Doktori üzleti adminisztráció - DBA

Általános információk

Program leírás

Doktori üzleti adminisztráció - DBA

Az üzleti adminisztráció doktora (DBA) a vezető tisztségviselők számára hivatásos doktori fokozatot, vagy jogi és doktor fokozatú üzleti és menedzsment egyenértéket kínál. Ez a legmagasabb szintű szakmai és tudományos ismeretek, azzal a képességgel, hogy ezeket az ismereteket alkalmazzák a fontos problémák új megoldásainak előállítására és értékelésére. A Swiss School of Management egy nemzetközileg akkreditált üzleti iskola, amelynek fő campusa Rómában, Olaszországban található.

119474_01.jpg

Miért válasszon DBA-t?

A DBA tanulmányok az egyik legnagyobb kihívást jelentő és legjutalmasabb szint a felsőoktatásban. A Svájci Menedzsment Iskola (SSM) kiemelkedő doktori programokat dolgozott ki. Ezeknek a programoknak egyedülálló tulajdonságai vannak, amelyek jelentős értékeket teremtenek a diplomások számára a jutalmazó doktori fokon túl.

Orvosjelölteinket egyéni alapon támogatják mind az SSM professzorok, mind a külföldi professzorok számos különféle nemzetközi egyetemen.

Hogyan működik?

A DBA-val egy konkrét üzleti kihívással fog csatlakozni, amely gyakorlati megoldást igényel: pl. Hogyan lehet egy gyors, alkalmazkodó szervezetet megtervezni; hogyan lehet viselkedéstudományt alkalmazni a stratégiai döntéshozatal javítása érdekében; hogyan lehet a tehetséggazdálkodást telepíteni egy vállalkozói sereg felépítésére.

A DBA felépítése támogatja Önt a gondolkodás fejlesztésében, a kihívás megfogalmazásában, valamint a valós, gyakorlati hatással bíró megoldások végrehajtásában, értékelésében és közlésében.

tartam

A DBA időtartama 4 félév (2 év), és 120 ECTS elsajátítását igényli, az alábbiak szerint felosztva:

 • 30 ECTS kredit 5 kutatási módszer moduljának teljesítésével (modulonként 6 ECTS kredit)
 • 90 darab ECTS kredit a doktori értekezésen keresztül

Kezdő dátum

Az SSM nyitott beiratkozási politikát kínál, ami azt jelenti, hogy a DBA programhoz való belépéshez nem kell megvárnia a bevitelt, hanem elindíthatja a döntés meghozatalának pillanatát.

Tanulmányi mód

A DBA program egy gyakorlat-orientált és részidős tanulási modellre épül. A helyszíni tanulás, a web-alapú tanulás, a vegyes tanulás, a távoktatás kombinálódik a munka alapú tanulással, amelyet módszertani tanácsadás támogat, vagy a karok és az oktatók felügyelete alatt tartanak.

modulok

 • Kutatási módszerek
 • Vezetés 360 fok
 • Kvantitatív módszerek
 • Minőségi módszerek
 • Alapvető eszközök
 • Tézis

119476_04.jpg

Belépési követelmények

Befejezett mesterfokozat (vagy azzal egyenértékű) vagy hosszú távú szakmai tapasztalat (munkahelyi belépési út) és bizonyítékok az egyes esetekben a konkrét kompetenciákról; angol és / vagy német nyelvtudás bizonyítéka.

Beszámolók

"Munkavállaló vagyok, és felnőtt hallgatóként csatlakoztam az SSM-hez, mert üzleti adminisztratív fuvarozót akartam folytatni. Az SSM biztosítja a szükséges képzést. Az osztályokat kis csoportokban tartják családi környezetben, ahol a hallgatók és az előadók kölcsönhatásba lépnek köszönöm az előadóknak az osztályban mindannyiunknak szentelt figyelmet. Ez hozzájárult az önbizalom kiépítéséhez. Várom, hogy folytathatom szakmai fejlődésem az SSM-nél. "
Jazzi F. G
SSM DBA hallgató


"A BA (Hons) program a svájci Menedzsment Iskolában kiváló. Az oktatók megadják az összes szükséges tudást és megosztják tapasztalataikat, amelyek a versenyképes környezetben való sikeres működéshez szükségesek. Ha keményen tanulsz az osztályteremben, miközben szabadidejében folyamatosan érdekes állásokra jelentkezik, nem lesz nehéz munkát találni. Tanulmányaim során két állást kínáltak fel. Úgy döntöttem, hogy egy új kihívást fogadok el az Egyesült Királyságban. Az ország megváltoztatása ellenére folytatom a tanulmányaikat a svájci svájci iskolában. Menedzsment, Róma távoktatás útján. A BA (Hons) fokozat programját ajánlom az SSM-nél. "
Ricardo Gotthilf
SSM BA hallgató


"A római svájci menedzsment iskolába jártam a BBA kettős díjazási programjára, és biztos vagyok benne, hogy örültem annak! Az osztályméretek nagyszerűek voltak, a tanárok segítőkészek voltak, és még a diploma megszerzése előtt is alkalmaztam. Most egy karriert szeretem, és nem lehetek boldogabb. "
Joan Chemiron
HRM tanácsadó a Világélelmezési Programban - SSM Graduate


"Mint egy diák, aki hosszú ideje Amerikában tanultam, észrevettem, hogy nagyon sok olyan hallgató képes megtenni, amit én már csinálok. Az SSM olyan extra előrelépést nyújt nekem az életemben és karrieremben, amit nem tudtam kérni. bárhol máshol!"
Masaharu Kakumoto
SSM BA (Hons) hallgató

Kérjük, jelentkezését vagy bármilyen kérdését a következő e-mail címre küldje el: info@ssm.swiss. Letöltheti a jelentkezési űrlapot, és megtalálhatja a teljes jelentkezési eljárást a következő weboldalon: https://ssm.swiss/doctor-of-business-administration-dba/.

Egyéb információk

 • Kezdés dátuma: Nyissa meg a beiratkozást
 • Befejezési dátum: befejezés után (kb. 2 év)
 • Jelentkezési határidő: Nincs
 • Campus: Ugyanaz, mint mások (Róma, Olaszország)
 • Angol nyelv
 • Tanulmány típusa: kombinált
 • Időtartam: 2 év
 • Teljes munkaidőben és részmunkaidőben
 • Tandíj: 25000 €
Utoljára frissítve November 2019

Az iskoláról

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse stud ... Tovább

The Swiss School of Management is a fully accredited private institute of higher education located in Rome, on the University of Washington's campus in the historic city center. We have a diverse student body coming from all over the world, studying our accredited Bachelors, Masters and Doctor of Business Administration Degree Programs. Kevesebb