Doktori (Business Administration) (DBA)

41 North Business School

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori (Business Administration) (DBA)

41 North Business School

célok

Ez a program a világon kilenc DBA program egyike, amelyet az AMBA akkreditál.

A Grenoble Ecole de Management által kínált Business Administration doktori fokozat egy kutatási alapú doktori fokozat, amely lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy megszerezzék a legmagasabb szintű, egyedülálló és a témával kapcsolatos képesítéseket az üzleti életben.

Ez a doktori fokozat elsősorban a technológia menedzsmentjére, a szervezeti változásokra és az innovációra összpontosít. A program ugyanakkor hagyományosabb kutatási témákra is kiterjedhet olyan területeken, mint a menedzsment, a pénzügy, a marketing és a szervezeti viselkedés.

Miért szerezhet be Executive Doctorate (DBA) programot?

Három kritikus elem van, amelyek súlyosan mérlegelik a kérelmező DBA-programba való felvételére vonatkozó döntését:

 1. KARRIER EFFEKT az érettségi után egyszerre is dolgozhat és tanulhat!
 2. TAPASZTALATOK a program során
 3. Az üzleti iskola KULTÚRA.

Program

A Doctor of Business Administration (DBA) program két szakaszra oszlik:

I. fázis - Vezetéstudományi doktori képzés:

Filozófia, módszerek és eszközök (18-24 hónap)

A DBA hallgatók a kutatási tervekkel, adatgyűjtéssel és adatelemzéssel kapcsolatos módszerek és technikák elsajátításával kezdik a doktori szabványoknak megfelelő kutatás elvégzését, elemzését, kiadását és publikálását. A diákok négy-hat kutatási tréning workshopot tartanak Grenoble és a partnerországokban.

A műhelymunkák között a hallgatók részletes kutatási tézistervet készítenek, kísérleti tanulmányt készítenek, és egyéni kutatási és kutatási terepen végzik el a doktori felügyelők irányítását. A II. Szakasz folytatása érdekében a hallgatóknak három írásos munkát kell készíteniük. Ezek tartalmazzák:

 • Kiterjesztett kutatási javaslat (1500-4000 szó);
 • Átfogó publikálható irodalmi áttekintés (5000-20 000 szó); és
 • Előzetes tézis (15 000-30 000 szó).

Az I. fázis sikeres befejezése a bizonyítványt a menedzsment tudományok iránt nyújtja.

II. Tézis (24-30 hónapos részmunkaidős tanulmány)

A DBA kutatási és tézis része a program elsősorban az egyéni kutatások felügyelete alatt egy képzett professzor, aki nemzetközi hírnevet szerzett a technológia menedzsment, az üzleti innováció és a szervezeti változás menedzsment, és széles körű tárgyi területen szakértelmet.

A DBA tézisnek bizonyítania kell az eredeti ösztöndíjat, amely megfelel a közzétételi normáknak és hasznos irányítási javaslatokat nyújt.

A DBA jelölteknek meg kell mutatniuk, hogy képesek eredeti vizsgálatokat végezni; tesztelni, alkalmazni és megvizsgálni saját és mások elképzeléseit; és megértsük a témák és a szélesebb tudásterületek közötti kapcsolatot.

A jelöltek számára szükség lehet a jelenlegi problémák azonosítására és a releváns elméletek alkalmazására a problémamegoldás érdekében.

Kar

Minden DBA-jelöltet egy Grenoble Ecole de Management vagy egy partnerintézmény kutatási-aktív oktatója irányít és felügyel.

A foglalkoztathatóság

Karrier

A Doctor of Business Administration (DBA) program lehetővé teszi a diákokat, hogy:

 • Értsd meg a legkorszerűbb kutatást a tanulmányi területeken;
 • Megszerzi a szükséges megértést és szakértelmet a kutatások tervezésével, adatgyűjtésével és adatelemzésével kapcsolatos módszerek és technikák terén;
 • Magas szintű doktori szintű kutatások vezetése, írása és terjesztése;
 • A szakemberek nagyobb fokú hatékonyságának elérése a technológia, az innováció és a változás irányítása terén; és
 • A legitimitás, mint kutatók és oktatók mind tudományos, mind nem tudományos környezetben

Cégek

Azok a vállalatok, amelyek a Grenoble Ecole de Management DBA jelöltjeit támogatják, közvetlenül részesülnek kutatásukból és tanulmányaikból. Minden jelölt doktori kutatást folytat a jelenlegi üzleti és vezetési kérdésekről, amelyek gyakran a vállalatok jelenlegi és várható igényein alapulnak. Ezen túlmenően a vállalatok értékes vezetőket tarthatnak a fedélzeten, amíg doktori fokozatot folytatnak ebben a részmunkaidős programban.

Belépés

DBA program jelölteket toboroznak a világ minden tájáról. Sokféle háttérrel jöttek - a tudományok, a humán tudományok, a műszaki és a műszaki területek. Általában magas szintű szakemberek, például vezetők vagy vezető szakemberek, akiknek felsőfokú végzettsége van az üzleti tudományokban.

DBA hatás

1993 óta a DBA kutatási programunk aktívan összekapcsolja a vállalkozásokat és az akadémiai közösségeket annak érdekében, hogy az eredeti és szigorú kutatás révén elősegítse a változásokat, és előmozdítsa a fejlődést.

DBA hallgatók kutatásaink a legmagasabb szintű vezetői és szervezeti környezetet befolyásolják. Minden hallgatói értekezés tartalmaz egy fejezetet, amely a doktori kutatások vezetési vonatkozásairól szól, és megfelelő ajánlásokat nyújt a szervezetek számára a legfontosabb kihívások leküzdésére.

A DBA hallgatókat és a diplomásokat arra ösztönzik, hogy a lehető legszélesebb közönséggel osszák meg eredményeiket és megállapításait, hogy tájékoztassák és együttműködjenek társaikkal, szervezetükkel és közösségeikkel.

Az üzleti és a tudományos közönség számára történő terjesztésnek köszönhetően a releváns és szigorú DBA-kutatások kombinációja támogatja hírnevünket a technológia, az innováció és a vállalkozói szellem irányításában.

Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol


Utoljára frissítve November 11, 2018
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
Június 2019
Duration
Időtartam
4 Év
Nappali
Price
ár
60,000 EUR
Locations
Törökország - Istanbul, Istanbul
Kezdet : Június 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
Június 2019
Törökország - Istanbul, Istanbul
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Videók

"Why enroll in an Executive Doctorate (DBA) program?”