Hivatalos Leírás

Doktori (Business Administration) (DBA)

Az intézmény küldetése olyan egyének oktatása, akik hozzájárulnak a globális szervezetek irányításához és vezetéséhez.

Üdvözöljük az Akadémiai Dékán

Sokan azt állítják, hogy a DBA a XXI. Században az MBA a XX. Század második felében volt. Anélkül, hogy ezt a vitát folytatnák, minden bizonnyal a munkakörnyezetek kihívásokkal szembesülnek történelmi precedens nélkül. Az üzleti és kormányzati vezetők mindenütt olyan új helyzetekkel szembesülnek, amelyekre a múltbeli elméletek, gyakorlatok és stratégiák nem feltétlenül nyújtják a választ. A változások továbbra is felgyorsulnak, és a globalizáció hatásai, egyszersmind mély és finom hatással vannak az összes intézményre és szervezetre. A vezetők többé nem elégedhetnek meg egyszerűen a tudás alkalmazásával, hanem saját szervezetükben kell vezetniük a tudás generációját, amelyek a körülményeikre jellemző gyakorlatot és politikát ismerik. Más szóval, az üzleti vezetőknek ma képesnek kell lenniük vezetni a munkával kapcsolatos kutatások vezetését. Ezt a DBA-t úgy tervezték, hogy felkészítse a jelölteket ezzel a képességgel.

Az SBS nemzetközi üzleti doktora (DBA) lehetőséget kínál olyan szervezetek és magánszemélyek számára, akik üzleti teljesítményük javítására törekednek azáltal, hogy olyan kiváló képességeket fejlesztenek, amelyek az eredeti kutatás megtervezése és végrehajtása során szervezeti alapon vizsgálják és megoldják.

Felszereli a felső vezetőket azzal a készséggel, hogy a jelenlegi kutatási módszertant alkalmazza a vállalati érdeklődésre számot tartó kérdésekkel és javítja a jelöltek kutatási és tanácsadási készségeit.

Felhívjuk Önt, hogy fontolja meg az SBS DBA részmunkaidős program számos előnnyel járó előnyeit.

Bert Wolfs, Ph.D.

Akadémiai dekán

DBA vs. PhD

A DBA különbözik a doktori filozófia (Ph.D.) a hangsúly a gyakorlat, politika vagy stratégia, az összefüggésben az egyén munkahelyén. Mindkét doktorátus lényeges eredeti munka fejlesztését vonja maga után. Azonban a szakmai doktori, mint a DBA igényel más típusú kutatási fejlesztés, mint a Ph.D. Egy Ph.D. számára a kutatásnak jelentősen hozzá kell járulnia egy tudásterülethez. A DBA esetében a kutatásnak jelentősen hozzá kell járulnia a gyakorlathoz, a politikához vagy a stratégiához. A DBA-ban részt vevő kutatás az üzleti kérdésekre vonatkozik, és a szakmai gyakorlattal összefüggésben történik.

DBA-junk jellemzői

CÉLJA

A doktori üzleti adminisztráció program megpróbálja az elméletet és a gyakorlatot viselni a döntéshozatalban a komplex szervezetekben annak érdekében, hogy segítsen ezeknek az intézményeknek alkalmazkodni a változáshoz és megalapozza a hosszú távú túlélés alapjait.

ÁTTEKINTÉS

A DBA programban az ipar és az akadémiai szakemberek a mesterképzésre és a tudásra épülnek, hogy magasabb szintű kompetenciát fejlesszenek ki az alkalmazott kutatások elvégzésében, az elméleti és az alkalmazott irodalom tudatában egy kiválasztott üzleti fegyelemben, valamint az egyetemi oktatáshoz szükséges attribútumokban . A DBA végzős fejleszteni kritikus tudást és készségeket a siker az egyetemi és egyetemi oktatás, a szolgálat a szakma és a közösség, a jövőbeli szakmai fejlődés, valamint az elérni hitelesítő és készségek elengedhetetlen üzleti tanácsadás és menedzsment.

A DBA fokozat program célja, hogy megfeleljen a speciális követelményeknek a dolgozó akadémiai és üzleti szakemberek, akik a motiváció bővíteni a tudásukat és készségeiket, hogy megfeleljen a változó igényeinek modern szervezetek. A program célja az, hogy képes legyen a képes diákok, függetlenül azok koncentrációját.

A doktori tanulmányokat úgy tervezték, hogy az elfoglalt szakemberek mérlegelhessék a karrier és a család igényeit. A diákok megfelelnek a program követelményeinek teljesítése tanfolyamok, hétvégén, és az online munka.

legfontosabb okok miatt, miért kellene az SBS DBA-t figyelembe venni

Számos ok lehet arra, hogy miért tervezed egy nemzetközi DBA programot. Talán mindig az álma volt, hogy eléred a felsőoktatás csúcsát. Ez lehet a kihívás, hogy alapos kutatásokat végezzen egy olyan területen, ahol szenvedélyes vagy, valamint azzal a kielégüléssel, hogy hozzájárul a tudás és a szakmai gyakorlat világához. Lehet, hogy a küldetésed a személyes fejlődés és a karrierépítés.

Bármi legyen is az okuk, a világszínvonalú doktori program kihívásaival való találkozás talán az egyik legfontosabb döntés, amelyet valaha is meghozhat. Íme néhány kulcsfontosságú ok, amiért az SBS International DBA egy nyerő program.

