Hivatalos Leírás

Ez a négyéves, részmunkaidős doktori program a tapasztalt szakemberek számára lehetővé teszi a mélyreható kutatások elvégzését, amelyek valódi hatást fognak gyakorolni - akár saját szervezetén belül, akár az egész szektorban vagy akár a társadalomban.

A doktori üzleti adminisztráció célja, hogy rugalmas és szabott Önnek és az ambícióit. Tudod megszervezni az akadémiai munkádat az ütemterv körül - és összeállíthatja önálló tanulás, lakóépületek, tudományos konferenciák és rendezvények saját programját.

Felvételi követelmények

Ha a doktori üzleti adminisztráció a megfelelő következő lépés az Ön számára - szeretne hallani tőled. Elfogadjuk a felvételeket gördülékeny alapon - ezért javasoljuk, hogy amint lehet, a kérelem elindításával kezdheti az alkalmazási folyamatot.
A DBA hallgatók évente kétszer indulhatnak: egyszer áprilisban és egyszer októberben.

Ahhoz, hogy elfogadjuk DBA programunkat, szükségünk van :

  • Mesterképzés (belga) vagy azzal egyenértékű (külföldi intézet) , kitüntetéssel ( bizonyítvánnyal igazolva oklevelekkel vagy átiratokkal ). A jogosultság ellenőrzése a Ghent University / KU Leuven követelményeivel történik
  • Legalább 10 éves vezetői tapasztalat , ideértve egy végrehajtási szintet is
  • A szükséges szellemi kapacitás bizonyítása a doktori útra való bejutáshoz. GMAT / GRE szükséges (kivétel lehetséges)
  • Angol nyelvtanuláshoz
  • A doktori pályán való motiváció bemutatásához
  • A kutatási szaktudásunknak megfelelő kezdeti kutatási ötlet benyújtása

Miután átadta az összes doktori feladatot és elérte doktori útjának végét, a következőket kapja:

  • Tanulmány a Vlerick Business School vezetésében .
  • Egy közös Ph.D. Diplomáját a Kar Közgazdaságtudományi Ghent Egyetem és a Közgazdaságtudományi Kar és a Business at KU Leuven. A Ph.D. a kutatás befejezésekor és a doktori disszertáció sikeres megvédésére ítélik oda.

Miért van DBA programunk?

Vlerick Business School , a Ghent Egyetem és a KU Leuven egyesültek, hogy egy egyedülálló közös doktori programot hozzanak létre a tapasztalt szakemberek számára.

A hármas akkreditált nemzetközi üzleti iskola , a Vlerick ötvözi az akadémiai kiválóságot, a szigorú kutatási megközelítést és a megbízható üzleti szaktudást.

A Ghent Egyetem Gazdaságtudományi és Gazdaságtudományi Karának - amely világszerte rangos intézmény és világszerte egy fő egyetem Belgiumban - erős tudományos hírnévre tett szert, és elismert nemzetközi kutatási kutatónak .

A KU Leuven akkreditált EQUIS Közgazdaságtudományi Karának kutatása - amely szintén az egyik legmagasabb egyetem világszerte - hosszú története van, számos nemzetközi tudományos folyóiratcikket tartalmaz, és nagy hangsúlyt fektet a magas szakpolitikai relevanciára és / vagy láthatóságra. a vállalati világ és a kormány.

Mi is tagja az Executive DBA Tanácsnak, csatlakozva a 45 DBA programot 14 országban, folyamatosan dolgozik az innováció területén a végrehajtó doktori képzés, akciókutatás, és az elkötelezett menedzsment.

A világ minden tájáról érkező nemzetközi tudósok és szakemberek sokszínű közösségéhez csatlakozik - így sok lehetőség nyílik a kapcsolatok építésére és a kutatás előmozdítására.

Ha velünk végzi a kutatásainkat, akkor hatalmas akadémiai és üzleti hálózatainkra érkezik, és részt vesz vezető kutatási és üzleti eseményeinkben. Természetesen a szakértői karunk tudása és támogatása a keze ügyében - akinek mindannyian erős tudományos háttere van. Tudjon meg többet a Vlerick , a Ghent Egyetem és a KU Leuven karunkról.

A DBA program résztvevőjeként tagjai vagyunk hatalmas hálózatunknak, a Vlerick Alumni-nek . Ez felbecsülhetetlen értékű lehetőséget kínál több ezer diplomás munkatárshoz való csatlakozáshoz minden ágazatban és iparágban több mint 100 országban.

fokozatokra osztás

A DBA program tanulási szakaszának sikeres befejezése után a Vlerick Business School biztosítja a "Certificate in management research" programot. Azok a résztvevők, akik sikeresen befejezik a doktori kutatásukat és megvédik a tézisüket, közös Ph.D. diplomáját a Ghent Egyetemen, a Közgazdaságtudományi és Gazdaságtudományi Karon és a KU Leuven-i Gazdaság- és Üzlettudományi Karon. Tudja meg, mi a diploma követelmények.

Program oktatási nyelve:
Angol
Utoljára frissítve December 17, 2018
This course is Vegyes online és egyetemi
Start Date
Duration
4 Év
Részidős oktatás
Price
60,000 EUR
Ha több időre van szüksége a minősítés befejezéséhez, minden további év 6 500 euró.
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Start Date
Jelentkezési határidő
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date
Location
Jelentkezési határidő
End Date