Doktori üzleti adminisztráció

Általános információk

3 locations available

Program leírás

Vigye a karrierjét a következő szintre, miközben megőrzi az egészséges munka és magánélet egyensúlyát!

Kihívó, rugalmas és globális

Európából származó doktori fokozat, kiemelt figyelmet fordítva az üzleti kutatásra és annak iparban történő alkalmazására.

A neves egyetemről megszerezte az áhított doktori fokozatot sok szakember álma! Ehhez elkötelezettség és elkötelezettség szükséges az élet egyik legjelentősebb döntésének meghozatalához. A DBA program teljes doktori fokozat, de kevés ellentmondással jár egy akadémikus-orientált Ph.D. fokozat. A DBA a kulcsfontosságú szakmai tapasztalatok hatékony felhasználására szakosodott az ipari hallgatólagos kutatás folytatásában.

Ezt a diplomát a spanyol Universidad Catolica De Murcia (UCAM) együttműködésével fejlesztették ki és adták át, a Times Higher Education Ranking-2019 for Quality Education rangsorában Európa legjobb 10 egyeteme közé sorolva. Az utolsó fokozatot az UCAM adja ki, amelyet a spanyol egyetemen tartott konferencián adnak ki.

A program felkészíti a tanulókat a szükséges készségekkel, hogy hozzájáruljanak az alkalmazott tudomány előállításához és terjesztéséhez a menedzsment és az üzleti adminisztráció területén. A kutatási utat fejlett digitális források, személyes oktató és kutatási útmutató támogatása segíti. Ez a tanulási és kutatási tapasztalat arra hívja fel Önt, hogy tovább fokozza kritikai és elemzési tapasztalatait. Fejleszti kutatási készségeit, hogy szakterületének szakértőjévé váljon, aki bizonyítottan képes a dobozon kívüli gondolkodásra. A programot úgy tervezték, hogy illeszkedjen a vezető beosztottak elfoglaltságai közé, biztosítva ezzel a munka és a magánélet közötti tanulás egyensúlyának veszélyeztetését.

141824_pexels-photo-2182969.jpeg

Az egyetemről

Az UCAM 20 éves történelemmel és több mint 16 000 hallgatóval rendelkező katolikus magánegyetem, 33 neves európai hivatalos alap-, 45 mesterképzéssel és 66 doktori címmel folytat kutatást más rangos címek mellett.

Az 1996-ban alapított UCAM egy teljesen akkreditált Európai Egyetem, amelynek világos küldetése: a hallgatók számára a társadalom szolgálatában álló ismeretek és készségek biztosítása, a kutatás és fejlesztés révén hozzájárulhat az emberi ismeretek további bővítéséhez. Az UCAM felhatalmazza a hallgatókat arra, hogy fejlesszék saját valós készségeiket. Az egyetem csúcskategóriájú infrastruktúrája, laboratóriumai és stúdiói, gyakorlati tanulási összetevőkkel összekapcsolva felkészítik a hallgatókat arra, hogy megszerzett tudásukat cselekvésre használják.

A hallgatóknak egy köz- vagy magánintézményben kell gyakorlatot teljesíteniük, ahol ízelítőt kapnak jövőbeni szakterületükről. Az UCAM több mint ötven kutatócsoportot hozott létre szoros együttműködésben olyan vállalkozásokkal, mint a Coca-Cola, a Danone, a Vodafone és a Siemens, biztosítva néhány hallgató számára a tudományos hozzájárulást.

Az UCAM az elsõ egyetemek között, amely a bolognai folyamat nyomán alkalmazkodik programjaihoz az Európai Minõségügyi Rendszerhez.

Mi az a DBA?

A Doktor of Business Administration (DBA) egy kevert, részmunkaidős, nemzetközi szintű és jó hírnévvel rendelkező doktori fokozat, amelynek célja a végrehajtó és szakmai gyakorlat fokozása a megalapozott elmélet és az üzleti és menedzsment valós és összetett kérdéseinek szigorú kutatása révén.

Növeli a tanulók képességét a tudáselmélet fejlesztésére, alkalmazásukra az üzleti életben. A programok fő szempontja a személyes, tanácsadói és kutatási készségek fejlesztése a szigorú és releváns kutatások keretében.

