Doctor of Philosophy Theological Studies

Africa International University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doctor of Philosophy Theological Studies

Africa International University

Doctor of Philosophy Theological Studies

A Doctor of Philosophy Theological Studies aláírta a AIU filozófia az oktatás.

Ugyanakkor az egyén igényeinek doktoranduszok igényel további tanulási módszerek.

A tanulás a legjobb holisztikus, együttműködő, a személyes, a fenntartható fejlődés, amely kontextusba a mátrix kultúra az afrikai társadalomban, hiszen csoport konszenzus gyakran értékes magasabb, mint az egyéni vélemény, reflexió van szüksége ahhoz, hogy új konszenzus, és a tanuló közösség természetes locus, hogy ez megtörténjék.

Ez a program célja, hogy maximalizálja ezek a jellemzők a tanulás. A Doctor of Philosophy Theological Studies tanterv vonatkozik ez a filozófia, hogy a program.

Egyedi diák folytatja a tanulást belül a tanulási közösség.

A diákok is részt vehetnek a kohorsz vagy mint egyének és az egyes csoportok és az egyének együtt a kari alkotnak együttműködő tanulási közösség alatt a tanulmányi időszak.

Hallgatói ötletek és gondolatok kérdések megvitatására, és kihegyezett ahogy tervezik, és nem a kutatás és értekezés során a dolgozat ciklus. Mivel a küldetés AIU, a program célja, hogy ápolják és formában vezetők, akik bekapcsolódnak a teológiai reflexió integrált társadalomtudományok, hogy az elmélet tájékoztathatja gyakorlat és fordítva.

Ez az integráció a teológia és a társadalomtudományok felhatalmazza a tanulók számára, hogy képes, hogy ellenőrizze a kortárs teológiai diskurzusok és segítse az afrikai keresztények a fejlett kontextuális teológiák és teológiai modellek, amelyek illeszkednek a kontextusok, válaszoljon rájuk építő, és azt sugallják, alternatívákat gyökerezik friss vizsgálatok a bibliai és teológiai szövegek elemzése afrikai valóság annak érdekében, hogy megfelelő.

Indoklás A program

A Doctor of Philosophy Teológiai Tanulmányok AIU egy fejlett kutatási alapú tanulmányi program egy speciális területe a teológiai és vallási tanulmányokat túl a Master of Arts (vagy Master of Divinity) teológiai tanulmányait.

A program lehetővé teszi a hallgató, hogy nem előre kutatásnak minden szereplő koncentrációk bármely területen teológiai tanulmányokat.

Minden érintett diákok megosztják 4 fő közös mag tanulmányi területen, amely jelentősen hozzájárulhat a célok elérésére a teljes tervezett eredmények összhangban vannak a egyetem jövőkép és a küldetés.

A program célja, hogy megfeleljen annak szükségességét, hogy készítsen afrikai teológiai és vallási tudósok, akik a magas kereslet hiánya miatt a képzett teológusok doktori szinten az oktatás, a közigazgatás teológiai felsőoktatási intézmények, az egyház és a para-egyházi szervezetek .

afrikai realitások

A teológiai és vallási témák és kérdések a társadalom előtt álló olyan teológiai, és ez az igény a korábban teológiai képzését az egyház afrikai kezelni ezeket a kérdéseket, valamint a vonat keresztény vezetőket, hogy a legmagasabb tudományos szinten így mások képzése.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül a kihívások a templom Afrikában ma amelyek teológiai jellegű, és ezért a teológiai reflexió ezekről a kérdésekről kritikus és különös figyelmet kell fordítani.

Az afrikai egyház hiányzik az ilyen mély teológiai reflexió kritikus vallási, társadalmi, politikai, kormányzási és gazdasági problémáira az egyház Afrikában és hogyan teológia viselő ezekben a kérdésekben az emberiség előtt álló.

Afrikai Teológiai intézmények nincsenek erős teológiai fakultásának a posztgraduális szinten, ahol ezeket a kérdéseket meg kell gondolni, és a diákok felszerelt munkáját a minisztérium az egyházon belül és a társadalomban.

Ez hiányzik a teológiai tanárok teológiai intézmények a posztgraduális szinten nem jó az egyház Afrikában.

Jelenleg az emberek többsége tanítás teológiai tanfolyamok teológiai intézmények nem képzett doktori szinten. Ez hatással lehet a minőségi oktatás és képzés által kínált a kontinensen.

Az eltolódás a kereszténység a globális dél, az egyház Afrikában van egy nagy lehetőséget, hogy hozzájáruljon a teológiai reflexió és tanulmányok az afrikai kontextusban, amely hasznos lehet a globális egyház.

Ez megköveteli átgondolásra a legmagasabb szintű tudományos teológia.