SBS hírneve

SBS jó hírnevet szerzett magának a menedzsment és üzleti oktatás terén. Az SBS DBA-programját az Amerikai Egyesült Államok Felsőoktatási Akkreditációs Tanácsa (CHEA) által elismert Akkreditációs Tanács a Business Schools és Programok (ACBSP) és a Nemzetközi Collegiate Business Education (IACBE) Közgyűlés akkreditálta.

A professzoraink vezető szerepet töltenek be a kutatásban és a gyakorlatban, lehetővé téve a résztvevők számára a különböző tématerületeken való kiemelkedést.

SBS szoros kapcsolatban áll az iparral az együttműködő kutatási kapcsolatokon keresztül.

Hatékony tanulási források

A doktori szintű sikeres tanulás kulcsfontosságú összetevője az információhoz való hozzáférés és hozzáférés. SBS kiterjedt tanulási csomagja tankönyvekből, elektronikus olvasmányokból, kutatási dokumentumokból és útmutatókból áll. Ezen kívül teljes mértékben kihasználhatja az SBS hatalmas könyvtári erőforrásait, köztük a hatalmas online adatbázisokat, amelyek azonnali hozzáférést biztosítanak teljes szövegű folyóiratok, kutatási dokumentumok, kivonatok, konferencia-előadások és hírlapok ezreihez. Ezeket az online forrásokat a világ legjobbjai közé sorolják.

Impresszív tanulási eredmények

Ennek a szigorú DBA-nak a végeredménye nemcsak a legmodernebb tudást és szakértelmet fejti ki, hanem szilárd készségeket is létrehozhat a vezetői tanácsadásban, a vállalaton belüli akciókutatásban, valamint a tudományos munkák publikálását eredményező tudományos kutatásban. nemzetközileg elismert referált folyóiratok. A pályázók értékelése 50% -os tanfolyam és 50% kutatási munka.

Rugalmasság

A program teljes időtartama legalább 2,5 év, de legfeljebb hat évig tarthat. A hétvégeken keresztül leadott tanfolyam folytathatja a teljes munkaidőben történő munkavégzést. A tanfolyamokat kéthavonta előzetesen előre kell programozni. Így ütemezheti őket a naptárában. Idő rugalmasság - létfontosságú tényező, amit a szakemberek nagyon értékelik.

Programszerkezet

A doktori üzleti adminisztráció integrált tanfolyam és kutatási program, amely befejeződhet legalább két és fél év.

A tanfolyam összetevő az első évből áll. A tanfolyamokat az osztályteremben végezzük intenzív műhelymodellben, szemtől szemben. Minden kurzust írásbeli megbízással értékelnek. A kurzusfázis és a kutatási fázis közötti átmenetet a pályázó kielégítően kitölti az értékelt kutatási javaslatok (egy-egy kutatási projekthez).

Az első évben tervezett tanfolyam egységek kielégítő befejezésekor a jelentkezők bejutnak a kutatási fázisba, ahol egyedi, felügyelt kutatási projekteket végeznek. Az egyes kutatási projektek eredményei publikálható stílus és minőség kutatási papírja.

DBA felvételi követelmények

A DBA-programba való felvételre pályázóknak rendszerint:

  • MBA-fokozat vagy azzal egyenértékű, jóváhagyott egyetemen vagy azzal egyenértékű;

vagy

Amennyiben más mesterképzésre jogosító oklevelet tartanak, a pályázókat felkérhetik, hogy töltsön be egy előírt áthidaló programot (általánosan kijelölt kurzusokat egy MBA programból);

vagy

megfelelő elismerő diploma vagy főiskolai diploma elismert egyetem vagy azzal egyenértékű felsőoktatási intézmény által legalább 2A szabvány szerint;

és

  • Jelentős (legalább ötéves) tapasztalat vezetői / vezetői szinten. Minden DBA-jelöltnek képesnek kell lennie arra, hogy bizonyítania tudja az oktatását és / vagy szakmai teljesítményét, hogy doktori szinten végezzen kutatást. Meg kell tudni mutatni a sikereket karrierjük eddig, és dokumentálni, hogy a DBA program illeszkedik a személyes vagy karrier terveket a jövőben.
  • Minden DBA pályázónak be kell nyújtania egy 1000 szóbeli vázlatot a javasolt kutatási témájukról / ötletükről a pályázati beadványuk részeként.
  • Minden DBA jelöltnek rendelkeznie kell egy hangos angol nyelvtudással

vagy

Küldje el bizonyítékot arról, hogy legalább 90-es TOEFL pontszámot ért el.

A DBA-program jogosultságának, elfogadhatóságának és kutatási területeinek elfogadhatóságáról szóló végső döntés az SBS Swiss Business School . Minden pályázónak e-mailben / internet-hozzáféréssel kell rendelkeznie az egész programban.

APPLY ONLINE @ www. SBS .edu

Program oktatási nyelve:
Angol
This course is Campus based
Start Date
feb. 2020
Duration
30 - 72 hónapok
Részidős oktatás
Price
40,000 CHF
teljes díj
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
feb. 2020
Jelentkezési határidő

feb. 2020

Location
Jelentkezési határidő
End Date