Ki fontolja meg a DBA-t?

Az üzleti adminisztráció doktora az a vágy vezérli, hogy az adatok által vezérelt döntéshozatal révén meggyújtsa a valódi változásokat a vállalataikban vagy szakterületeiken. A program különösen előnyös lesz a tapasztalt C szintű vezetők, felsővezetők, osztályvezetők, tanácsadók, vezetői oktatók és vállalkozók számára. A DBA tapasztalatai kihívást jelentenek a tanuló számára a kritikus és elemző szakértelem fokozására. Fejleszti kutatási készségeit, hogy szakterületének szakértőjévé váljon, és bizonyítottan képes a dobozon kívüli gondolkodásra.

DBA és PhD - egyenlő, de eltérő

A DBA egy vezetői szintű program, amelyet olyan vezető szakemberek számára terveztek, akik kiterjedt vezetői tapasztalattal és mesterképzéssel rendelkeznek, és akik karrierjük során tovább kívánnak lépni. A DBA szigorú és releváns, mivel hozzájárul az üzleti és menedzsment elméletekhez, gyakorlathoz és kutatáshoz. A DBA program teljes jogú doktori fokozat, de a Ph.D.-vel ellentétben a szakmai tapasztalatra összpontosít.

A Ph.D. program azoknak szól, akik érdeklődnek a kutatás-központú karrier iránt az egyetemeken.

Változtassa vállalati tapasztalatait tudássá, és valós hatással legyen a vállalkozására a jövőben.

Programszerkezet

A program jól felépített tanfolyamokat kínál, amelyek célja a kutatási kompetenciák kiépítése. Ezt követi egy kutatási projekt, amelynek célja a kezdeti tanfolyam során megszerzett készségek és ismeretek bemutatása, hozzájárulva a meglévő üzleti gyakorlatok javításához és fejlesztéséhez.

A DBA két szakaszból áll.

1. szakasz: Ez öt modulból áll, amelyeket az 1. évben oktattak, és 60 ECTS kreditet nyújtanak.

2. szakasz: Az 1. szakasz sikeres befejezése után a tanulók eljutnak az utolsó „Gyakorlat-alapú tézis” befejezéséhez, amelyet a kutatás kezdete óta két év alatt el kell készíteni.

A kutatás befejezésének maximális időtartama 3 év, minimális időtartama 1 év.

Korai Kilépés Díj

Az 1. szakasz sikeres hallgatóit a spanyol Universidad Catolica De Murcia kapja meg a menedzsment filozófia mesterként (MPhil), ha a hallgató úgy dönt, hogy kilép anélkül, hogy befejezné a végső kutatómunkát.

tartam

Tanulási szakasz - 1 év

Kutatási szakasz - 2 év

Bár a kutatás időtartama 2 év, a tanuló meghosszabbíthatja azt még 1 évvel. Egy ambiciózus hallgató akár egy év alatt is elvégezheti a kutatást, ütemezése alapján is.

A modul részletei

1. év

Az első év célja elméleti és gyakorlati megalapozás biztosítása a kutatás módszertanában a fejlett empirikus kutatás számára a menedzsment területén. Az első év későbbi része a kutatási módszertan ismereteinek és megértésének alkalmazása a tényleges kísérleti tanulmányra és az átfogó tézisajánlatra, és reflektálni saját kutatói teljesítményére.

 • M1. Kutatási módszertan és módszerek - 10 ECTS
 • M2. Kutatási kérdések a kortárs menedzsment területén - 10 ECTS
 • M3. Időközi kutatási projekt (kísérleti tanulmány) - 10 ECTS
 • M4. Kutatási projekt megtervezése (Szakdolgozat javaslat) - 20 ECTS
 • M5. Kutatói fejlődés (egyéni reflexió) - 10 ECTS

2. és 3. év

A 2. és a 3. év célja teljes körű elsődleges kutatás elvégzése idegenvezető felügyelete mellett. A két évet egy olyan részletes dolgozat elkészítésére használják, amely megfelel a doktori szinten szükséges kutatási elvárásoknak.

