Doktori Business Administration

Általános információk

Program leírás

Az ügyvezető doktori Business Administration - DBA a doktori amely előírja, hogy a vezetők és a vállalkozások vezetőinek, aki olyan MBA vagy EMBA. Képzési létre a Harvard Business School Executive DBA egy nemzetközi siker, mert lehetővé teszi a jelöltek kiválasztásához kutatási témák a problémáiba a szervezetek és augemente horgonyzó ügyvezető DBA az üzleti életben.

Az ügyvezető DBA programok lehetővé teszik a vezetők, hogy a magas és nagy mértékben növeli a karrierlehetőségeket. DBA Az értekezés zajlik pontosan olyan, mint a PhD, tekintve fegyelem, erőfeszítés és tudományos hozzájárulást. A doktori of businness Admnistration egyenértékű PhD szerint a US Department of Education és a National Science Foundation. Szemben a PhD célja alapképzésben nappali tagozaton, a DBA célja a szakemberek az üzleti életben.

Az International University of Tunisz és Párizs Academy of Management Science ezt hez doktori képzés kiegészíti a szakmai készségek vezetők egyetemi képesítés. Birtokosai DBA végrehajtó különösen keresettek az üzleti iskolák és nemzetközi végrehajtó Intézet képzésének nagy szervezetek, és néha közepes kíván magasan képzett tanárok.

Utoljára frissítve feb. 2017

Az iskoláról

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes;

L'UIT se distingue par une organisation collégiale autour de facultés libres et écoles supérieures indépendantes; Kevesebb