Doktori üzleti adminisztráció - DBA

Általános információk

Program leírás

A tanfolyam leírása

A doktori üzleti adminisztráció (DBA) széles körben elismert, mint a tekintélyes képesítést a szakmai doktori üzleti és menedzsment. A szakmai menedzsment egyik legmagasabb szintű képzettségének tekinthető. Tanfolyamunk ötvözi az oktatott modulokat a fejlett vezetési elméletben és gyakorlatban, valamint a szükséges módszertanokkal és technikákkal kapcsolatos képzést a doktori kutatások elvégzéséhez. A DBA általában négy évet vesz igénybe a részmunkaidős foglalkoztatás megkezdéséhez, de a munka időtartamának növelésével és az életbiztosítással szembeni elkötelezettségek bizonyításával nehézségekbe ütközik. Miután sikeresen befejezte a programot, akkor a "Doktor" cím lesz.

célok

A doktori (Business Administration, DBA) célja, hogy segítse a karrier szakembereket, akik szeretnék fokozni, hozzájárulni és átalakítani a munkájukat. Mi kevert, de leginkább online módszereink célja, hogy segítséget nyújtsanak abban, hogy megtanulják az új ismeretek megszerzését és alkalmazását a szakmai gyakorlatba, amint a DBA-n keresztül halad.

célok

A program célja, hogy növelje szakmai képességeit, hitelességét és állását, és hozzájárulhat a cselekvéskutatáson keresztül történő gyakorlathoz. E cél elérésében részt vesz az akadémiai kutatásokban, kiadványokban, és hozzájárul a tudás összegéhez a választott kutatási területen.

Felvételi követelmények

A 4 éves DBA-programba való belépéshez üzleti vagy tárgyi témakörben MBA vagy azzal egyenértékű mesterképzés szükséges. Szintén legalább hároméves tapasztalattal kell rendelkeznie egy szervezet vezető szerepében.

EU és nemzetközi hallgatók

Az EU és a nemzetközi hallgatók, akiknek az első nyelve nem angol, kötelesek megfelelő angol nyelvű (pl. IELTS) akadémiai oklevéllel rendelkezniük egy megfelelő minősítéssel / pontszámmal, mielőtt regisztrálhatnak egy tudományos programra. Meg kell mutatni, hogy elérted az ELTS 7.0-et (legalább 6,0 elemben).

Közvetlen DBA bejegyzés a 3. évhez

Ahhoz, hogy a DBA-programba való közvetlen belépéshez figyelembe vegye a kutatási fokozatot (pl. MSc, MPhil, MRes, PhD). Ennek üzleti kapcsolatban kell lennie.

A hallgatóknak rövid kutatási vázlatot kell benyújtaniuk a kutatási szaktudás területén. Csak olyan kutatási vázlatokat veszünk figyelembe, amelyek megfelelnek egy rendelkezésre álló kutatási témának, és a hallgatóknak fel kell tüntetniük a kutatási témát a kutatási körvonalukon. Ez nem feltétlenül kutatási javaslat, csupán vázlat, hogy miért fontos ez a kutatás, és mi a várható eredmény.

Általános, hogy egy kutatási javaslat része az alkalmazásnak. A kutatási vázlatnak a következő területekre kell kiterjednie:

  • Miért akarod a DBA-t? (Mutassa be, hogyan segít a DBA a karriered céljainak elérésében)
  • Milyen releváns munkatapasztalata van? (Mutassa be a releváns munkakörülményeket és karrierlehetõségeket, amelyek relevánsak a konkrét kutatási területen, kiemelve a szerzett készségeket és tapasztalatokat)
  • Keressen kutatási javaslatot (Mit szándékozik kutatni - milyen területet szeretne tanulmányozni, kulcsfontosságú kutatási kérdést szeretne válaszolni?) A kutatási kérdés a szakadékot vagy a lehetőséget választja?)
  • Hogyan fogja végezni a kutatást? (Hogyan fog összegyűjteni az adatokat a disszertációhoz, vázolja fel, hogyan fog megkezdeni az adatok beszerzését és az esetleges kockázatokat)
  • Hozzájárulás (Van-e valami új és újszerű, hogy a kutatások hozzájárulnak?)

Ki alkalmazható

MBA vagy azzal egyenértékű mesterképzésre van szüksége egy üzleti témában. Ez lehet egy MA, MSc az üzleti kapcsolatban álló szakmai gyakorlat területén, és legalább öt évvel kapcsolatos szakmai gyakorlattal. Szükséged lesz arra is, hogy a professzionális képzettségben dolgozz, amelyet tanulmányozni kíván. Ön is önálló vállalkozó lehet. Ha Ön foglalkoztat, akkor meg kell szereznie a szervezet hivatalos megállapodását és aktív együttműködését, ahol a DBA-tanulmányok meg fognak történni.

Utoljára frissítve aug. 2018

Az iskoláról

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality i ... Tovább

The International Telematic University UNINETTUNO, is the only Italian distance teaching University successfully assessed by ANVUR (https://goo.gl/TZfjxw), the Italian Ministerial Agency for Quality in Higher Education. Established by the decree of the 15th April 2005 of the Italian Ministry of Education, University and Research, UNINETTUNIO delivers academic titles having a legal value everywhere in the world for undergraduate and postgraduate university studies. Kevesebb