 • M6. Gyakorlaton alapuló szakdolgozat - 120 ECTS

A menedzsment filozófia mestere

Korai Kilépés Díj

Azok a tanulók, akik az első évet 60 ECTS kredit mellett teljesítik, jogosultak lesznek a spanyol Universidad Catolica De Murcia kilépési díjára, a menedzsment filozófia mesternek (M.Phil). Ez akkor alkalmazható, ha a tanuló úgy dönt, hogy a végleges kutatás befejezése nélkül kilép a kurzusról. A kilépési díjat további 3000,00 USD tanúsítási díj terheli (az egyéves díj mellett).

A tanuló később folytathatja a kutatását, ha legkésőbb a kilépés dátumától számított 5 éven belül folytatni kívánja DBA-ját. A következő modulokat kell sikeresen teljesíteni, hogy M.Phil diplomát szerezzenek:

 • M1. Kutatási módszertan és módszerek - 10 ECTS
 • M2. Kutatási kérdések a kortárs menedzsment területén - 10 ECTS
 • M3. Időközi kutatási projekt (kísérleti tanulmány) - 10 ECTS
 • M4. Kutatási projekt megtervezése (Szakdolgozat javaslat) - 20 ECTS
 • M5. Kutatói fejlődés (egyéni reflexió) - 10 ECTS

Felvételi eljárás

Jogosultsági

Miután benyújtotta a jelentkezést, a Felvételi Csapat át fogja szűrni, hogy ellenőrizze a programra való jogosultságát. Ha jogosult, akkor egy interjút ütemeznek Önnek a program Interjú paneljével.

A jóváhagyást követően az interjút a testülettel ütemezik. A folyamat telefonon / skype / zoom segítségével zajlik majd a nemzetközi jelöltek számára. Az eredményeket az interjújától számított egy héten belül közzétesszük.

Felvételi kritériumok

 • A- A jelentkezőknek elismert intézményektől MBA vagy mesterképzéssel vagy azzal egyenértékű diplomával kell rendelkezniük.
 • B- A jelentkezőknek legalább hároméves vezetői szintű munkatapasztalattal kell rendelkezniük.
 • C- A jelentkezőknek alaposan ismerniük kell az írott és beszélt angol nyelvet. Angol szint: 6,0 IELTS vagy azzal egyenértékű.

Díj

 • 1. év - 7000,00 USD
 • 2. év - 3500,00 USD
 • 3. év - 3500,00 USD

20% hűségkedvezmény a Westford Education Group Institutions MBA alumni tagjainak számára.

Utoljára frissítve okt. 2020

Az iskoláról

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, ... Tovább

ABOUT WESTFORD UNIVERSITY COLLEGE Westford University College is one of the leading and prestigious business schools, located in the UAE offering quality educational deliveries across under-graduate, graduate and vocational professional programs carrying significant value and recognition from awarding bodies and accredited universities having its presence in UK, Lebanon, US, Africa, India, and UAE. Our strategic partnerships and understanding of evolving industry requirements and deep analysis of economic realities ensure that we offer a meaningful and diverse portfolio of management, fashion and technology-based programs. We have developed an integrated alliance with Liverpool John Moores University and Cardiff Metropolitan University in the UK and UCAM in Spain. Over thousands of students from more than 100 different countries are studying at Westford and they have become a part of a learning community that promotes critical thinking, experimental learning, innovation and enterprise. The institution has been recognized for excellence in educational delivery and efficient learning pedagogies and several accolades were offered across the period 2015-19. We have been awarded by Forbes Middle East in 2019, received MENAA award for ‘Best Corporate Brand’ 2019, Asian Education Leadership Award for ‘Asia’s Best Emerging Business School’ , Middle East’s ‘Best International Business College’ in 2017 and The Times Higher Education Award for ‘Outstanding Student Support’ in 2016. Kevesebb
Sharjah , Lagos , Egyesült Arab Emírségek Online , Fokváros , Kuwait város , Riyadh , Johannesburg , Dammam , Bahrein Online , Accra , Toronto , Dubai , Kanada Online , Nigéria Online , Toronto , Fokváros , Abu Dhabi , Malajzia Online , Amman , UK Online + 19 Több Kevesebb