Doktori üzleti adminisztráció

School of Business London

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori üzleti adminisztráció

School of Business London

Doktori üzleti adminisztráció

A DBA programot a vezetők számára, szélesebb körben, a felsőfokú szakemberek számára hozták létre, és útmutatóként járultak hozzá pályakezdőként, alkalmazott kutatóként, tanácsadóként és vezető vállalati szerepekként. A doktori üzleti adminisztráció / DBA gyorsított program kiváló lehetőséget nyújt a pályázók számára a Qualifi szintű 8 Diploma a stratégiai menedzsment és a vezetés képesítést szerezni egy további egyetemi képesítést, hogy növeljék a karrierlehetőségeket. Ez a program elismeri a PhD-t a Business Administration-ben . A DBA jelöltek olyan területeken szakosodhatnak, mint a menedzsment tudomány, a technológiai menedzsment, a szervezeti magatartás, a coaching / mentorálás, a közgazdaságtan, a pénzügyek vagy egyéb gyakorlati területek. A DBA olyan program, amely megmutatja a kompatibilitást a modern üzleti világ követelményeivel. Ezen a szinten a teljes ismeretekkel rendelkező diákok maguk is képesek megbirkózni az új elméletekkel, irányíthatnak egy nagy csapatot, és tanítják a fiatal szakembereket, hogyan lehetne jobban ellátni feladataikat. Ez a tanulmányi módszer a jelöltek üzleti tevékenységét a kulturális különbségekre támaszkodva mutatja be a világ üzleti életében.

Miután a hallgató a SBL-vel folytatott stratégiai menedzsment és vezetési programban a Qualifi- Level-8 Diplomát végezte el, a hallgató a DBA Top Toptal a svájci Nyílt Egyetemen keresztül kerül átadásra a közreműködő QUALIFI szervezeten keresztül, mivel közvetlen együttműködési megállapodást tart fenn az Open University Svájc a DBA Top Up.

Kérjük, látogasson el a linkre http://qualifi.net/dba-top-up-faqs/ .

Legfontosabb előnyök

 • Innovatív kutatási módszerek kifejlesztése és gyakorlása.
 • Keressétek a legmagasabb szintű oktatást.
 • A szakértelem megszerzése a szakértői folyóiratokban való közzétételhez.
 • Légy sikeres doktori kutató és oktató.
 • Készüljön arra, hogy hatással legyen a politikára és a gyakorlatra.
 • Tanuljon meg stratégiákat a hatékonyabb és alkalmazkodóbb szervezetek előmozdítása érdekében.
 • Légy innovatívabb vezetője az Ön területén.

DBA - odaítélő testületek

A tézis befejezése után a hallgatók a DBA-t közösen adják ki:

 • Nyílt Svájci Egyetem
 • Dąbrowa Górnicza Egyetem
 • Taras Nemzeti Egyetem

A Svájci Nyitott Egyetem a Svájci EduQua - a svájci nemzeti oktatási minőségi címke, az Európai Tanács a Távoktatásért (EUCDL) és a Premier Accredited University akkreditációs szolgálata által akkreditált felsőoktatási intézmény - által elismert és akkreditált Európai Vezető Vállalkozói Iskolák (ECLBS) által elismert és akkreditált Nemzetközi Főiskolák

A DąbrowaGórnicza Egyetem egy államilag elismert egyetem, amely a lengyelországi Dąbrowa Górniczainban található. Az egyetem az évek során a legjobb egyetemek rangsorában kiemelkedik.

A Taras Shevchenko Egyetem egy állami egyetem. Hivatalosan elismert és székhelye az ukrán fővárosban. A KNU az 1834-ben alapított legmagasabb 500 egyetemre oszlik.

Nevezési feltételek

A következő képesítések engedélyezettek közvetlenül a tézisszinten:

 • Qualifi 8. fokozat Diploma a stratégiai menedzsment és vezetés (601/5362/3).

Felvételi időszak

Bármikor is alkalmazható, mivel a bevitel minden hónapban rendelkezésre áll.

Alkalmazási eljárás

Azoknál a hallgatóknál, akik már megszerzik a Qualifi 8-as szintű diplomát akkreditált Qualifi központban, a központ segítséget nyújt az alkalmazásnak. A hallgatók az akkreditált központjukon keresztül közvetlenül a Qualifi-ra is jelentkezhetnek.

A Qualifi-ról

A QUALIFI által elismert Ofqual odaítélő szervezet hírnevet szerzett a jelentős képességek megőrzésére számos munkaköri és iparágban, amely magában foglalja Vezetés, vendéglátás

Képesítési struktúra

A jelentkezők a regisztrálástól számított egy éven belül befejezhetik a DBA-t. A Gyorsmenet rendszer magában foglalja az egyetemi akkreditációs követelmények által meghatározott szabályokban és rendelkezésekben téziseket.

Tézistervezés

E folyamat során a hallgatók elméleti és gyakorlati alapjait ismerik meg hipotézisek, kutatási kérdések, elemzések és megvalósításuk, üzleti elméletük és terminológiájuk bővítése, valamint a kommunikációs készségek fejlesztése és a tudományos kutatás etikai normáinak megértése. A kutatási folyamat során összegyűjtött elméleti és gyakorlati ismeretek elsajátítása a tanfolyamok elsajátításával nagy értéket kölcsönöz a professzionális munkateljesítménynek és az akadémiai szakképzettségnek és képességeknek, amely tudományosan biztosítja az üzleti vonatkozású kérdések kezelését.

Az egy doktori képzéshez szükséges szóösszegnek minden 10 kreditre 5000 és 8000 szó között kell lennie (120 kredit esetében az értekezés 60 000 - 96 000 szó). Ha azonban a diákok (legfeljebb három) közös projektet akarnak létrehozni, akkor a szónak 7000 és 11000 szó között kell lennie. Az értekezésben szereplő szabvány megegyezik a Harvard referenciastílusával. Számos dokumentum van a felügyelőnek / hallgatónak, akik tanulmányozni kívánják őket, pl. (Tézisfüzet-struktúra, Etikai kérdések, Doktori tézisírás, Tézisfeltételek, Tájékoztató hozzájárulási forma, Tézisfelmérési űrlap, Harvard Referencing Rendszer stb.).

Képesítési struktúra

A jelentkezők a regisztrálástól számított egy éven belül befejezhetik a DBA-t. A Gyorsmenet rendszer magában foglalja az egyetemi akkreditációs követelmények által meghatározott szabályokban és rendelkezésekben téziseket.

felmérések

 • Időzített forgatókönyv-alapú hozzárendelés
 • Nincsenek vizsgálatok.

Tanulói támogatási rendszer

A diákokat a tézis személyes tanárai kapják, akik támogatják a folyamatot.

Meghívás egyetemi diploma megszerzésére

Igen, ez egy lehetőség, de a hallgató költségén.

Díjak és finanszírozás

A tanfolyamra vonatkozó tudnivalókért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a admission@sbusinesslondon.com címen

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve March 20, 2018
Időtartam és Ár
This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
Kezdet
Nyílt Beiratkozás
Duration
Időtartam
1 Év
Nappali
Locations
Egyesült Királyság - London, England
Kezdet : Nyílt Beiratkozás
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Nyílt Beiratkozás
Egyesült Királyság - London, England
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt