Ding építőmérnök

A cél a minősítés kidolgozására mérnök speciális képességek alkalmazása alapvető mérnöki tudományok és / tervezési és szintézise, ​​valamint a kapcsolódó elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető mérnöki kutatások az eredeti jellegét. Az irányelv elősegíti továbbá az élethosszig tartó tanulásra irányuló és az alkalmassági képzésére többi diák hasonló területeken.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz:

 1. Azonosítsa, értékelje, kialakítására, értelmezni, elemezni és megoldani mérnöki kutatás / fejlesztés problémák kreatív és innovatív alkalmazásával érintett alapvető ismereteket azaz matematika, Basic Science and Engineering Sciences a választott területen a kutatás.
 2. Terv és kezelése fejlett mérnöki kutatások, demonstrálva az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek), általában a kutatás / fejlesztés a választott területen a kutatás gyakorlatban.
 3. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen a kutatás.
 4. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan, szakszerűen és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és dönteniük alapuló tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén.
 5. Terv és végezzen speciális vizsgálatok, kutatási és / vagy kísérletek egy eredeti jellegű alkalmazásával vagy a megfelelő, elméletek és módszerek, és az adatok elemzése és értelmezése.
 6. Hatékonyan kommunikálni, szóban és írásban, műszaki és különösen a kutatás a közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus és grafikus támogatást.
 7. Használati és értékelni kell a megfelelő szintű műszaki kutatási módszerek, készségek, eszközök, technológiai és informatikai hatékonyan és kritikusan mérnöki kutatás / fejlesztési gyakorlat, és azt mutatják, a megértés és a hajlandóság, hogy vállalják a felelősséget a hatása mérnöki kutatás / fejlesztési tevékenységek társadalmi és környezet.
 8. Végezze eljárási és nem eljárási tervezése és szintézise az összetevők, rendszerek, művek, termékek vagy eljárások, mint egy sor kapcsolódó rendszerek és értékeli azok társadalmi, jogi, egészségügyi, biztonsági és környezeti hatása és előnyei, adott esetben, a választott területen a kutatás .
 9. Foglalkoztatnak különböző tanulási stratégiákat és készségeket elsajátítani eredmények előállításához szükséges őt / magát, hogy vegyenek részt a folyamatos tanulás, hogy lépést tarthasson a szükséges ismeretek és készségek a mérnöki kutatás / fejlesztés területén.
 10. Részt mint felelős polgár az élet a helyi, nemzeti és globális közösségekben működő szakmailag és etikailag a választott területen a kutatás.
 11. Mutassa adott esetben, kulturális és esztétikai érzékenység egy egész sor szociális összefüggések végrehajtása mérnöki kutatás / fejlesztés.
 12. Fedezze fel, adott esetben, az oktatás és a karrierlehetőségeket a korszerű mérnöki kutatás / fejlesztés.
 13. Szervezze és fejlesztése, adott esetben, vállalkozási lehetőségek révén, műszaki kutatás, fejlesztés és / vagy vezetői készségek.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A jóváhagyott diploma mérnöki vagy hasonló jóváhagyott mértékben a Mester level.Final felvételi a program csak akkor adható, miután sikeres bemutatása kutatási szeminárium után hat hónappal beiratkozás. Kutatási témák is el kell fogadni, és hagyja jóvá a felügyelők a kar és végül a szenátus vagy a végrehajtó bizottság a szenátus az egyetem.

Hatáskör mértéke

Ding: Civil fogják felruházni a diákok, akik a kutatási szeminárium és szakdolgozat sikeres.

