Hivatalos Leírás

A kutatás fő témája az üzleti ismeretek innovatív integrációja a fenntartható fejlődéssel kapcsolatos kérdésekkel. Konkrétan a gazdasági növekedés, a környezetgazdálkodás és a társadalmi igazságosság alkotják az összes DBA projektet.

Programszervezés:

Bevezetés Ez a szakasz bemutatja a kutatás módszertanát és a fenntarthatósági irányítást. Ez magában foglalja a SUMAS műhelyek részvételét, a szakirodalom áttekintését és a diákok bemutatását.

Kiválasztás A második szakasz a kutatási területek és a módszertani eszközök kiválasztása. Ez magában foglalja a SUMAS műhelyek részvételét, a kutatási módszerek kiválasztását és a diákok bemutatását.

Egyéni munka A harmadik és a végső szakasz az egyéni munka a felügyelő gondos irányítása alatt. Ez magában foglalja a kollektív szemináriumokat is, amelyekkel meg lehet osztani a tudást a kutatás előrehaladásáról.

A kurzus leírása:

A DBA program elméleti filozófiája a problémamegoldás holisztikus megközelítésének és a vezetői képességek, a csapatmunka és az interkulturális kompetencia fejlesztésének a globális munkakörnyezetben való hangsúlyozásán alapul, mint a vezetői gyakorlatnak a változó szervezeti beállítások idején.

A kutatási munkákat a különböző kutatási fázisok szerint különböző fázisokban szervezik. A hallgatók részt vesznek a kiemelkedő egyetemi oktatókkal és szakemberekkel foglalkozó műhelyekkel az üzleti élet és a fenntarthatóság területén, és megosztják tudásukat más kutatókkal új ismeretek létrehozása érdekében. Ez lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy fokozzák képességeiket egy jelentős kutatási projekt koncepcionálására, tervezésére és végrehajtására.

A hegyekben vagy a tengerparton fekvő üdülőhelyek fakultatív táborai hasznosak lehetnek a fenntartható életvitel tudatosítása és a környezeti kihívásokra vonatkozó gyakorlati megoldások megismerése érdekében.

Például a diákok gyakorlati projekteket dolgozhatnak ki a Paro (Bhután) Zöld Gazdasági Táborban, vagy csatlakozhatnak egy Bioenergia programhoz Brazíliában, a szakemberek és a professzorok gondos irányításával.

A doktori program követelményei:

 • Aláírt jelentkezési lap
 • Valódi útlevél vagy személyi igazolvány fényképtétele
 • Hivatalos minősített egyetemi átiratok és oklevelek, hiteles fordítással, ha nem eredetileg angolul
 • Hivatalos minősített egyetemi átirata (ha hitelkérelem benyújtására vonatkozik)
 • CV / Resumé, amely mind a teljes oktatást, mind a munkatapasztalatot jelzi, fordított időrendi sorrendben
 • 3000 szóból álló esszé, amely feltárja kutatási érdeklődését, kiválasztott kutatási téma és motiváció, elméleti keret, valamint a kutatási eredmények várható eredményei
 • Ha nem vagy anyanyelvű angol beszélő, vagy ha nem töltötted az elmúlt 3 évet egy angolul tanított iskolában: a TOEFL (legalább 550 PBT vagy 80 IBT) vagy az IELTS (minimum pontszám: 6,0) vagy más szabványosított Angol nyelvvizsga-vizsgák. Ahhoz, hogy a TOEFL tesztpontot automatikusan elküldjük a Sustainability Management School , kérjük, írja be a SUMAS TOEFL® intézményi kódszámát - 4629, amikor a tesztet elvégzi.
 • Alkalmazási díj 200 CHF

Teljes díj

 • 1: 16 000 CHF
 • 2. év: 13 000 CHF
 • 3. év: 11 000 CHF

A SUMAS jelenleg nem kínál ösztöndíjprogramokat vagy támogatásokat.

Program oktatási nyelve:
Angol
Sustainability Management School
Utoljára frissítve January 15, 2019
This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
feb. 2020
Duration
3 Év
Részidős oktatás
Nappali
Price
40,000 CHF
Összes díj 3 éves programra
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date