Doktori képzés

University of Redlands

A Képzés Leírása

Hivatalos Leírás

Doktori képzés

University of Redlands

Doktori Leadership Oktatáskutató Igazságügyi

A University of Redlands doktori Leadership Oktatáskutató Igazságügyi (Ed.D.) országosan egyedülálló program, amely bevonja mintegy 20 hallgató évente szigorú vizsgálat, vita, a kutatás és a gyakorlat. A vezetés feladata, hogy készítsen tudományos szakemberek, akik keresik a vezető szerepet az iskolákban, a kerületek, ügynökségek és a közszolgáltatást.

A program egy-az-egy-fajta szerepet kap az oktatás az igazságosság egyedivé teszi. Az ötlet, hogy az oktatók háttérrel hozzá kell férnie a minőségi oktatás, a források és egyéb oktatási lehetőségeket központi tétele a program, és a jelöltek állandóan tolta elemezni és megvitatni a méltányosság és az igazságosság oktatási.

A mi energikus, magasan képzett oktatók folyamatosan arra törekszenek, hogy segítse a doktori hallgatók fejlesszék tudományosan és szakmailag. Ugyanakkor, a jelöltek tolják, hogy fontolja meg innovatív módon tudnak különbséget tenni az oktatás világában, jobbá teszi a tanulók és erősítése a munka iskolákban.

A menetrend épül, hogy igazodjon a mozgalmas életét munka pedagógusok. A program lehet kitölteni három évben, a tanfolyam megrendezésre trimeszter során az első két évben. Az osztályok tervezett csütörtök esténként, valamint számos szombaton minden trimeszterben. A diákok is részt vesznek egy intenzív nyári intézet három egymást követő évben. Megjegyzendő tudósok jelen mellett Egyetem Redlands tanszékének ezek az intézmények.

Diplomások képesek:

 • Mutassa be megértése a társadalmi igazságosság diskurzusok révén átfogó írásbeli szintézis, meggyőző prezentációkat és megalapozott vitát.
 • Alkalmazza átalakító vezetési gyakorlatot.
 • Elemezni, hogy a bírósági határozatok, politikai, oktatási és finanszírozási rendszerek vegyék oktatási igazságügyi kérdések.
 • Hatásosan támogatni méltányos emberi jogokat a jogfosztott keresztül részt vezetői gyakorlatok és az aktivitás.
 • Kritikusan elemezni számos ösztöndíjat dinamikusan tájékoztatja szakmai gyakorlat és alkalmazott kutatási tevékenység.
 • Átfogóan kialakítása és végrehajtása nyomozás szempontjából releváns oktatási igazságszolgáltatási gyakorlatok / elveit.

Egyéb programok jellemzői a következők:

 • A mentorok a területen
 • Gyakorlat szemináriumok felvázoló vezető oktatási szakemberek
 • Versenyképes költség
 • Átcsoportosítás legfeljebb 6 posztgraduális egységek (minisztériumi jóváhagyás)
 • Lehetőséget, hogy teljes a Tier II Közigazgatási Bizonyítvány egyidejűleg
Az intézmény az alábbi területeken kínál képzéseket:
 • Angol
Időtartam és Ár
This course is Nappali bejárós
Start Date
Kezdet
szept. 2019
Duration
Időtartam
3 Év
Nappali
Price
ár
59,850 USD
Locations
Amerikai Egyesült Államok - Redlands, California
Kezdet : szept. 2019
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt
Dates
szept. 2019
Amerikai Egyesült Államok - Redlands, California
Jelentkezési határidő Kérj Információt
A befejezés dátuma Kérj Információt