Hivatalos Leírás

A doktori üzleti üzleti (DBA ) egy fejlett posztgraduális kutatási fokozatot középpontjában a szakmai üzleti gyakorlat, amely a tapasztalt vezetők a szükséges kutatási képességek alkalmazható kérdések szervezeti vezetés.

A DBA olyan keretet biztosít, amely lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy tudásukat egy vagy több üzleti területen bővítsék, a karokon szerzett tudományágakra támaszkodva.

A tanfolyam célja, hogy a résztvevők meglévő erősségeire épüljön, és formális oktatási lehetőséget biztosít számukra az üzleti kutatási készségek fejlesztésére és alkalmazására, a kortárs menedzsment elméletek megértésére, valamint az üzleti életben versenyelőnyre.

Tanulmányi eredmények

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

Miért válassza ezt a kurzust?

A Sydney Business School a Wollongongi Egyetem üzleti karának posztgraduális iskolája. A kurzusainkat a Sydney CBD-ben található Sydney-i Sydney-i és Wollongong-i Circular Quay-ban találjuk. Olyan személyeknek készültek, akik szakértelmük bővítésére törekednek, szakmai kiválóságukat fejlesztik vagy vezetői képességüket növelik.

Posztgraduális programjaink: az ipar által elismert, az alkalmazott eredményekkel strukturált kutatások, amelyeket magasan képzett és iparági tapasztalattal rendelkező oktatók szállítanak, és további speciális tanulási és fejlesztési erőforrásokkal támogatják.

Belépési követelmények

A hallgatók jellemzően legalább egy releváns mesterképzést (menedzsment vagy üzleti specializáció), legalább 65% -os átlaggal. A hallgatóknak legalább 5 éves szakmai tapasztalattal kell rendelkezniük vezetői szinten.

A pályázatokhoz 2.000 szójavaslatot kell mellékelni, amely felvázolja a pályázó kutatási érdeklődésének fő hangsúlyát, a fontos és legutóbbi szakirodalomra vonatkozó észrevételeket ezen a területen, valamint annak megvitatását, hogy ez miért fontos kutatási terület. Minden javaslatnak helyesen kell elismernie a forrásokat. A pályázatokat plágiumellenőrző rendszer segítségével ellenőrizni lehet. A kutatási érdeklődésnek a Wollongong-i Egyetem Sydney-i üzleti iskoláján szereplő témákhoz kell kapcsolódnia.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve June 25, 2018
This course is Campus based
Start Date
Július 2019
Duration
6 - 8 Év
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Július 2019
Jelentkezési határidő

Július 2019