Hivatalos Leírás

Orvos Minisztérium


A világ változik, és elvárások növekednek. A tegnapi megoldások nem úgy tűnik, hogy működik, és ez nehéz tudni, hogy mi legyen a következő lépés. Ne essen pánikba. Talbot segíthet. Szeretnénk segíteni Önnek frissíteni, újítani és átállni az, ahol Isten hív téged minisztérium. Célunk, hogy ne nyomja meg Önt a mi penész, de segít, hogy mindazt, amit Isten hívott és tehetséges, hogy legyen. Talbot doktora fokozatot Minisztérium célja nem egy kutatási vagy tudományos fokozat, hanem célja, hogy segítse a résztvevők fejlesszék képességeiket és a megértés a legteljesebb mértékben a plébánia, parachurch, vagy misszionáriusi szolgálat. A D.Min. fokú hasonlít a JD vagy MD hogy a hallgatók gyakorlati oktatásban dolgozó emberek, hanem pusztán a kutatás-orientált megközelítés. A D.Min. fokozat célja a dolgozók teljes idejű szolgálatra kapacitását. A rezidens része a program célja, hogy kell kitölteni a három év. Lesz az osztályban két egymást követő héten keresztül minden évben három évben. Az emberek érkeznek a világ minden tájáról, hogy részt ebben a programban. A közelség Los Angeles tesz minket bárhonnan. A program költsége ésszerű és tervezték, hogy illeszkedjen a költségvetést. Szeretnénk segíteni, hogy a maximális hatást minisztérium. Ha ez az, amit akarsz. . .Olvass tovább.


Stratégia


Nem tudunk egy hagyományos távolság. programot. Ez nem egy "melegedett át" MDiv programot. Ez az első osztályú, minisztériumi orientált oktatás mindig is szerettem volna. Hogyan működik ez a program, elkülönülve? Talbot doktora Minisztérium program:


Kohorsz alapú


Ahelyett, hogy tanulmányozza az idegenekkel, akkor kezdeményezni fogja egy tudományos zarándoklat osztálytársaival, akik osztoznak a szenvedély. Bár lehet, hogy jönnek a különböző földrajzi és minisztériumi háttérrel, akkor barátságokat, hogy egy életre.


Kar-mentor


A tanulási folyamat, a kapcsolatokon belül. A professzorok nem csupán csepp "információs bomba" rád. A kar elismert szakértők a saját területén, akik szeretnék megosztani az életüket, valamint betekintést. Az elejétől a végéig, és azon túl, Karunk-mentorok érdekel téged, mint egy személy. Még ha befejezte a diploma, akkor időt arra, hogy felajánlja, hogy mit tudnak a források a tapasztalataik.


Kezelő Érzékeny


Itt lesz a lehetőséget, hogy összpontosítson egy adott aspektusát minisztérium. Talbot számtalan különlegesség pálya, nem egy általános "egy kaptafára" program, hogy segítsen fejleszteni mély szakértelem területén minisztérium, hogy Ön szenvedélyes. Mi nem pazarolja az időt a tudományos elfoglalt munkát. A feladatokat integrálni fogják, és célja, hogy segítse a minisztérium. Ez a program intenzíven praktikus.


Lelki képzés orientált


Sok keresztény vezetők nem fejlődik az elme és lelki karaktert szükséges hatékony szolgálat. A kari-mentor és Talbot Intézet lelki képzés segít a következő területeken: lelki növekedés és a lélek ellátás.

Program oktatási nyelve:
Angol

1 további kurzus Biola University »

This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
6 Év
Nappali
Price
17,000 USD
A teljes mértékben
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019