Doktori művészet és a tudomány

Általános információk

Program leírás

A doktori (PhD) lehet végezni bármely tudományterületen belül Arts vagy Sciences. A mértéke a ABDS vagy azok, akik szerzett Hatvanhat végzős kredit egy akkreditált intézmény a lehetőséget, hogy a teljes doktori tanulmányokat.

Hatvanhat végzős kredit van szükség transzfer. Ezeket a hiteleket lehet venni előtt vagy belépés után. Egy további huszonhét kredit kell szerzett a Nemzetközi Egyetem Graduate Studies. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy hat kredit nem tantermi kutatás és tervezés, ami az alapja a tizennyolc hitel doktori értekezés és szóbeli védése. Ezen kívül, egy három-hitel nyolcnapos doktori szemináriumot szükséges. A hatvanhat át hitelek és a kiegészítő huszonhét hitelt, amelyet a szerzett meg IUGS összesen kilencvenhárom kredit, és megfelelnek a követelményeknek a Doctor of Philosophy.

Írása előtt a dolgozat, az összes jelöltet kell választania egy mentor a doktori egy kapcsolódó szakon, így ő is irányítja a doktorjelölt a befejezése a dolgozat. A doktorandusz válasszon egy mentort általa ismert vagy vele, vagy nem rendelkeznek megfelelő mentor által kijelölt Dean of Arts and Science.

Az egyetemi környezetben Nemzetközi Egyetem Graduate Studies tiszteletben tartja a doktorjelölt szakmai tapasztalat, elméleti háttér és a lejárat. Doktorjelöltek és kötés mentorok, oktatók és a diáktársak a tanulási folyamat során, míg megvalósítása a szakmai célokat.

FOK KÖVETELMÉNYEK

Doktori (Ph.D.)

  • A releváns diplomáját.
  • Dokumentált vonatkozó szakmai tapasztalat.
  • 93 kredit *, amely a következőket tartalmazza:

Doktori (Ph.D.)

  • 66 utáni érettségi diplomával kredit * on-line IUGS vagy átadása előtt, vagy a felvétel után.
  • Kutatás és tervezés, az I., II. (12 kredit) **
  • A 8 napos Graduate Szeminárium a 10 napos tartózkodási. (3 kredit)
  • A disszertáció és szóbeli védése. (12 kredit)

*Minden lényeges diplomás hitel, beleértve kredit a posztgraduális fok, valamint jóváhagyott posztgraduális, folyamatos képzés, minősítési és engedélyezési tanfolyam.

**Távoktatás.

Utoljára frissítve márc. 2020

Az iskoláról

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials.

Designed for professionals with diverse educational backgrounds and experience, programmes at IUGS are structured to meet the needs of qualified people seeking to complete their formal credentials. Kevesebb