Képzés teológusok a doktori fog menni hosszú utat, hogy teljesítik a felelősség, hogy kerül az afrikai egyház.

Sürgősen szükség van a PhD a különböző teológiai Afrikában International University, hogy egy kritikus és vezető evangéliumi teológiai intézmény Afrikában.

Szükségletek értékelni AIU öregdiákok és más diplomások

Kaptunk sok vizsgálatot az évek egy PhD-program a teológiai tanulmányok a kontinensen, valamint külföldről.

Sok AIU diplomások már várnak egy ilyen programban.

Mert nem volt meg, néhány diplomás mentek más helyi és állami egyetemek kínálnak PhD fokozatot a vallás és nem a teológiában.

Ez a program a különböző koncentrációjú megfelelnek a jelenlegi kritikus területeken van szükség a kontinensen területén teológiai tanulmányait.

Előzetes felmérés a program feltárt nagy érdeklődés által öregdiák és mások, akik szeretnének tanulni teológiát Afrikában minden hét területen a koncentrációt a program, van lehetőség a program a nő a erőfeszítés erősítése Bachelor teológiai és MA programok teológiai tanulmányokat.

A Doctor of Philosophy Theological Studies kínál, hogy megfeleljen ezeknek a sürgető igények a teológiai és vallási tanulmányokat a kontinensen.

Cél a program

A cél a program célja, hogy előkészítse és a vonat a diákok az afrikai kontextusban a tanítás, tudományos, egyházi vezetés, a tanácsadók és a kutatók és írók a teológiai és vallási tudományok.

Várható tanulási eredmények a program

Diákok befejezése a PhD Teológiai Tanulmányok AIU bizonyítaniuk kell a következő tulajdonságokkal, képességek és készségek:

1.. Növekedés tanítványság és a keresztény lelki érettség és integritását 2. Fejleszteni növekedési potenciállal vezetés egy bizonyos teológiai és vallási fegyelem és bizonyítani kompetencia a fejlett tudás, oktatás és készségek egy speciális terület.
3.. Fejleszteni kreatív kompetenciák innovatív és kritikai gondolkodók fő kérdések és tárgya a hallgató terület a koncentráció 4. Kompetencia a primer kutatás és a hatékony tanítás egy kiválasztott terület teológiai és vallási tanulmányokat. 5.. Megszerezni kiváló tudással, széles körű kompetenciákat és készségeket a saját területein koncentráció

Felvételi követelmények

A kérelmezőnek rendelkeznie kell egy MA vagy MDiv foka egy felsőoktatási intézmény a Bizottság által elismert egyetemi oktatás a kenyai kormány, illetve ACTEA vagy ICHE, az egyik a következő szakterületek: Teológia, Egyháztörténet, Biblia, vallás, missziók, fordítás és lelkipásztori.

előfeltétele tanfolyamok

Az IH vagy MDiv tanulmányok az összes kérelmező a doktori Theological Studies kell rendes körülmények között minimum:

  • 12 negyedévben kredit (vagy azzal egyenértékű) kapcsolódó tanulmányok, mint Ószövetség Újszövetség, teológia, küldetések, vallások, bibliafordítás, pásztorjáték és egyháztörténet.

A pályázóknak hiányzik a minimális követelményeknek kell távolítania a hiány előtti felvételi program.

A Graduate Board eltekinthet egyes ilyen követelmények a rendkívüli körülményeket.

Bizonyos esetekben, a hallgató csak néhány előfeltétele kredit hiányzik engedélyezni lehet, hogy a szükséges MA szintű képzés során ő első évben a belépés után a program.

Fokozatú pont átlagosan MA-szintű munka

A pályázóknak rendelkezniük kell a halmozott fokozatú pont átlaga előzetes posztgraduális tudományos munka legalább 3,0 vagy magasabb egy 4 pontos skálán.

Nyelvi követelmények

Angol

A pályázóknak meg kell nyelvismereti írásbeli és szóbeli angol.

A pályázóknak, akiknek a korábbi egyetemi tanulmányok nem végeztek az angol kell benyújtania TOEFL pontszám legalább 600 (papír változat), illetve az azzal egyenértékű: a TOEFL CBT (számítógépes változata) pontszám legalább 200; TOEFL IBT (internet változat) pontszám legalább 100; IELTS legalább 8; vagy Cambridge nyelvvizsga-rangsor legalább CPE.

Egyéb nyelvek

A pályázóknak be kell mutatniuk bizonyíték a következő nyelvi kompetenciák alkalmazandó azok koncentrációját, mint a három fogalmat a MA-szint (vagy azzal egyenértékű) a koiné görög vagy klasszikus héber, teológiai német, teológiai francia és folyékonyan a nyelvet, a kultúrát, amelyben a pályázó kutatni. Jártasság vizsgák kell sikeresen próbálta ezeken a területeken, mint orvos, különösen a koncentrációt.

