Doktora üzleti adminisztráció

Southern Cross University

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktora üzleti adminisztráció

Southern Cross University

Azok az üzleti szakemberek, akik a szakterületükre vonatkozó szaktudásuk és vezetésük feltöltésére törekszenek, nem kell többet keresniük, mint a Business Administration (DBA) doktori fokozatot.

A 3 éves DBA szakképzettség az üzleti szakemberek számára, amelyek a szektorban szerzett tapasztalataikon alapulnak, és a kritikus gondolkodás és az alkalmazott kutatási készségek legmagasabb szintre emelésére. Ez a kurzus kifejezetten arra van tervezve, hogy saját kutatási projektjét kezdeményezhesse, fejlessze és végrehajthassa, hogy hatással legyen a gyakorlatra.

Egy tudományos felügyelő mentora alatt megfelelő kutatási módszertanokat fogalmaz meg, kutatási javaslatot dolgoz ki, kritikus irodalmi áttekintést készít, és előkészíti a szakdolgozatot, amelyet a nemzetközileg elismert szakemberek fognak figyelembe venni.

A doktori hallgatók elvégzése az alkalmazott kutatásban elért eredményének lenyűgöző jelzője, és jelentősen hozzájárul az új területek ismereteihez.

Karrierlehetőségek

A DBA hallgatók különböző magas szintű menedzseri és kutatási pozíciókat tölthetnek be a magán- és a közszektorban.

Főbb tanulmányi területek

Míg ez a kurzus nem rendelkezik szakirányú hallgatókkal, ez magában foglalja a posztgraduális tanulmányokat, különösen a kritikus irodalom áttekintése, bevezetése a kutatási módszerek, a minőségi vagy mennyiségi módszerek és a kutatási javaslatok fejlesztése mellett tézis kutató egységek releváns a DBA.

Értékelési módszerek

A tanfolyam feladatok tartalmazzák a progresszív értékelést. A jelölteket minden egyes egységnél írásbeli és szóbeli megbízások alapján értékelik. Ezek lehetnek irodalmi áttekintések, beszámolók, prezentációk, esettanulmányok, kutatási tanulmányok és / vagy tervek. A megbízások teljes részletét az egyes egységre vonatkozó egységinformációs kézikönyv tartalmazza.

A vizsgázó nyolc tézisegyetem két blokkján veszi át a doktori értekezést. Miután beiratkozott az első tézisbe, a jelölt legfeljebb hat hónapos teljes munkaidős egyenértékű visszaigazolási időszakot szolgál fel. A pályázati felhívás megerősítése szakirodalmi áttekintést tartalmaz a kutatási témák részletes ismertetésével, valamint a javasolt módszertannal.

A kutatási projektet teljes egészében a 16 tézisegyetem felett végzik. A végsö értekezés befejezése után a pályázónak két független és nemzetközileg elismert szakemberrel kell megkísérelnie a kutatási értekezést a releváns kutatási területen.

Tanítási módok

Az on-campus hallgatók közvetlen kapcsolatot tartanak fenn a felügyelőkkel és más doktorjelöltekkel. Néhány egység online tevékenységeket, órákat, előzetesen rögzített és / vagy élő előadást kínál. A tanítás módja egységenként változhat.

Az online tanulmányi lehetőség interaktív, és elősegíti az együttműködést és a közösség érzését. A hallgatók online előre rögzített és / vagy élő előadásokkal, elektronikus tananyagokkal, online fórumokkal és virtuális órákkal vehetnek részt. A tanítás módja egységenként változhat.

Mind az on-campus, mind az online tanulmányi módok esetében erős szakmai kapcsolatot alakítanak ki a jelöltek és felügyelőik között.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve March 2, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
márc. 4, 2019
Július 2, 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
27,600 AUD
3000 dollár egységenként, nemzetközi diákok.
Information
Deadline
jan. 20, 2019
Locations
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Kezdet : márc. 4, 2019
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022
Kezdet : Július 2, 2019
Jelentkezési határidő Május 21, 2019
A befejezés dátuma Július 2, 2022
Kezdet : okt. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma okt. 29, 2021
Dates
márc. 4, 2019
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Jelentkezési határidő jan. 20, 2019
A befejezés dátuma márc. 4, 2022
Július 2, 2019
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Jelentkezési határidő Május 21, 2019
A befejezés dátuma Július 2, 2022
okt. 2019
Ausztrália - Bilinga, Queensland
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma okt. 29, 2021