DPhil építőmérnök

A cél a minősítés, hogy dolgozzon ki egy intellektuális fejlett képességek alkalmazása alapvető műszaki tudományok vagy a kapcsolódó interdiszciplináris elvek függetlenül a sajátos problémákra a társadalom egészének. Az egyik fő cél ebben a folyamatban, hogy dolgozzon ki egy speciális képesség, hogy végezzen alapvető interdiszciplináris mérnöki kutatások az eredeti jellegét. Az irányelv elősegíti továbbá az élethosszig tartó tanulásra irányuló és az alkalmassági képzésére többi diák hasonló területeken.

selejtező eredmények

Exit szint eredmények: A képzett hallgató képes lesz: azonosítására, értékelésére, megfogalmazni, értelmezni, elemezni és megoldani a kutatás / fejlesztés problémáit eredeti jellegű kreatív és innovatív alkalmazásával vonatkozó speciális interdiszciplináris alapvető ismeretek és / vagy számítógépes mérnöki Sciences a választott területen a kutatás. Terv és kezelése speciális interdiszciplináris kutatási projekt, amely bizonyítja, az alapvető ismereteket, megértést és betekintést elvek, módszerek és fogalmak, amelyek alkotják a társadalmilag felelős (a helyi és egyéb közösségek) fejlett interdiszciplináris gyakorlat. Dolgozzon hatékonyan, önállóan vagy másokkal tagjaként egy csapat, csoport, szervezet és a közösség vagy multidiszciplináris környezetben a választott területen az interdiszciplináris kutatás. Megszervezése és őt / magát és az ő / ő tevékenysége felelősen, hatékonyan és etikusan, felelősséget a saját / saját hatáskör korlátainak, és gyakorolja az eredeti ítélet alapján tudás és szakértelem, kapcsolatos a kutatás területén. Terv és végezzen speciális interdiszciplináris vizsgálatok, kutatási és / vagy kísérletek egy eredeti jellegű alkalmazásával vagy a megfelelő, elméletek és módszerek, és végre megfelelő adatok elemzése és értelmezése. Hatékonyan kommunikálni mind szóban, mind írásban, kifejezetten kutatás közönség és a közösség egésze számára, amennyiben azok hatással vannak a kutatás, a megfelelő szerkezet, stílus és grafikus támogatást. Használati és értékelni kell a megfelelő fejlett interdiszciplináris kutatási módszerek, készségek, eszközök és információs technológia hatékony és kritikusan a kutatás / fejlesztés gyakorlatot mutatnak be, a megértés és a hajlandóság, hogy vállalják a felelősséget a hatását a kutatás / fejlesztési tevékenységek a társadalomra és a környezetre. Végezze szintézise rendszerek, művek, termékek vagy eljárások, mint egy sor kapcsolódó rendszerek és értékeli azok társadalmi, jogi, egészségügyi, biztonsági és környezeti hatása és előnyei, adott esetben, a választott területen a kutatás. Alkalmazzon különféle tanulási és kutatási stratégiák és készségek a mester eredmények előállításához szükséges őt / magát, hogy vegyenek részt a folyamatos tanulás és a kutatás, hogy lépést tarthasson a szükséges ismeretek és készségek a mérnöki kutatás / fejlesztés területén. Részt mint felelős polgár az élet a helyi, nemzeti és globális közösségekben működő szakmailag és etikailag a választott területen a kutatás. Mutassa adott esetben, kulturális és esztétikai érzékenység egy egész sor szociális összefüggések végrehajtása a kutatás / fejlesztés. Fedezze fel, adott esetben, az oktatás és a karrierlehetőségeket fejlett kutatási / fejlesztési. Szervezze és fejlesztése, adott esetben, vállalkozási lehetőségek révén műszaki kutatás, fejlesztés és / vagy vezetői készségek.

Felvételi követelmények és kiválasztási kritériumok

A jóváhagyott diploma mérnöki vagy hasonló jóváhagyott mértékben mester szinten. Végleges felvételi a program csak akkor adható, miután sikeres bemutatása kutatási szeminárium után hat hónappal beiratkozás. Kutatási témák is el kell fogadni, és hagyja jóvá a felügyelők a kar és végül a szenátus vagy a végrehajtó bizottság a szenátus az egyetem.

Hatáskör mértéke

A DPhil: Építőmérnöki fogják felruházni a diákok, akik a kutatási projekt és a dolgozat sikeres.

Program oktatási nyelve:
Angol

70 további kurzus University of Johannesburg »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
feb. 2020
Duration
2 - 3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020