Kompetencia német és francia nyelven is bizonyítható révén Egyetem átirata vagy tanúsítvány (például a Goethe Intézet vagy az Alliance Française), vagy úgy, hogy a fordítási beadni NEGST.

A Graduate Studies Board jóvá kell hagynia kivétel ez alól.

Túl a puszta birtoklása olyan mértékű, a kérelmezőnek rendelkeznie kell a halmozott fokozatú pont átlagosan legalább 3,0 (B), vagy az ezzel egyenértékű az ő / ő MA vagy M.Div. tanulmányok és bizonyítja, hogy képes a tudományos kutatás és az írás.

Ezen kívül minden diák meg kell felelnie valamennyi általános AIU követelményeket a felvételi.

Mivel AIU keresztény intézmény a pályázóknak igazolniuk kell Christian érettség és magas erkölcsi integritását.

Mivel folytat doktori fokozat nehéz és igényes, a kérelmezők azt is bizonyítani kell, hogy azok képesek, hozzáértő, szorgalmas és meghatározni, és azokat a támogatást a család és / vagy egyházi közösségben.

Irányelvek kérelmek feldolgozása

a. A kérelmező elküldi a jelentkezési lapot és a szükséges kísérő dokumentumokat a AIU Felvételi Hivatal.

b. Miután elegendő dokumentáció, a Felvételi Iroda elküldi a kérelmet dokumentációt a doktori iskola irodában, aki továbbítja a kérelmet a főosztályvezető.

c. Az osztályvezető törekszik jóváhagyását az osztály felvételi a kérelmezőt. A döntést az osztály jegyzőkönyv készül. A megfelelő pillanatban azután továbbítja a főosztályvezető a kérelem dokumentációt a Dean of Graduate Studies, akik aztán keresi a jóváhagyást a Graduate Studies Board.

d. Abban az esetben, ha a tanszék kívánja lemond a felvételi követelmény, a kérdést kell utalni a Graduate Studies Board, amelynek a döntését felvételkor végleges.

Szállítási mód

A Doctor of Philosophy Theological Studies tanítják szeminárium formában a következőkből áll: 1. Lesz egy tíznapos szemtől-szembe rezidencia 2-3 alkalommal egy évben két évig az AIU Karen Campus. 2.. Kutatási könyv minden szeminárium: Miután mind a lakóépületek, a diákok egy teljes kutatási papírt kapcsolódik a doktori szemináriumon tartalom konkrét kérdésekkel a saját szakterületen.

Amellett, hogy ezek lesznek On-line mentorálásra beszélgetés és kohorsz interakció és a szakértői értékelés a hallgató munkáját, kollokviumok és lelkigyakorlatok során minden rezidens.

1.. Fel kell készülni a kohorsz-alapú / moduláris formában, az első évben a program, míg a diákok kötelesek részt venni három kapcsolattartó ülés befejezni a szeminárium / tanított ciklust. Ezt követően a doktorjelölt dönthet úgy, hogy marad a tartózkodási céljára minőségű koncentrált ideje alatt a kutatási ciklus 2-3 év vagy gyere részmunkaidőben. 2.. Azt, hogy a teljes munkaidős vagy részmunkaidős megoldást fogadta az első évet követő rendszeresen ismétlődő találkozók között a mentor és a jelölt lesz megállapodni, és mindkét fél által aláírt, és a mentor köteles jelentést ugyanazon írásban a HOD és a Graduate School (forduljon a Doktori irányelvek kapcsolatos részleteket). 3.. Kifizetése fix tandíj összege minden távon / félév ajánlott az egyetem, mint egy módja annak, hogy ösztönözze és minimálisra lemorzsolódás. 4.. A jelentkezőknek, akik töltse ki az összes szükséges szemináriumok, de még nem sikerült megvédeni a dolgozat tárgya lesz regisztrálni és fizetni University folytatása díjak, a megengedett maximális idő a PhD program (forduljon a jelenlegi egyetemi díjak szerkezete és a doktori tanulmányok Manual).

díjszabásukról

  • Teljes tandíjat 126000
  • Admin díjak 16525
  • Összesen tandíj szemeszterenként 142.525
  • Összesen évente 427.575

Hogyan kell alkalmazni a

Akkor lehet alkalmazni Online kattintva Online alkalmazás vagy nevezési lap letölthető Jelentkezési lap küldheti el jelentkezését a PR vagy Felvételi.

Akkor többet megtudni hív minket.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
2 Év
Nappali
Price
ár
427,575 KES
Összesen évente
Locations
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
jan. 2019
Kenya - Nairobi, Nairobi County
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt