Hivatalos Leírás

Az ügyvezető doktori Business Administration - DBA a doktori amely előírja, hogy a vezetők és a vállalkozások vezetőinek, aki olyan MBA vagy EMBA. Képzési létre a Harvard Business School Executive DBA egy nemzetközi siker, mert lehetővé teszi a jelöltek kiválasztásához kutatási témák a problémáiba a szervezetek és augemente horgonyzó ügyvezető DBA az üzleti életben.

Az ügyvezető DBA programok lehetővé teszik a vezetők, hogy a magas és nagy mértékben növeli a karrierlehetőségeket. DBA Az értekezés zajlik pontosan olyan, mint a PhD, tekintve fegyelem, erőfeszítés és tudományos hozzájárulást. A doktori of businness Admnistration egyenértékű PhD szerint a US Department of Education és a National Science Foundation. Szemben a PhD célja alapképzésben nappali tagozaton, a DBA célja a szakemberek az üzleti életben.

Az International University of Tunisz és Párizs Academy of Management Science ezt hez doktori képzés kiegészíti a szakmai készségek vezetők egyetemi képesítés. Birtokosai DBA végrehajtó különösen keresettek az üzleti iskolák és nemzetközi végrehajtó Intézet képzésének nagy szervezetek, és néha közepes kíván magasan képzett tanárok.

Program oktatási nyelve:
Francia
This course is Campus based
Start Date
szept. 2019
Duration
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019
Jelentkezési határidő

szept. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date