Doktora üzleti adminisztráció

University of South Florida

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktora üzleti adminisztráció

University of South Florida

Mi az a DBA?

A Doktori üzleti Adminisztráció oklevelet az eredeti fokozatot, amelynek célja, hogy képesítse a kari tagokat, hogy végezzenek kutatást és tanítsanak az üzleti iskolákban. Az elmúlt öt évben azonban egy új típusú vezetői doktori program kezdett megjelenni az AACSB-akkreditált intézményeknél. Az új DBA-programok, mint például az egyik USF-ajánlat, a dolgozó szakemberek számára készültek, és különböző okok miatt hajlamosak arra törekedni.

Az USF Muma College of Business által kínált üzleti továbbképzés doktora biztosítja a diplomások számára a szigorú kutatások elvégzéséhez szükséges készségeket, azzal a céllal, hogy a megállapításokat az ipar és a kormányzat valós idejű döntéseire alkalmazzák. A program intellektuális növekedést biztosít, mivel a hallgatók szorosan együttműködnek a karokon szemináriumokon, kutatási projekteken és más feladatokon, amelyek kutatói készségeiket fejlesztik, és képesek arra, hogy eredményeit széles körű közönségnek tekintsék mind a gyakorló, mind a kutatók számára. Emellett a diákok számára is lehetőséget kínál arra, hogy olyan készségek portfólióját fejlesszék ki, amelyek a diákok által a programba bevont kiterjedt tapasztalatokkal kombinálva képesek arra, hogy klinikai kari posztokon tevékenykedjenek.

A tananyag célja, hogy építsen a széles körű üzleti megértés, hogy a hallgatók korábban elért sikeres vezetők. Ezt a kvalitatív és kvantitatív kutatási technikák sokféleségének alapos lefedettségének biztosításával érhetjük el, és lehetővé téve a hallgatók rugalmasságának fokozottabb összpontosítását a személyes érdeklődési területeken a disszertáció során. A diplomát a doktori üzleti adminisztráció, a terminál mértéke úgynevezett megkülönböztetni a Ph.D. amely kifejezetten arra összpontosít, hogy felkészítse a hallgatókat egy tudományos kutatói karrierre egy adott tudományágban.

DBA programtervezés

A DBA program kiválasztásakor fontos, hogy a program tervezése megfeleljen a céloknak. Majdnem minden programnak van egy kutatási módszere a kezdethez közel, és a végén egy disszertáció / projekt követelmény. Ami a tanfolyamot illeti, négy alapvető tervezési filozófia van, amit általában látunk:

  1. Doktori publikáció: Nagyon kis kurzus, melynek oklevelét szinte teljes egészében a disszertáció alapján ítélik oda. Népszerű Európában, nem az Egyesült Államokban.
  2. Fegyelmi: hasonlít egy hagyományos Ph.D. jelentős tanfolyamok egyetlen funkcióra összpontosítva
  3. Multi-Disciplinary: hasonlít egy MBA struktúrára, felmérés tanfolyamok a kutatás minden üzleti funkció
  4. Interdiszciplináris: A tanfolyamok középpontjában olyan témák állnak, amelyek átgondolják az üzleti funkciókat, mint például az elemzés, az innováció, a kreativitás, a stratégia, a rendszerelmélet és a fenntarthatóság.

A program főbb jellemzői

- A multidiszciplináris kurzus kínál mind a kutatási módszerek, mind a stratégiai fontosságú területek az USF Muma College of Business számára

- A publikációs kurzusok a hallgatók számára strukturált lehetőségeket kínálnak különböző típusú kutatások közzétételére

- A későbbiekben a programban szereplő "témakörök" témaköröket a diákok kiválasztják a kurzus javaslatok listájáról

- A diákok javasolhatnak tanfolyamokat, és még a tanári irányba is tervezhetik és taníthatják őket

- Az értekezés követelményei szigorúak, de rugalmasak is; hagyományos tézisekkel, könyvekkel, nagy kutatási projektekkel, vagy kutatás-alapú tevékenységek portfóliójával teljesíthetők

- A 30 000 dollár éves képzése három évre kiterjed:

  • A Windows Tablet PC a program elején, amelyet a program tevékenységekkel és a szükséges alkalmazásokkal való kompatibilitás tesztelt
  • Étkezés, könyvek és tananyagok.
  • A 6.000 dolláros költségvetés jóváhagyott hallgatói kutatásra és utazási költségekre

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
  • Angol


Utoljára frissítve October 22, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
jan. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
15,000 USD
peremenként
Information
Deadline
nov. 1, 2019
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Tampa, Florida
Kezdet : jan. 2019
Jelentkezési határidő nov. 1, 2019
A befejezés dátuma dec. 31, 2021
Dates
jan. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Tampa, Florida
Jelentkezési határidő nov. 1, 2019
A befejezés dátuma dec. 31, 2021