Doktori Program fenntartható épített környezet

Az épített környezet alakult ki, hogy keretet és lehetővé szinte minden emberi tevékenység. Ezzel párhuzamosan, a folyamatos bővítése vált egyre káros a természeti környezetet.

Az építőipari ágazat a becslések szerint 40% -a föld erőforrások felhasználása, és így döntő szerepet játszik abban, hogy a fenntarthatóság. Városfejlesztés különleges jelentőséget szélesebb összefüggésben a fenntarthatóság is, miközben a jelenlegi trendek azt jósolják, hogy a szám a városlakók folyamatosan emelkedik, elérve csaknem 5 milliárd 2030 a nagyvilág összesen 8,1 milliárd.

A fő cél a doktori program célja, hogy hozzon létre egy integrált megközelítése ebben a témában, amely fázisai: tervezés, építési anyagok és technológiák, élettartam értékelés és a tartósság, a rehabilitáció, az épület komfortját és az energiafelhasználás, az építőipar gazdaság és gazdálkodás, a fenntartható városi fejlődés és regeneráció.

iDiSBE célja, hogy magas szintű szakosodott korszerű oktatás fejlesztése érdekében a doktorjelöltek a képességét, hogy hozzájáruljon az ismeretek terén a fenntartható épített környezet, a kreatív és önálló vizsgálatot.

A felsőoktatáshoz való hozzáférés

A következtetés e doktori fokozat lehetővé teszi a megvalósítása kutatási tevékenység posztdoktori szinten.

Access űrlapok

Hozzáférés az ebben a ciklusban az tanulmányokat igényel kérelmet nyújtott be a School of Engineering, a University of Minho.

Formai követelmények

A minimális követelmények alkalmazása a Nemzetközi doktori fenntartható épített környezet a következők:

  • A mester diploma, legalább fokozatú B- az ECTS értékelési skála (legalább egy pontszám 70%), a termőföldről a hatálya alá a EMDiSBE programot. A gördülékeny kommunikáció angol nyelven van szükség. A diákok a nem angol nyelvű országokban van szükség, hogy az egyik alábbi igazolások: TOEFL bizonyítvány papír alapú (minimum pontszám 525), TOEFL bizonyítvány internet alapú (minimális pontszám 72), IELTS bizonyítvány (akadémiai változata, minimális pontszám 6,5) vagy más elismert Angol nyelvtudás bizonyítványt.

Jelentkezési határidők

  • 1. szakasz augusztus 24-szeptember 4., 2015-re (2015/2016 tanév)
  • 2. fázis január 04-15, 2016 (2015/2016 tanév)
  • 3. fázis január 04-15, 2016 (2016/2017 tanév)
Program oktatási nyelve:
Angol
Portuguese (Portugal)

12 további kurzus University of Minho - School of Engineering »

Ez a kurzus Nappali bejárós
Start Date
okt. 2019
Duration
6 félév
Nappali
Helyszínek szerint
Dátum szerint
Start Date
okt. 2019
Jelentkezési határidő

okt. 2019

Location
Jelentkezési határidő
End Date