Hivatalos Leírás

A doktori (PhD) lehet végezni bármely tudományterületen belül Arts vagy Sciences. A mértéke a ABDS vagy azok, akik szerzett Hatvanhat végzős kredit egy akkreditált intézmény a lehetőséget, hogy a teljes doktori tanulmányokat.

Hatvanhat végzős kredit van szükség transzfer. Ezeket a hiteleket lehet venni előtt vagy belépés után. Egy további huszonhét kredit kell szerzett a Nemzetközi Egyetem Graduate Studies. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy hat kredit nem tantermi kutatás és tervezés, ami az alapja a tizennyolc hitel doktori értekezés és szóbeli védése. Ezen kívül, egy három-hitel nyolcnapos doktori szemináriumot szükséges. A hatvanhat át hitelek és a kiegészítő huszonhét hitelt, amelyet a szerzett meg IUGS összesen kilencvenhárom kredit, és megfelelnek a követelményeknek a Doctor of Philosophy.

Írása előtt a dolgozat, az összes jelöltet kell választania egy mentor a doktori egy kapcsolódó szakon, így ő is irányítja a doktorjelölt a befejezése a dolgozat. A doktorandusz válasszon egy mentort általa ismert vagy vele, vagy nem rendelkeznek megfelelő mentor által kijelölt Dean of Arts and Science.

Az egyetemi környezetben Nemzetközi Egyetem Graduate Studies tiszteletben tartja a doktorjelölt szakmai tapasztalat, elméleti háttér és a lejárat. Doktorjelöltek és kötés mentorok, oktatók és a diáktársak a tanulási folyamat során, míg megvalósítása a szakmai célokat.

FOK KÖVETELMÉNYEK

Doktori (Ph.D.)

  • A releváns diplomáját.
  • Dokumentált vonatkozó szakmai tapasztalat.
  • 93 kredit *, amely a következőket tartalmazza:

Doktori (Ph.D.)

  • 66 utáni érettségi diplomával kredit * on-line IUGS vagy átadása előtt, vagy a felvétel után.
  • Kutatás és tervezés, az I., II. (12 kredit) **
  • A 8 napos Graduate Szeminárium a 10 napos tartózkodási. (3 kredit)
  • A disszertáció és szóbeli védése. (12 kredit)

*Minden lényeges diplomás hitel, beleértve kredit a posztgraduális fok, valamint jóváhagyott posztgraduális, folyamatos képzés, minősítési és engedélyezési tanfolyam.

**Távoktatás.

Program oktatási nyelve:
Angol

8 további kurzus International University For Graduate Studies - IUGS »

This course is Tanulás On-line és a Campuson (kombinálva)
Start Date
szept. 2019
feb. 2020
Duration
Kérj Információt
Részidős oktatás
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
szept. 2019, feb. 2020
Jelentkezési határidő

szept. 2019, feb. 2020