Hivatalos Leírás

Edinburgh Business School a Heriot-Watt Egyetem Graduate School of Business.

Edinburgh Business School több mint 25 éve segíti a dolgozó szakembereket üzleti vezetőkká válni, magas színvonalú és elérhető posztgraduális programokat kínál az üzleti életben. A népszerű online MBA , Masters , DBA és PhD programok felgyorsították a karrierjét több mint 20.000 diplomás. Diákjaink nagyobb fizetéseket láttak, promóciókat szereztek a cégeiken belül, és sokan elkezdték saját vállalkozásukat.

Légy a világon a kutatás-alapú üzleti megoldások legjobb gyakorlatai közé.

"Az Edinburgh Business School doktori programja egyesíti az első osztályú tudósokat, szigorú képzési módszereket kutat a globális szakemberek közösségével. Egyedülálló lehetőséget kínál a rugalmas távoktatási DBA és a PhD tanulmány számára, azzal a lehetőséggel, hogy az Edinburgh, Dubai, Németország és más nemzetközi bázisok segítségével kampánytámogatást nyújtson. "

Abigail Marks professzor, kutatási és doktori programok igazgatója

Találkozzon Dr. Jeanette Vinke-vel, DBA-vel

Szeretne többet megtudni?

Programszerkezet

A DBA és a PhD program két fázisból áll: a tanfolyam színpadán és a kutatási fázisban, hogy segítse a diákokat a kutatási módszerek kutatási módszereinek meghatározására, végrehajtására és értékelésére.

A kurzus szakasza olyan ismereteket és szakértelmet biztosít Önnek, amellyel a dolgozat témáját és a kutatási folyamat megértését fejlesztheti. A kutatási szakasz két fázisból, a mentorált szakaszból és a felügyelt szakaszból áll; ezek befejezésekor a záróvizsga megadására kerül sor, amely szóbeli védekezés formájában történik.

Készen áll az alkalmazásra?

A doktori program megkezdéséhez legalább ötéves vezetői tapasztalattal kell rendelkeznie, és folyékonyan kell beszélnie az angolul. Szintén be kell nyújtani a felülvizsgálatra:

  • egy jelentkezési lap
  • két hivatkozás
  • a mesterfokozat hivatalos átiratát.

Jelentkezzen most .

Szeretne többet megtudni?

Közvetlenül érdeklődjön a programról.

Vagy beszéljen egy tanácsadóval a 44 (0) 131 451 3090 telefonszámon

E-mail: dbaenquiries@ebs.hw.ac.uk

Program oktatási nyelve:
Angol
Edinburgh Business School
Utoljára frissítve June 20, 2018
This course is Campus based
Start Date
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Price
Contact school
Deadline
Helyszínek szerint
Dátum szerint