknak át kell adniuk az éves értékelést a DPPC-től.

Fokozatokra osztás

A programkövetelmények sikeres befejezése és a viva vizsgálat átadása.

Tanulási eredmények

 1. Hozzájáruljon az elméleti tudáshoz és gyakorlathoz;
 2. Ismertesse a kutatási és kutatási módszereket, megértse egy független kutató szerepét, amely képes egy jól megfogalmazott kutatási terv kidolgozására és megvalósítására, egy adott célra és célokra irányítva;
 3. Tudás létrehozása, értelmezése és alkalmazása a tudományos kutatás révén, amely a közzétételt érdemli;
 4. Megszerzi és bemutatja a jelentős ismeretek megismerését a jelenlegi üzleti koncepciók és folyamatok élvonalában;
 5. Meghatározni, megtervezni és megvalósítani egy olyan jelentős kutatási projektet, amely új tudást hoz létre, amely hozzájárul az elmélethez és a gyakorlathoz;
 6. Alkalmazkodó kutatási filozófiák, módszerek és módszerek kidolgozása és végrehajtása.
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
 • Görög
University of Nicosia
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Részidős
Nappali
Price
ár
13,500 EUR
Information
Deadline
Contact school
Locations
Ciprus - Nicosia, Nicosia
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school
Dates
szept. 2019
Ciprus - Nicosia, Nicosia
Jelentkezési határidő Contact school
A befejezés dátuma Contact school